Eşim yanımda yatmıyor :(

Bana sırf TV de olmayabilir gibi geldi. Bazı erkekler çocuk olduktan sonra nasıl desem, eşini daha "kutsal anne" gibi görüyor. Eskisi gibi seksi gelmiyor, böyle emzirirken falan da gördüyse "Çocuklarımın anasııı anam anam canım anam" moduna bürünüp eşlerinden uzak durabiliyorlar.

Ev babasının kira yok doğumdan önce işten çıkarttılar oda yeni işe girerse izin alamıyacaktı benimde işime geldi her anımda yanımdaydı sonra işsizlik maaşı almaya başladı şimdi iş arıyor çünkü evde çok bunaldı

Bebeği eşimin yanında hep emziriyorum bu hatamı sanki evet doğumdan sonra dahada değişti gibi bide benim fazla kilolarım ve sarkık bi göbeğim var .

Salonda uyumasını açıklayabiliyor mu ? Belki yatak rahat gelmiyordur biz eşimle haftanın 3 günü beraber salonda yatıyoruz tv bakarak yatmak istiyorum diyor ama gel beraber yatalım burada diye söyler kendi başına gitmez siz ona yanımda yat demek yerine siz gidip hiç onun yanında yattınız mı söylene söylende değil ama güzel güzel eğlenerek? Yatak odasında yatmak zorunda değilsiniz biraz sizde onun isteklerini sorun burada yatalım diyeceğinize sizde gidip sohbet muhabbet edin yani bence amaç tv bakmak tv izleye izleye güle eğlene uyuyun

Canım ben de hamile olduğumu öğrenmeden ve bebek 6 aylık olana kadar başka odada TV karşısında yattım.Sadece doğum yaptığımda 20 gün kendi yatagimdaydim.İnan rahat edemiyor ,çok sık uyanıyor ve tv.aciyordum.Esine onunla uyumak istediğini ve onu özlediğini ,yanlız yatınca kendini kötü hissettiğini söyleyebilirsin ama muhtemelen esin benim gibi hissediyor

Felaket senaryosu da olabilir lakin severek mi evlendiniz? Aldatılıyor olabilir misiniz

Ama ilk evlendiğimizden beri böyle en son 3 ay önce doğumda annem bizde kaldığında annem misafir odasında yatamadı salonda yattı eşmde 1 hafta yattı yatak odasında

En iyi çözüm yatak odasına tv almak gibime geliyor...
Kimileri gerçekten tv karşısında uyumaya bayılır...

Size karşı ilgi alakası nasıldır?
Sırf gece salonda yatmak istiyor diye aldatıyor sayılmaz,diğer zamanlardaki tutumları da çok önemli...

Bebeği eşimin yanında hep emziriyorum bu hatamı sanki evet doğumdan sonra dahada değişti gibi bide benim fazla kilolarım ve sarkık bi göbeğim var .

Hata değil, erkeklerde görülebiliyor bu durum. İsmi de "Kutsal Anne Sendromu" Böyle bir durumsa zamanla geçer, kendinizi sıkmayın, bebeği emzirme rutininizi değiştirmeyin. Bir süre sonra kendileri de alışıyorlar çünkü.

Bebek aglayinca uykusu kaçmasin diye.
Yardimdan kaytariyor galiba.
Halbuki sen yanimda yatmiyor diyor ve yardim bile beklemiyorsun.iyi niyetlisin çok.Ben senden yardim beklemiyorum yanimda yat bana yeter de bari.

Açıkcası biraz abartı gelebilir. Ancak çok net söylemeliyim ki ya benimle birlikte yatmasını ya da boşanmayı teklif ederdim. Evlilik için temel taşlardan bir tanesi bu. Umarım en kısa zamanda çözersiniz.

Benim eşim de tv karşısında uyumayı sever.

Çoğu zaman uyuyacağını anladığında kapatıp yatağa gelir.

Yoğun bir işi var çok yorgunsa uyuyakalır, ben problem etmem hatta gider üzerini örterim.

Bu arada Benim de 4 buçuk aylık bebeğim var. Bebek hiç etkilemedi araya soğukluk katmadı aksine sevgimizi çoğalttı.

Arada yeterli sevgi varsa, arada salonda uyuyuversin bişi olmaz :)

Sürekli oluyorsa haklısınız tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…