Eşim yalan mı söylüyor

Esiniz iliskiniz boyunca ilk defa mi profil resmini degistirdi? Bende degistiryorum bazen tek bazen kizim bazen ucumuz.
Ama siz ailenizin yanina gidince hepsini degistirmesi suphe uyandirmis. Ve bunu ancak tavirlarindan siz anlayabilirsiniz.

hangi erkek der zaten " evet karicim tam birisiyle tanisip fingirdicektim ki sen yakaldin " mi diyecek. bence asla kurcalamayim sormayin inanmis gibi yapin. uyudugunda whatsup i silip tekrar yukleyin sildigi mesajlarda gorunur hem
BÖYLE BİŞEYMİ VAR İLK KEZ DUYUYORUM... OGÜN İÇİN SİLİNENLERMİ HEPSİMİ YENİDEN YÜKLENİYOR ACABA?

Merhaba arkadaşlar iyi geceler. Kafam öyle karışık ki boşuna paranoya mı yapıyorum. Yoksa çok mu haklıyım size soruyorum. Kısa bi süreliğine memleketime ailemin yanına geldim. Eşim birkaç gün önce WhatsApp profil resmimizi (eşim oğlum ve ben) vardık profilde bu resmi değiştirdi. Kendi resmini koydu. Neden değiştirdin diye sorunca yeni arkadaşlar ekliyo beni tanımazlar diye değiştirdim dedi. Hiç inanmadım saçma geldi sustum ertesi gün facebook profili değişti bizim resmimizi sildi kendi resmini koydu. Niye yaptın dedim. Millet karımı görmesin diye yaptım dedi. Bu ne demek tesadüf mü boş bi kuruntu mu. Yardımcı olun lütfen

ya aklına esmiş yapmış diyeceğim de altında birşey aramayın hani derken,
Millet karımı görmesin dediğin yere kadar
E ozaman öncesinde aklın neredeydi madem ozaman görmemişler mi ?

Whatsapp resmi için açıklaması çok saçma geldi bana. Numaranın eşinize ait olduğu belli zaten yani rehberde bu ne saçmalık ama face için benim eşim de kesinlikle resim koymaz ve koydurtmaz da sizin ki değiştirmiş. Bence takipte kalın ..

Bencede şüpheli durum..facebookta evli olduğunuz yazıyor mu peki..ve diger resimlerinizde silinmiş mi bir bakın..ayarlara girin bazen resimleri kimiz gorup goremeyecegini ayarlaryabiliyoruz ya..baska tanidigin facebookundan sayfaniza bakin bakalim resimleriniz herkese gorunur mu yoksa gizlemis mi yada kaldirmis mi...kapalı bir bayan misiniz diye sormadan edemicem hanimini baskalari gormesin demek ne yahu haremlik selamlik mi yapacak yada baska haltlar yiyo siz cakmayin diye ben olsam sadece kendim ve cocugumun resmini koyardim soruncada kocami kimse gormesin ne malum dunya hali civisi cıktı ortamlarin derdim..birde facebook isminizortak mi degilse gidin adinizi adini ve evladinizin adini yazin degistirin isminizi..
Diğer resimler duruyor. Kapalı değilim çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar iyi geceler. Kafam öyle karışık ki boşuna paranoya mı yapıyorum. Yoksa çok mu haklıyım size soruyorum. Kısa bi süreliğine memleketime ailemin yanına geldim. Eşim birkaç gün önce WhatsApp profil resmimizi (eşim oğlum ve ben) vardık profilde bu resmi değiştirdi. Kendi resmini koydu. Neden değiştirdin diye sorunca yeni arkadaşlar ekliyo beni tanımazlar diye değiştirdim dedi. Hiç inanmadım saçma geldi sustum ertesi gün facebook profili değişti bizim resmimizi sildi kendi resmini koydu. Niye yaptın dedim. Millet karımı görmesin diye yaptım dedi. Bu ne demek tesadüf mü boş bi kuruntu mu. Yardımcı olun lütfen
şimdilik sert tepki göterme ama takipte kal

Başka şüpheli hareketi var mı? Yani sadece bununla bişey çıkmaz,ben de whatsaptaki aile resmimizi silip kendi resmimi koydum hatta eşime de diyorum,değiştirmiyor o.

Daha önce güveninizi sarsacak bir davranışı olduysa şüphelenmekte haklısınız. Yok olmadıysa gereksiz yere vesvese yapmamanızı öneririm. Benim eşimde arada değiştirir profil resmini arada tek kendi resmini koyar arada ikimizin resmini ama ben bugüne kadar hiç kendi resmini koyduğunda şüphelenmedim. Bazı insanlar arada profil resmini değiştirmeyi severler. Ben değiştirmiyorum ama bu benim yapımla ilgili bir resim koyuyorum sonra arada değiştirmek aklıma dahi gelmiyor açıkçası.

resimlerin değiştirilmesiyle galayana gelmeyin hemen :stop:

sakin olun önce doldurmayın kendinizi:KK51:

eşinizin facebook unda heskesin göreceği şekilde evli olarak yazıyorsa resimlerle bu kadar ilgilenmeyin

Foto konusunda bazi erkekler takintili olabiliyor evli oldug herkese acik bir sekilde gorunuyorsa bencede sikinti yok

Face deki fotoğrafı silmiş mi değiştirmiş mi hala profil resimlerinde görünüyor mu? Görünmüyorsa silmişse ben de şüphelenirdim başka vukuatları olmuşsa zamanında

Sessizce takipte kalın bence. Facebook'ta ilişki durumu ne eşiniz?

Şimdiye kadar başkaları görmüyor muydu sizi? Bana pek inandırıcı gelmedi.

2 255karya kaldırdığı fotoları ayrıca silmiş mi?
Birde profilinde ilişki durumu, senin adın ile birlikte evli olarak geçiyor mu?
Cevaba göre yorum yapasim var...

Back
X