Esim yapacak diye çok korkuyorum

Ya en başta sana diyeceğim insan evlilik kararı aldığı kişinin yapısını karakterini bilmez mi. Ailesi maganda gibi diyorsun bunu bile bile nasıl evlendin üstüne iki çocuk yapmışsın ayrıca ailen korkuyo onlardan ve senin şiddet görmene sessiz kalıyor öyle mi Nasıl bi baban var senin değil kızıma biri vuracak bi saygısızlıkta bulunacak sonra biz Kürtüz asarız keseriz Havalarına girecek onu o girdiği havalarda patlatırım. Sen neden korkuyorsun ya burası sosyal hukuk devleti ister 10 çocuğun olsun sığınma evleri senin hakkın. Abisi polismiş sen git durumunu anlat bakalım komisere savcıya o polis Abisini de kocanı da napıyorlar. Böylelerinin erkekliği karılarına kızlarına olur. Dışarda höt desen al sana g*t derler. Etek giyip dolaşır bunlar korku bokuna sakın korkma topla çocuklarını şikayette bulun hangi ildesin gerekirse yardımcı olalım
Ben istanbuldayim evlenmeden once hersey iyiydi abileri falan zaten uzakta oldugu icin tanimiyordum keske daha onceden tanisaymjsim da evlenmeseymisim

O konuda ben çok doluyum hiç anlatmaya başlamayayım.
8 senelik evliyim daha 3 4 aydır çocuk düşünüyoruz.
İlk bir sene daha evlilik oturmadan hamile kaldığımı hiç düşünemiyorum.
Siz sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Allah razı olsun canm çok şükür biraz alıştık birbirimize iyi gidiyor şu an bu ikinci gebeliğim bunu bilinçli isteyerek yaptık. Ama herkezn evliliği böyle olacak diye birşey yok. ya daha kötü olsaydı ne yapardm ben bir çocukla yinede. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyelim

Allah razı olsun canm çok şükür biraz alıştık birbirimize iyi gidiyor şu an bu ikinci gebeliğim bunu bilinçli isteyerek yaptık. Ama herkezn evliliği böyle olacak diye birşey yok. ya daha kötü olsaydı ne yapardm ben bir çocukla yinede. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyelim

Amin insallah canim.

Bunlar doguluyuz felen diye havaya girmişler baya bizim buraya gönder onları 2 dakkikada adam olup gönderirler :KK66: biz ne tehtitler gördük gül gül öldük misali takma polise hayatim tehlikede diye git herkesi tehtit edip öldürmeye kalkışıyorlar de yalan kat babama anneme bicak gösterdiler aile içi şiddet de KORKMA SADECE BÖYLE ÂDAMLARDAN. Dovdur CEVRENDE hicmi abiler yok kuzen dayi veya BABAN? Benim babam değil kurt arap ati gelsin yine korkmaz! Boyle dunku "erkekler" polisten veya kendinden daha üstün lerden tirsar.
Malasef benim ailem boyle degil korkuyor bunlardan ama adam falan dovdurtmek benim isim degil dovdurmeye kalksamda kimsem yok ki zaten akraba desen uzagiz

Ben ondan izinsiz face actim sonra kizlarla falan dertlestim face actim cunku ne arkadas ortamim var ne burseyim disari cikma diye birsey zaten yok bu yuzden tehdit ediyor

İnanamıyorum. Ben de sizi bir erkekle falan görüp yanlış anladıklarını zannettim. Suçun bu muymuş? Facebook açmak, evi toplamamak. Bu kadar psikopatını da ilk kez gördüm. Valla ne yap ne et kendini kurtar. Ana haber bültenleri bu tür psikopatlarla dolu, Allah korusun...

Ailene bana bıçak çekti falan de, darp ediyor beni 2 gün sonra haberimi alırsanız pişman olmayacak mısınız, üzülmeyecek misiniz falan de. Beni öldürmeyi kafasına koydu, beni kurtarın de. İyice duygu sömürüsü falan yap. İlla ki yürekleri cız eder. Hatta gizli arıyorum şu an de. 3-4 güne kadar sizi aramazsam anlayın ki bana birşey oldu de, telefonu kapat. Ailen bu durumda mutlaka harekete geçer bence...

Bunlar doguluyuz felen diye havaya girmişler baya bizim buraya gönder onları 2 dakkikada adam olup gönderirler :KK66: biz ne tehtitler gördük gül gül öldük misali takma polise hayatim tehlikede diye git herkesi tehtit edip öldürmeye kalkışıyorlar de yalan kat babama anneme bicak gösterdiler aile içi şiddet de KORKMA SADECE BÖYLE ÂDAMLARDAN. Dovdur CEVRENDE hicmi abiler yok kuzen dayi veya BABAN? Benim babam değil kurt arap ati gelsin yine korkmaz! Boyle dunku "erkekler" polisten veya kendinden daha üstün lerden tirsar.

