Eşim yanımda yatmıyor :(

rahatına düşkünlüğünden bence. benim eşimde çocuktan sonra artislik yaptı. ama ben bırakmadım kay bakalım kenara diye diye alıştırdım. gece çocuk ağlarsa ortamıza alıyorum. öyle gurur falan yapmaya gerek yok

üzgünüm ama sizinle uyumak istemiyor sanırım.[/QUOTE]
Sanki babada öyle geliyor ama fark ettim ikimizde uyuyamıyoruz yan yana olunca ilk alışma süresi olurmuş yeni evlenince biz hiç yatmayınca alışamamışız rahat edemiyoruz sanırım.

Çok iyi yapmışsın canım ama söz geçitemiyorum artık baştan çoook taviz vermişim.

Bu ne yaa. Boyle evlilik mi olur...
Valla asla ayirmadim odalari hatta bazen gece o kalkti bakti cocuga. Asla bensiz yatmaz. Yataga gec gidersem trip atar. Benden ayri yatmasi bana savaş açmasi demektir.
Madem ayri yatacakti bir ev arkadasi bulsaydi senle evlenmek yerine. Hic degilse dugune mugune bu kadar para harcamazdi.
Bir an once haddini bildirmen gerek bence boyle evlilik mi olur ya... Tv yi odaya tasi bakalim. Neyi bahane edecek merak ettim.

Cocuk yokkendemi boyleydi?

Ben karsiyim ya ayri yatmaya insan evli oldugunu bile unutur. Esim bazen koltukta uyuya kaliyo bazen uyandirmayim diyorum birakiyorum ikinci gun olunca mecbur kaldiriyorum rahatim gelmiyo sanki bi ayrilmisiz havasi veriyo araya soguklukta girer. Konusun bence esinizle ciddi bi sekilde.
Daha yeni evli sayilirsiniz bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…