Esim yapacak diye çok korkuyorum

al sana bir dram daha. 2 küçük masum yavru, psikopat baba ve ailesi ile çaresiz- bilinçsiz anne ve ailesi.
23 yaşında art arda kovalayan mı vardı da doğurdun be kardeşim.
belli ki adam hep böyle biraz daha dikkat etsene.
vallahi ailen sana destek olmalı yoksa zor yani. kadın sığınma evinde 2 çocukla yapabileceğini de sanmıyorum.
zira şartları iyi bir otel de bir oğlumla zorlandım. insan ev istiyor çocuklar için.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim. lütfen korunmak diye bişey var araştır, uygula.

E
Neyini görmüş ? Yazık ya çocuklara içim acıdı :KK43: cok üzlüyorum çocukları n üzülmesine daha cok küçükler yavrucuklar. Size de üzüldüm tabi . Ama arada sevgısızlıkte var . Sevgı olsa yardımcı olur anlayışlı olur . Bende eşimle tartıstrom cok ama dun mesela ben bısey demeden bulaşıkları toparladı ama öncesınde cok cok tartıştık ev düzeni konusunda ama ben tepkımı koydum herseye yetısemem. Of evlılıkler ne zor
Aynen hemde cok zor sahurda bir dunya tehdit etti ne yapacagimi bilmiyorum kadin siginma evine de 2 cocuklada gidemem ki

Ben 23 yaşında 2 çocuk annesiyim çocuklarımın biri 3 yaşında diğeri ise 5.5 aylık ben iş yapmakta çok güçlük çekiyorum bebeğimi doyuruyorum bırakıyorum hep ağlìyor gazı falan da olmuyor eşim eve hep geldiģinde kavga ediyoruz niye ev dağınık gibi geçen hafta az daha öldürüyordu beni çocuklarla ilgilense ben yaparım işlaerimi ama oda yok cok korkuyorum beni herseferinde öldürmekle tehdit ediyor kaçayım gidiyim diyorum 2 çocukla nereye nasil goderim bilemiyorum ve beni abileriylede tehdir ediyor ne yapacagim ben bilmiyorum :KK43:

Adam madem psikopat ikinci gunahsizi ne diye yaptın. Kıyamam ben o yavrulara ne deyim. Allah ıslah etsin kocanı

Ben bir face actim bunu ogrendi kizlarla falan konusmustum hicbir ortamimim yok arkadas cevrem yok diye bu faceyi ogrenince de tehdit etti simdi face falan burayi bile gizli kullaniyorum
kadın sığınma evine git. nasıl olsa ne yaparsan yap öldürecekmiş adam seni.

:oha: geçen gün kocasını öldüren bi kadının haberini okudum. ''o ölmese ben ölecektim'' demişti. çok da güzel bi konuşma yapmıştı. bazı erkekler bunu hakediyo gerçekten. ne demek ya ortalık dağınık diye tehdit etmek? face açtın diye tehdit etmek? bu nasıl hayat? bi kere geldiğin şu dünyada hapis hayatı mı yaşayacaksın? önce ailenle konuş bi karar verin, arkanda durmazlarsa kadın sığınma evine git. çocuklarınla da alırlar. polise de şikayette bulun beni öldürmekle tehdit ediyor diye.
kaç kurtul bi an önce.

A
Nasıl yani? İlk tepkim çocuk bu ağlar olacaktı ama olamadı. Ev dağınık diye sizi öldürmekle mi tehtid ediyor? :KK57:
Allah akıl fikir versin.
Ne diyeceğimi bilemedim.
Ailenize anlatsanız, destek isteseniz.
Hiç kimseniz yoksa devlete sığının.
Nasıl yani? İlk tepkim çocuk bu ağlar olacaktı ama olamadı. Ev dağınık diye sizi öldürmekle mi tehtid ediyor? :KK57:
Allah akıl fikir versin.
Ne diyeceğimi bilemedim.
Ailenize anlatsanız, destek isteseniz.
Hiç kimseniz yoksa devlete sığının.
Evet ev daginik diye tehdit ediyor gecen hafta da olduruyordu ev sahibim geldi de kurtuldum elinden

Virt bi pok yapamaz benim minik kardeşim gibi oda okulda dayak yiyodu abime soylicem diye abimin başını belaya sokuyordu erkek mi lan o bırak şikayet et tehtit ediyor diye git ananın evine güçlü ol bu ne yaa asıl onu dovdur mal çocuk gibi yeminle sinirim bozuldu böyle insanlar varmi yaaa!!!

:oha: geçen gün kocasını öldüren bi kadının haberini okudum. ''o ölmese ben ölecektim'' demişti. çok da güzel bi konuşma yapmıştı. bazı erkekler bunu hakediyo gerçekten. ne demek ya ortalık dağınık diye tehdit etmek? face açtın diye tehdit etmek? bu nasıl hayat? bi kere geldiğin şu dünyada hapis hayatı mı yaşayacaksın? önce ailenle konuş bi karar verin, arkanda durmazlarsa kadın sığınma evine git. çocuklarınla da alırlar. polise de şikayette bulun beni öldürmekle tehdit ediyor diye.
kaç kurtul bi an önce.
Polise sikayet etmek gekdi aklima onada cok dedim bana verdigi cevaplar benim abimde polis kurtarirlar beni diyor 5 dk karakolda cay icer cikarim diyor kadin siginma evine de 2 ocuklada nasil gidecegimi de bilmiyorum ailemde zaten korkuyor bunlardan

Virt bi pok yapamaz benim minik kardeşim gibi oda okulda dayak yiyodu abime soylicem diye abimin başını belaya sokuyordu erkek mi lan o bırak şikayet et tehtit ediyor diye git ananın evine güçlü ol bu ne yaa asıl onu dovdur mal çocuk gibi yeminle sinirim bozuldu böyle insanlar varmi yaaa!!!
Var malasef annemin evinede gidersem bulur beni ailemin basini da belaya sokmak istemiyorum birdefasinda abisi beni ailemle tehdit etmisti o yuzden yapamam inkanim olsaydi eger bu sehirden kacardim

Back
X