Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kahve tek içilmemiş. O da kendini garantiye alıyor. Duyarsanız,söyledim ya gittiğimi diyecek.
İnşallah değildir.İnş öyle bir şey değildir inşallah. Onda söyledim. İnşallah altından başka bişeyler çıkmaz diye çünkü bu son olur çok kötü olur dedim
aldatasi olan adama yemekti kahveydi sokmez. allah niyet bozuklugu vermesinValla pek güvenme arkadaşa ateş ile barut yan yana durmaz
Amin cnm sadece bn fikrimi söyledim senin bileceğin iş açıkçası bn konularda rahat bakmıyorum evli de olsa çocuklara olsa kadın ve erkek arkadaş olmazaldatasi olan adama yemekti kahveydi sokmez. allah niyet bozuklugu vermesin
Çok sinirlendi çok soramadım ama yine soracağım
bitecegi varsa biter,karisindan/kocasidan baskasi ilgi cekiyorsa zaten bitmeli de....Evliyse yapamaz. Ne munasebet. Cogu evlilik o benim kankam arkadasum ayağına bitiyor
Ters yöne gidip kahve içmek falan bir tuhaflık var gibi. Bence gizliden gizliye takip et. Ama belli etme.Merhaba kızlar abartıp kuruntu mu yapıyorum sizce..
Eşim buğün iş çıkışı gelip beni aldı her zamanki gibi.
Bi sıkıntı yok eve geldik yemek yerken ben buğün avm kahve içmeye gittim dedi.
Çok şaşırdım
Çünkü hem yoluna çok ters hemde 6 yıllık kocam hiç işi değildir yol değiştirip ters yere girip kahve içmek. Hiç. Neden hayırdır diye sordum. Canım istedi dedi. Ama inandırıcı gelmedi. İnşallah altından başka bir şey çıkmaz dedim. Daha önce bu tür yalanları çok oldu biraz bağırdı cagırdı sustu takmadım sonra yumuşadı şuan sorun yok ama ne bilim tuhaf geldi.
Daha önce bu tarz konularda yalanlarını yakaladım. Kızacağımı düşündüğü düşündüğü şeyler farklı anlatıyor sonra bir şekilde önüme düşüyor.
Benim tahminim o tarafta oturan kız arkadaşımı iş arkadaşını ewe bıraktı gelmişken uğradı. Kızarım diyede söylemiyor.
Benim iş yerime çok yakın yerde dibinde daha önce milyon kere oturduğumuz çok ünlü bir Cafe var amaç kahve içmekse neden ora değil de uzak yer