Dövdür ne yahu ? Suca azmettirici bir yorum bu. Tam kurali bilmiyorum ama yasaktir boyle yorumlar tahminimce. Fazla havalanmissiniz mesajda gül gül öldük, babam korkmaz falan tuhaf..

Ayrica konu sahibi de dahil şunu söyleyim lutfen artik şu kürt doğulu laflarindan vazgecsek ? Bunun (bu konudaki ev temizligi ve ya tehdit herneyse ) insanlikla alakası var memleketle irkla degil. Bu tarz yorumlari okuyup rahatsiz olanlarin olacagini düşünüyorum. Sonuçta binlerce kisi var bu forumda. Hem tartismaya da yol acıyor ve bu da yasak.

Yazik yaa.Eve bi yardimci tutsun madem.IKI bebekle kolay mi evi temizlemek.
Bu arada yardim ememesi dogulu oldugunda degildir.Anneannemin dogumu kiracilari vardi.Yazin adamin erkek kardesler ire gelirdi yanlarina.Bir yardim ederlerdi biz sasirirdik.Bahceye camasir sererlerdi sarkilar turkuler soyleyerek.

Dövdür ne yahu ? Suca azmettirici bir yorum bu. Tam kurali bilmiyorum ama yasaktir boyle yorumlar tahminimce. Fazla havalanmissiniz mesajda gül gül öldük, babam korkmaz falan tuhaf..

Ayrica konu sahibi de dahil şunu söyleyim lutfen artik şu kürt doğulu laflarindan vazgecsek ? Bunun (bu konudaki ev temizligi ve ya tehdit herneyse ) insanlikla alakası var memleketle irkla degil. Bu tarz yorumlari okuyup rahatsiz olanlarin olacagini düşünüyorum. Sonuçta binlerce kisi var bu forumda. Hem tartismaya da yol acıyor ve bu da yasak.
Ee kürtlere laf eden yok bizim vanli komşularımız vardı herşeyde superlerdi kardes gibiydik ıbrahim ABI saniye ABLA derdik ama çoğu turkler yok bu kürt korkarım diyor pardon nesinden korkuyorsun! Hem bi zahmet bana laf yetistirecegine yardımcı ol madem yorumları begenmiyorsun yazma bana.!

Adam tutup dovdurtme yada dövme fikrini destekleyenler olmuş. Birde bunu mantıklı bir fikirmis gibi övünerek yazmışlar.
İki taraf ta birbirine girdiğinde belkide bıçaklar çekilecek ölen yada ağır yaralanan olacak. Belkide bunun devamı kan davasına kadar gidecek. Ya hapis ya hastane ya mezar olacak bunun sonu.mantıkmı bu?
Aklı başında bir insanin yapması gereken şey yasal yollarla halletmektir böyle konulari.

bu sekılde tehtıt edenlerı haberlerde acı bı sekılde ızlıyoruz
bence bu tehtıtı cıddıye alın o adamla aynı catı altında yasanmaz
ben onunla aynı evde asla uyuyamazdım korkunc ya sızı öldurmeyı dusunuyorkı bunu bukadar kolay dıle getırıyor
ben bı ınsana ne kadar kızarsam kızayım senı öldurucem dıyemem ya

Ben 23 yaşında 2 çocuk annesiyim çocuklarımın biri 3 yaşında diğeri ise 5.5 aylık ben iş yapmakta çok güçlük çekiyorum bebeğimi doyuruyorum bırakıyorum hep ağlìyor gazı falan da olmuyor eşim eve hep geldiģinde kavga ediyoruz niye ev dağınık gibi geçen hafta az daha öldürüyordu beni çocuklarla ilgilense ben yaparım işlaerimi ama oda yok cok korkuyorum beni herseferinde öldürmekle tehdit ediyor kaçayım gidiyim diyorum 2 çocukla nereye nasil goderim bilemiyorum ve beni abileriylede tehdir ediyor ne yapacagim ben bilmiyorum :KK43:
Allah yardimcin olsun canim en basta. Kacip gitsen nereye gidiceksin daha kotu duruma dusebilirsin ailene sigin eger varsa. Yoksa sakin cikma o evden ama can guvenliginden emin degilsen karakola git ve cocuklarinla kadin siginmaya yerles

Benimde iki küçük bebeğim var valla esim yanimdayken süpürge de tuttu. Banyoyuda yikadi hatta camasir bile astı. Çocuklarla ilgilendi bazen yemek yapmak istemedim yorgunluktan hic sorun yapmadi disardan aldı geldi. Simdi yanimizda yok tek kanadim kirik gibi. Ne manyaklar var Rabbim. Sen bu mübarek günde koru tüm kadinlari ve ayrica akıl fikir ver ki böyle öküz adamlara iki çocuk vermesinler. Amin.

Back
X