- 25 Aralık 2015
- 1.321
- 1.610
- 133
- Konu Sahibi Kelebekkk1823
-
Canım bu zamana kadar bende sorun etmedim ama artık rahatsız oluyorumBen de 7 aylık evliyim. Eşim de çok nadir yanımda yatmıştır. Hep tv karşısında uyumaya alışmış. Ben uykum gelene kadar yanına giriveriyorum sonra odaya geçiyorum. Ne bileyim, hiç sorun etmedim. Etmek gerekir mi acaba bilemedim...
Benim elinde şuan 32 yaşındaBenim uykum gelince yukari cikar uyurum. Esim oturma odasinda uyuya kalmis olur. Ben uyumaya cikarken o tv izliyor oluyor. Evimiz dubleks. Yatak odama tv almamisim bahanesi bu. Almam ben yattigim odaya seytan sokmam kusura bakma diyorum. Sabah bir bakiyorum yanimda yok. Bazi sabahlar ise üşümüş bilmemne sabah 8 gibi cikmis oluyor yanima. Ben baslarda sinirleniyorum ama artik bu guzel kafama cokta takmiyorum açıkçası. 31 yasinda 45 yasindak8 adam gibi miskin miskin tv karsisinda uyuyakaliyorsa bu onun orta yas krizidir sabah uyanip kahvemi iciyorum. Birakin ya yatmasin .. hic takmayin
Şöyle bişey yaptım canım ben bebeğin odasında çekyatta yatıyorum eşim salonda koltukta yatıyor yatak odası boş bazen eşim gidip yatıyor hala ayrıyız ama pek üstelemiyorum şuan beraber yatana kadar yatak odasına gitmicem.Sonucu merak etdim bir gelisme var mi
hahah ya ne kadar ciddi soruyorsunuz.Severek mi evlendiniz yoksa görücü usulü mü evlendiniz
Seninkide fazla alışmış sankicanim benim niye alistirmadin evliligin en baslarinda.
kiz bnm ki bi alismis bi de tuhaf bir fantazi mi diyim neyse artik ayaklari ayaklarima degdigi zaman uykuya daliyo
corap ayagimda olsa adam sabahlar uykusu gelmio
annemlere gidip kalamiyorum abartmiyorum 1 hafta annemlerde kaldim eve geldim gozler kan canagi uykusuzluk yorgunluk konusmaya dermani yok. :):)
Gerçek sebebi başka bişeyse nasıl söyletcem bilmiyorum artık .Kızlar eşim yatak odasına gidip gitti madem tvsiz yatamıyordu ne işi var orda asıl sebep TV değil mi acaba ama sorunca hep tvyi bahane ediyor.
Ay canım kusura bakma çok güldüm yazdığına gözler kan çanağı gibi:))canim benim niye alistirmadin evliligin en baslarinda.
kiz bnm ki bi alismis bi de tuhaf bir fantazi mi diyim neyse artik ayaklari ayaklarima degdigi zaman uykuya daliyo
corap ayagimda olsa adam sabahlar uykusu gelmio
annemlere gidip kalamiyorum abartmiyorum 1 hafta annemlerde kaldim eve geldim gozler kan canagi uykusuzluk yorgunluk konusmaya dermani yok. :):)
gulunmicek gibi degil zaten :):)Ay canım kusura bakma çok güldüm yazdığına gözler kan çanağı gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?