Eşim yanımda yatmıyor :(

Kelebekkk1823

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
154
63
13
28
Hanımlar merhaba bu ilk konum hatam olursa kusura bakmayın .1 buçuk yıldır evliyim eşim yanımda yatmaya alışamadı hep salonda uyuyor tabi evlendikten sonra hemen hamile kaldım şimdi 3 aylık bebek var yanımda yatıyor beşiğe yatırsam bile gelmiyor eşim bunu onada 50 kez söyledim yanımda yatmanı istiyorum diye ama yatmıyor ne yapsamda şu işi çözsem.

Açıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
Aynı bahaneyi bende yaşadım. Tv ile uyurum aman oyun oynamadan telefonda uyuyamam. Hep bunları söylerdi. Meğer aldatıyormuş. Telefondan kadınlarla tanışıp konuşmak için bahane üretiyormuş. Belki aynı değildir ama bana da normal gelmedi bu

Aslında bi aydır falan fazla taktım bebek küçük diye öncesinde bişey demeye çalıştım kendi annesi de ayrı yatılmaz beraber yatın diyor Dinlemiyor

İlk evlendiğimizde eşimde öyleydi alışkanlıklar ve kendi ailesinde gördüğü şekilde yattığım yerde kalırım mantığındaydı çünkü annesiyle babası da öyleydi evde hiç kimsenin yatağı belli değil ki hala da öyle başlarda çok trip attım küstüm sonra hizaya geldi bi yerde uyuyup kalırsa uyandırıyorum geliyor yatağına ki haftanın iki günü zaten nöbette belki sadece alışkanlık gördüğü hayat tarzındandır konuşa konuşa halledeceksiniz başka problem yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…