Eşim yanımda yatmıyor :(

Ayri yatmak sorun bence.ayri yatacaksam ben nie evlendimki.babamn evindede ayri yatiyodumcocuk olunca is degisiyo ama kocamla yatmayi tercih ederim

Çocuk mu bu be ? Aaaa ne saçma bazen eşimle kavga ediyoruz yatak odasından kovuyorum sonra gidiyorum kolundan tutup yatağa getiriyorum.Fetva vermek gibi olmasın ama eşlerin ayrı yatması doğru değil. Küste olsak biz aynı yatağa girer yatarız çünkü neden aynı yatakta kolun çarpar elin değer sıcaklık olur barışırsın. Tabi sizin konu farklı küslükle ilgisi yok ama yine de yanlış.

Canım bu zamana kadar bende sorun etmedim ama artık rahatsız oluyorum

Benim uykum gelince yukari cikar uyurum. Esim oturma odasinda uyuya kalmis olur. Ben uyumaya cikarken o tv izliyor oluyor. Evimiz dubleks. Yatak odama tv almamisim bahanesi bu. Almam ben yattigim odaya seytan sokmam kusura bakma diyorum. Sabah bir bakiyorum yanimda yok. Bazi sabahlar ise üşümüş bilmemne sabah 8 gibi cikmis oluyor yanima. Ben baslarda sinirleniyorum ama artik bu guzel kafama cokta takmiyorum açıkçası. 31 yasinda 45 yasindak8 adam gibi miskin miskin tv karsisinda uyuyakaliyorsa bu onun orta yas krizidir sabah uyanip kahvemi iciyorum. Birakin ya yatmasin .. hic takmayin

Benim elinde şuan 32 yaşında

Gec kalmış yaninizda yatmamak icin bence hic kaale almayin sorunu buyuturseniz buyuk bir enerjiyle size döner neye inanirsaniz ona dönüşürsunuz.

Aranızda soğukluk yoksa bunu buyutmesenizde olur bana göre. Bana göre diyorum çünkü bizde eşimle ayrı yatarız ilk günden beri bu böyle. Horlamasindan rahatsız oluyorum çünkü. Bizim ilişkimizi etkilemedi. Beraber yatmaya bende çok anlam yuklemedigim için sorun olmadi bu durum. Ama her ilişki farklıdır bunu konuşarak çözersiniz. Bu arada 3 aylık bebeğinizle beraber yatıyorum demissiniz ya belirtmeden geçemedim bu durum çok tehlikeli önlem alsanız bile. Uyku halinde üzerine yatabilirsiniz. Allah korusun.

canim benim niye alistirmadin evliligin en baslarinda.
kiz bnm ki bi alismis bi de tuhaf bir fantazi mi diyim neyse artik ayaklari ayaklarima degdigi zaman uykuya daliyo
corap ayagimda olsa adam sabahlar uykusu gelmio
annemlere gidip kalamiyorum abartmiyorum 1 hafta annemlerde kaldim eve geldim gozler kan canagi uykusuzluk yorgunluk konusmaya dermani yok. :):)

Kızlar eşim yatak odasına gidip gitti madem tvsiz yatamıyordu ne işi var orda asıl sebep TV değil mi acaba ama sorunca hep tvyi bahane ediyor.

Seninkide fazla alışmış sanki ben bilemedim uyuyamıyor sıcak oluyor falan bişey demedim kıyamadım uyusun diye gerçi ozamanda beraber yatmazsak alışamayız diyordum ama Dinlemiyordu beni

yanınızda hiç uyumadımı??
valla tenezzül edip bana sarılıp yatamayan adamla da sevişip çocuk da yapmazdım

Ay canım kusura bakma çok güldüm yazdığına gözler kan çanağı gibi:))

Bence sorun etme sen üzerine düştükçe ters tepebilir Yani koltuk tepesinde bir insan kaç gece kaç yıl yatar elbet kendi gelecek bir gün

Bir de zaten çalışmıyorsa neden bebek uyandıracak diye korkuyorsunuz beraber uyanıp bakın hatta şimdi sorumluluk almazsa çalıştığında hiç almaz siz zorlanırsınız

Sorun tv izlemesi değil bence, yatak odasına tv alma işini o düşünmeliydi siz değil sonuçta onun istediği bir şey ne demek yani beraber uyumamak. Düşünmediğine göre de sebep başka. Ki son mesajınızdan da anladığım kadarıyla üzgünüm ama sizinle uyumak istemiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…