- 8 Mayıs 2018
- 154
- 63
- 13
- 28
- Konu Sahibi Kelebekkk1823
-
Ayıptır sorması kocanız ne ișe yarıyor?Yoktur ya eşim zaten 5 aydır evde çalışmıyor 7 24 beraberiz
E tabi ki. Madem sorun bu. İkinci el bir TV alın koyun.Yatak odasına tv hiç düşünmedim yatacaksa mantıklı küçük bişey
Salonda uyumasını açıklayabiliyor mu ? Belki yatak rahat gelmiyordur biz eşimle haftanın 3 günü beraber salonda yatıyoruz tv bakarak yatmak istiyorum diyor ama gel beraber yatalım burada diye söyler kendi başına gitmez siz ona yanımda yat demek yerine siz gidip hiç onun yanında yattınız mı söylene söylende değil ama güzel güzel eğlenerek? Yatak odasında yatmak zorunda değilsiniz biraz sizde onun isteklerini sorun burada yatalım diyeceğinize sizde gidip sohbet muhabbet edin yani bence amaç tv bakmak tv izleye izleye güle eğlene uyuyunHanımlar merhaba bu ilk konum hatam olursa kusura bakmayın .1 buçuk yıldır evliyim eşim yanımda yatmaya alışamadı hep salonda uyuyor tabi evlendikten sonra hemen hamile kaldım şimdi 3 aylık bebek var yanımda yatıyor beşiğe yatırsam bile gelmiyor eşim bunu onada 50 kez söyledim yanımda yatmanı istiyorum diye ama yatmıyor ne yapsamda şu işi çözsem.
Bebeği eşimin yanında hep emziriyorum bu hatamı sanki evet doğumdan sonra dahada değişti gibi bide benim fazla kilolarım ve sarkık bi göbeğim var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?