- 8 Mayıs 2018
- 154
- 63
- 13
- 28
- Konu Sahibi Kelebekkk1823
-
Aşk evliliği canımBu erkekler ne kadarda bencıll.. aşk evlılıgı degıl dımı????
Bakalım bundanbbaşka çözüm yok zaten şuan belki TV al diye ısrar edince almamak için gelede bilir bilemiyorumozaman yatak odasına tv al tam karsıya koy sen sarıl o ızlesın
Evet canım emziriyorum ama beklemek istemiyorum uzun zaman olduorta boy tv al sen ızle aksamları oda zaten bırsure sonra gelecek kanepede tv ızlemekmı daha keyıflı yataktamı???? ama bıraz daha bekle bebegın buyusun emzırıyorsan bebek cok sık kalkar
4 sene hiç yatmadımı yanındabişey söylicem :) oğlum 4 yaşında eşim hala salonda uyuyor bende oğluma sarılıyorum mis gibi uyuyoruz. hiçde şikayetım yok. zaten çok yer kaplıyor horluyor böyle daha ıyı :) hem ınsan bırbırını özlüyor bıkkınlıkta olmuyor
ya cınsel ılıskı ıcın mutlaka yatak odası olması gerekmıyorkı. sız gıdın tv odasına konusturmayın benı. daha renklı oluyor hem oyle[/QUOT. Benim niyetim sadece uyuması zaten ilişki konusunda sıkıntı yok
Keşke sürpriz oldu zaten bebek bizde beklemiyorduk daha ilk zamanda korunmayı bilmeden oluverdi tek seferde:)
hadi canım sene kaç kaçıncı yüzyıl diyesim geldiKeşke sürpriz oldu zaten bebek bizde beklemiyorduk daha ilk zamanda korunmayı bilmeden oluverdi tek seferde:)
Hanımlar merhaba bu ilk konum hatam olursa kusura bakmayın .1 buçuk yıldır evliyim eşim yanımda yatmaya alışamadı hep salonda uyuyor tabi evlendikten sonra hemen hamile kaldım şimdi 3 aylık bebek var yanımda yatıyor beşiğe yatırsam bile gelmiyor eşim bunu onada 50 kez söyledim yanımda yatmanı istiyorum diye ama yatmıyor ne yapsamda şu işi çözsem.
Ben de 7 aylık evliyim. Eşim de çok nadir yanımda yatmıştır. Hep tv karşısında uyumaya alışmış. Ben uykum gelene kadar yanına giriveriyorum sonra odaya geçiyorum. Ne bileyim, hiç sorun etmedim. Etmek gerekir mi acaba bilemedim...Açıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?