Eşim yanımda yatmıyor :(

orta boy tv al sen ızle aksamları oda zaten bırsure sonra gelecek kanepede tv ızlemekmı daha keyıflı yataktamı???? ama bıraz daha bekle bebegın buyusun emzırıyorsan bebek cok sık kalkar

bişey söylicem :) oğlum 4 yaşında eşim hala salonda uyuyor bende oğluma sarılıyorum mis gibi uyuyoruz. hiçde şikayetım yok. zaten çok yer kaplıyor horluyor böyle daha ıyı :) hem ınsan bırbırını özlüyor bıkkınlıkta olmuyor

4 sene hiç yatmadımı yanında

ya cınsel ılıskı ıcın mutlaka yatak odası olması gerekmıyorkı. sız gıdın tv odasına konusturmayın benı. daha renklı oluyor hem oyle

Keşke sürpriz oldu zaten bebek bizde beklemiyorduk daha ilk zamanda korunmayı bilmeden oluverdi tek seferde:)

Bende tek seferde hamile kalanlardanım ama şimdi iyiki de olmuş diyorum :). Bu ayrı yatma mevzusuna gelirsekte eşin bekarken odası yok ve koltukta uyumaya alıştıysa anlarım onu. Çünkü bende ayrı odam olmadığı için koltukta uyumaya alışık olduğumdan esim uyuduktan sonra oturma odasına gidip televizyonu açıp uyuyordum ilk zamanlar. Yatakta yatınca kendimi masada yatıyormuş gibi hissediyordun tabi ben alıştırdım kendimi yatağıma şimdi de yatağımda yatmayınca dinlendiğini hissetmiyorum.

Bebek uyuduktan sonra beşiğine koy . Mümkünse beşiği kendi yattığın tarafa yakin koy ki bebek her ağladığında almazsın yanına yattığın yerden sallarsın.

Benimki de öyle derdi aldattığı ortaya çıktı. Bu hiç normal değil altında başka bişey vardır yani.

Korkuyorum desen? Kıyamaz belki?

Açıklayamıyor burada uyuyamıyormuş TV bakarak uyumaya alışmış
Ben de 7 aylık evliyim. Eşim de çok nadir yanımda yatmıştır. Hep tv karşısında uyumaya alışmış. Ben uykum gelene kadar yanına giriveriyorum sonra odaya geçiyorum. Ne bileyim, hiç sorun etmedim. Etmek gerekir mi acaba bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…