Eşim yalan mı söylüyor

Ya benim eşimde gittiği yerleri söyler ama tek basima gittim kahve çay içtim saçma geliyor. Inşallah biz yanılıyoruzdur. Bu kadar düşüneceğine gel kamera kayıtlarına bakalim de sen gelmiosan ben giderim de söyler belki

Saçma neden tutsam elimde kalıyor.
Dedim madem maksat have benim ii yerimin önündeki cariye niye gelmedin hep orada içerdik.
Ağız değiştirdi. Gezmek istedim dedi ki asla ama asla inanmadım yalan benle bile zar zor gezer ben oturuyorum sen gez der. Beraber gitsek bile gidip oradan kahve alıp balkonda içmez ki o gün hava buz du yalan söylüyor ama neden. Aldatma yok biliyorum yani inşallah ama rahatsız olacağım bir şey yaptı kesin. Az önce içeri girdim dalmış duvara balçkıyor gözleri dolmuş birde ben onunla konuşuyorum o cvp bi vermiyor ters cvp veriyor

Böyle aşırı kıskançsan adam da böyle olur
Bu nedir arkadaş ya
Rahat bırakın şu adamları
Sizi seven sizden gitmez
Böyle alttan alttan yaparlar
Kimmiş o kız?senin eşin niye bırakıyor onu ne münasebet emin misin
Sen mi kuruyorsun
Şu kk girdiğimden beri şu kıskançlık konularından sıkıldıö
Çevremde de kadınlar böyle
Zannediyor ki nöbet tutunca adam yapamaz

Ters yöne gidip kahve içmek falan bir tuhaflık var gibi. Bence gizliden gizliye takip et. Ama belli etme.

Artık çok geç tutamadım kendimi yıktım ortalığı. İş yerimin dibinde her zaman gittiğimiz Cafe ye niye gitmedin dedim ağız değiştirdi gezmek istedim dedi ki yalan asla gezmez. Alışverişe gitsek bana sen al ben oturuyorum der.

Böyle aşırı kıskançsan adam da böyle olur
Bu nedir arkadaş ya
Rahat bırakın şu adamları
Sizi seven sizden gitmez
Böyle alttan alttan yaparlar
Kimmiş o kız?senin eşin niye bırakıyor onu ne münasebet emin misin
Sen mi kuruyorsun
Şu kk girdiğimden beri şu kıskançlık konularından sıkıldıö
Çevremde de kadınlar böyle
Zannediyor ki nöbet tutunca adam yapamaz

Öyle bir kız yok ben öyle düşünüyorum ya ı taraflardan a birini eve bırakırken uğradı yada başka bişi asla avm ye gidip kahve içerek tip değil çünkü

Öyle bir kız yok ben öyle düşünüyorum ya ı taraflardan a birini eve bırakırken uğradı yada başka bişi asla avm ye gidip kahve içerek tip değil çünkü
Ya belki gezmek istedi adam
Olamaz mı
Birşey yapsa sana niye desin
Çok baskı valla yapmayacağı varsa da yapar
Sana iyi niyetle yazıyorum emin ol
Olmayan birşey için huzurunu bozma

Artık çok geç tutamadım kendimi yıktım ortalığı. İş yerimin dibinde her zaman gittiğimiz Cafe ye niye gitmedin dedim ağız değiştirdi gezmek istedim dedi ki yalan asla gezmez. Alışverişe gitsek bana sen al ben oturuyorum der.
Yani o zaman çok net bir şeyler var. Off sinir oluyorum ya evli barklı adamlarsınız neden karınızla iyi geçinip sorun çıkarmak yerine iyi geçinip, yalansız dolansız net, sadakat yolunda ilerlemiyorsunuz.Canım bende muzdaribim güven çok önemli. Allah yardımcınız, yardımcımız olsun.

Yani o zaman çok net bir şeyler var. Off sinir oluyorum ya evli barklı adamlarsınız neden karınızla iyi geçinip sorun çıkarmak yerine iyi geçinip, yalansız dolansız net, sadakat yolunda ilerlemiyorsunuz.Canım bende muzdaribim güven çok önemli. Allah yardımcınız, yardımcımız olsun.

