O nedir ilk kez duydum :)
eşiniz uyurken whatsapp web kurun bilgisayarınıza okuyun bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz uyurken whatsapp web kurun bilgisayarınıza okuyun bakalım.
whatsapp web, sadece telefondan değil pc üzerinden de konuşulabiliyor. mesaj pc ye düşüyor. tabi telden silinirse ordan da siliniyorO nedir ilk kez duydum :)
WHATSAP WEB NEDİR NASIL UYGULANIR BENDE MERAK ETTİM.. DİYELİMKİ SEWGİLİM UZAKTA YİNEDE BUNU KURUP TAKİP EDEBİLİRMİYİM?eşiniz uyurken whatsapp web kurun bilgisayarınıza okuyun bakalım.
Yakalayınca boşanacaksan kurcala, yoksa kurcalama.Merhaba arkadaşlar iyi geceler. Kafam öyle karışık ki boşuna paranoya mı yapıyorum. Yoksa çok mu haklıyım size soruyorum. Kısa bi süreliğine memleketime ailemin yanına geldim. Eşim birkaç gün önce WhatsApp profil resmimizi (eşim oğlum ve ben) vardık profilde bu resmi değiştirdi. Kendi resmini koydu. Neden değiştirdin diye sorunca yeni arkadaşlar ekliyo beni tanımazlar diye değiştirdim dedi. Hiç inanmadım saçma geldi sustum ertesi gün facebook profili değişti bizim resmimizi sildi kendi resmini koydu. Niye yaptın dedim. Millet karımı görmesin diye yaptım dedi. Bu ne demek tesadüf mü boş bi kuruntu mu. Yardımcı olun lütfen
Facebookta ilişki durumunuz veya sizin resimlerinizden 'herkese açık' olanlar varsa onları da gizlemiş mi bi ona da bakın bence.Merhaba arkadaşlar iyi geceler. Kafam öyle karışık ki boşuna paranoya mı yapıyorum. Yoksa çok mu haklıyım size soruyorum. Kısa bi süreliğine memleketime ailemin yanına geldim. Eşim birkaç gün önce WhatsApp profil resmimizi (eşim oğlum ve ben) vardık profilde bu resmi değiştirdi. Kendi resmini koydu. Neden değiştirdin diye sorunca yeni arkadaşlar ekliyo beni tanımazlar diye değiştirdim dedi. Hiç inanmadım saçma geldi sustum ertesi gün facebook profili değişti bizim resmimizi sildi kendi resmini koydu. Niye yaptın dedim. Millet karımı görmesin diye yaptım dedi. Bu ne demek tesadüf mü boş bi kuruntu mu. Yardımcı olun lütfen
Yalan bence millet karımı görmesin demek ne demek önceden aklı nerdeydiMerhaba arkadaşlar iyi geceler. Kafam öyle karışık ki boşuna paranoya mı yapıyorum. Yoksa çok mu haklıyım size soruyorum. Kısa bi süreliğine memleketime ailemin yanına geldim. Eşim birkaç gün önce WhatsApp profil resmimizi (eşim oğlum ve ben) vardık profilde bu resmi değiştirdi. Kendi resmini koydu. Neden değiştirdin diye sorunca yeni arkadaşlar ekliyo beni tanımazlar diye değiştirdim dedi. Hiç inanmadım saçma geldi sustum ertesi gün facebook profili değişti bizim resmimizi sildi kendi resmini koydu. Niye yaptın dedim. Millet karımı görmesin diye yaptım dedi. Bu ne demek tesadüf mü boş bi kuruntu mu. Yardımcı olun lütfen
Digerleri duruyosa profili degistirmesinde bi mahsur yok. Bence densizin biri yanlis bi laf etmis adama sinir gelmis degismis resimleriDiğer resimler duruyor. Kapalı değilim çalışıyorum.