Eşim yanımda yatmıyor :(

Canım bnm de bbegim 4aylik bizde cok bocaladk esim 1 2 ay onnla salonda oturmamzi istemezdi rahatsz olrdu bni emzirrken goremezdi bizmde ilskimiz braz sarsildi cinsellik acsndan bebsden dolaui ama bu ayri bsey sz ilk gundn beri ayri uyuyorsnz sanrm sormaso ayip cinsel haytnz nasil?

Aldatmadığına eminim seviyor beni ama bende böyle evlilik olmayacağını düşünüyorum böyle tartışsa bile aynı yatakta yatan çiftler gibi olmak ne güzel olurdu.

Siz onun yaninda yatmayi teklif edin. Zor degil neticede bebeginiz daha kucuk nereye koysaniz orda yatar zaten. Belki bakar bir sure sonra hepbir oyle dalonda falan olmuyor odanıza gelir.

Şu salon koltuğu yokmu,çok pis alışkanlık yapıyor
Bir zamanlar bende orda yatıyordum
Eşim çok kızıyordu
Eşim olmayınca yine orda yatıyorum
Arkadaşlarım eşim yokken bende kalırlar
O salondaki koltuğu kim kaptıysa,vermiyor Gidene kadar

Eşimden ayrı yatamam. İstisnai durumlarda yarım saat sora yanıma gelir yatar .
Ayrı gayrı olmaz öyle ... üzüldüm sizin için
Bu alışkanlığı nasıl değiştireceksiniz şimdi

Açık açık çok konuştum olmadı gelmedi nasıl yapcam onu düşünüyoruz

İnsanlara cevap verirken yanda "cevapla" yazan bir seçenek var ona tıklayarak verin. Bu şekilde insanlar kime ne cevap yazdığınızı anlayamaz.

Sen koltukta yat ondan önce.. sikayet etmeye başlayacak aldirma. Bir haftada yatakta uyumaya alışır.
Uyku eğitimi için biraz geç yaş ama yavaş yavaş artık:)
Denedim canım hep yattığı yere yattım bikaç kez ilk karşı koltuğa gitti uyudu diğer sefer uyuma yerine git dedi

Burda ki yorumlarda ilginç . Evlenir evlenmez çocuk yaptınız neydi derdiniz yazmıs bazıları. Size ne kardeşim ? Dünyaya bi evlat gelmiş . Benim de hemen oldu çok şükür ... ama bu arkadaşın eşi ilginç . Hemen çocuk olması ile alakası yok konunun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…