Avm ye dp kayıtları izlemek için resmi bir izne gerek varmı. bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

Tek başıma avm ye gider kahvemi içerim
Bende sevgilimi mi aldatıyorum
Bu nasıl zihniyet ya

Tabi gidersiniz bende giderim ama eşim yalan söylüyor çapraz soru sordum ağız değiştirdi yalan yalanı doğurdu. Bende kendime kızdım abartıyorsun diye amma maalesef eminim bir halt yedi ama öle ama böle

Tabi gidersiniz bende giderim ama eşim yalan söylüyor çapraz soru sordum ağız değiştirdi yalan yalanı doğurdu. Bende kendime kızdım abartıyorsun diye amma maalesef eminim bir halt yedi ama öle ama böle
E niye desin o zaman gittim
Hiç demezdi nerden bilecen
Çok mu kıskançsın
Sen yanlış anlarsın diye eksik anlattı belki

E niye desin o zaman gittim
Hiç demezdi nerden bilecen
Çok mu kıskançsın
Sen yanlış anlarsın diye eksik anlattı belki

Aslında sorun bu eksik anlattı. Daha önce milyon tane buna benzer olay yaşadık ay makro kızar deyip farklı anlatıp sonra gerçek önüme düştü bu konu için evi bile terk edecektim sürekli farklı anlatım meselesi yüzünden.

Ona diyorum ki yalan söylemene kızıyorum bana doğru söyle belk mırın kırın ederim ama gecer ama yalan geçmiyor tam diyo yine aynı tanıştığımız günden beri böyle

Bu adam ağlayacak boyuta nasıl geldi anlamadım 🤔
Bari bir mendil verin, iki üç sırtını sıvazlayın belki sonrasında dökülür.

Aslında sorun bu eksik anlattı. Daha önce milyon tane buna benzer olay yaşadık ay makro kızar deyip farklı anlatıp sonra gerçek önüme düştü bu konu için evi bile terk edecektim sürekli farklı anlatım meselesi yüzünden.

Ona diyorum ki yalan söylemene kızıyorum bana doğru söyle belk mırın kırın ederim ama gecer ama yalan geçmiyor tam diyo yine aynı tanıştığımız günden beri böyle
İşte mırın kırın etmicelsin o zaman
Yanlış yoldasın söyleyeyim
Onun sana açılması için karşındakine güven vermen gerekir
Bu güveni hissetmiyorsa anlatmaz çünkü biliyor susmayacağını
Altından birşey çıkıcağını sanmıyorum

orda otururken biri görmüşte siz duyarsiniz diye yerini yapmış sanki

Kıskançlık hele ki böylesine saplantılı aşırı,mecnunu bile birgün kaçırır. Madem bir şey varsa bişekilde ortaya çıkıyor önüme düşüyor diyorsanız neden bu kadar yaygara kopardınız. Buradaki yorumlarla dolup taşıyor insanlar,buradan gaz almak yerine kendi iç sesinizi dinleyin. Sükunetle gözlem yapabilirdiniz.belki de hiçbir şey yok ortada sonradan üzülürsünüz birbirinizin kalbinizi kırdığınız için

Merhaba kızlar abartıp kuruntu mu yapıyorum sizce..

Eşim buğün iş çıkışı gelip beni aldı her zamanki gibi.
Bi sıkıntı yok eve geldik yemek yerken ben buğün avm kahve içmeye gittim dedi.
Çok şaşırdım

Çünkü hem yoluna çok ters hemde 6 yıllık kocam hiç işi değildir yol değiştirip ters yere girip kahve içmek. Hiç. Neden hayırdır diye sordum. Canım istedi dedi. Ama inandırıcı gelmedi. İnşallah altından başka bir şey çıkmaz dedim. Daha önce bu tür yalanları çok oldu biraz bağırdı cagırdı sustu takmadım sonra yumuşadı şuan sorun yok ama ne bilim tuhaf geldi.

Daha önce bu tarz konularda yalanlarını yakaladım. Kızacağımı düşündüğü düşündüğü şeyler farklı anlatıyor sonra bir şekilde önüme düşüyor.

Benim tahminim o tarafta oturan kız arkadaşımı iş arkadaşını ewe bıraktı gelmişken uğradı. Kızarım diyede söylemiyor.

Benim iş yerime çok yakın yerde dibinde daha önce milyon kere oturduğumuz çok ünlü bir Cafe var amaç kahve içmekse neden ora değil de uzak yer
sanki suç bastırma yapmış takip et derim

Back
X