Eşim yalan soyluyor

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.013
1.005
333
Ailesiyle mesafeli olduk rahat ettim derken adam sapitti.

Araba aldik vs iyice rahat ettik derken rahat batti.

Esim ctesi gunleri yarim gun calisir. Bu ara zaten kavga ediyorduk ailesinden firsat bulup kendi iliskimiz icin. Neyse isyerinde gece amiri yokmus ogun cagirdilar esimi. Ertesi gun 8:30 da cikmasi gerekiyor.

Saat oldu 11:00. En sonunda merak edip aradim ama ayni zamanda facebook tan takip ediyorum. Isiyle evimizin orta biryerinde gorunuyor. 20 km uzakta. Bayadir orda yani. Sonra aradi beni ben yeni ciktim dedi. Yalan mi soyluyorsun dedim. Ne yalani dedi. Yeni cikmadin isten dedim. Sen beni mi takip ediyorsun? Dedi. Kapatti. Hala tik yok. Sinirler tepemde :/

Ailesiyle mesafeli olduk rahat ettim derken adam sapitti.

Araba aldik vs iyice rahat ettik derken rahat batti.

Esim ctesi gunleri yarim gun calisir. Bu ara zaten kavga ediyorduk ailesinden firsat bulup kendi iliskimiz icin. Neyse isyerinde gece amiri yokmus ogun cagirdilar esimi. Ertesi gun 8:30 da cikmasi gerekiyor.

Saat oldu 11:00. En sonunda merak edip aradim ama ayni zamanda facebook tan takip ediyorum. Isiyle evimizin orta biryerinde gorunuyor. 20 km uzakta. Bayadir orda yani. Sonra aradi beni ben yeni ciktim dedi. Yalan mi soyluyorsun dedim. Ne yalani dedi. Yeni cikmadin isten dedim. Sen beni mi takip ediyorsun? Dedi. Kapatti. Hala tik yok. Sinirler tepemde :/
Adamı neden bu kadar sık boğaz ediyorsun? Geçmişte aldattı mı?

Facebooktan takip nasıl yapılıyor ki, ilk kez duyuyorum

erkekleri çok sıkıştırmak, takip etmek vs sürekli dünyanızı onların üstüne kurmak hakettiğiniz saygıyı azaltıyor.

Ilk kez boyle birsey oldugu icin. Ayrica baktigim cok gizli bir prog degil facebooktaki yakindaki arkadaslar bolumu. Cogu insanin aktif oldugu birsey. Birlikte hayat yasadigim insan nihayet

Neymiş derdi sıkıntısı?

Ya esimin su huyu hep var. Ben yalan mi soyledim simdi diyor direkt. Eee soyledin. Bir arkadasiyla sacma sapan bir isi varmis. Anlatti ama cok onemsiz hic detaya girerek yazmayayim. Sonra onu isine birakmis.

Iste ben gunduz de calisip gece de devam ettim vs vs dedi. Sanki ben calistirmisim gibi. Ee gel eve dinlen ozaman. Ben oglumu alip disari ciktim. Daha da konusmak istemiyorum dedim. Arkadasinin isi yuzunden bana neden yalan soyluyorsun ki dedim. Uste cikmaya calisinca dinlemek istemedim. Hep ayni cunku.

Back
X