Esim yapacak diye çok korkuyorum

önce hastaneye gidip darp raporu al sonra savcılığa git..
polis olsunlar birşey olmaz gözünü korkutuyor senin..

Var malasef annemin evinede gidersem bulur beni ailemin basini da belaya sokmak istemiyorum birdefasinda abisi beni ailemle tehdit etmisti o yuzden yapamam inkanim olsaydi eger bu sehirden kacardim
Bunlar doguluyuz felen diye havaya girmişler baya bizim buraya gönder onları 2 dakkikada adam olup gönderirler :KK66: biz ne tehtitler gördük gül gül öldük misali takma polise hayatim tehlikede diye git herkesi tehtit edip öldürmeye kalkışıyorlar de yalan kat babama anneme bicak gösterdiler aile içi şiddet de KORKMA SADECE BÖYLE ÂDAMLARDAN. Dovdur CEVRENDE hicmi abiler yok kuzen dayi veya BABAN? Benim babam değil kurt arap ati gelsin yine korkmaz! Boyle dunku "erkekler" polisten veya kendinden daha üstün lerden tirsar.

Ahh be kardeş nasil bi hanzonun eline düştün sen bu pislikten 2 de çocuk sanmıyorum ki kurtulmak için cabalayasin, barı daha çocuk yapmada o çocuğun gunahina girme böyle bi ailede çocuğun halini düşünemiyorum ben zaten Allah yardımcın yardımcın olsun...

Bunlar doguluyuz felen diye havaya girmişler baya bizim buraya gönder onları 2 dakkikada adam olup gönderirler :KK66: biz ne tehtitler gördük gül gül öldük misali takma polise hayatim tehlikede diye git herkesi tehtit edip öldürmeye kalkışıyorlar de yalan kat babama anneme bicak gösterdiler aile içi şiddet de KORKMA SADECE BÖYLE ÂDAMLARDAN. Dovdur CEVRENDE hicmi abiler yok kuzen dayi veya BABAN? Benim babam değil kurt arap ati gelsin yine korkmaz! Boyle dunku "erkekler" polisten veya kendinden daha üstün lerden tirsar.
2016 yılında kanun ve yasaların olduğu bir ülkede yalan söyleyerek yada adamı dovdurterek mi çözüm bulacaksınız?Bu mu vereceğiniz tavsiye?

Böyle bir psikopatla ne siz aynı evde kalın ne çocuklarınız, kaçıp kurtarın canınızı

Ya en başta sana diyeceğim insan evlilik kararı aldığı kişinin yapısını karakterini bilmez mi. Ailesi maganda gibi diyorsun bunu bile bile nasıl evlendin üstüne iki çocuk yapmışsın ayrıca ailen korkuyo onlardan ve senin şiddet görmene sessiz kalıyor öyle mi Nasıl bi baban var senin değil kızıma biri vuracak bi saygısızlıkta bulunacak sonra biz Kürtüz asarız keseriz Havalarına girecek onu o girdiği havalarda patlatırım. Sen neden korkuyorsun ya burası sosyal hukuk devleti ister 10 çocuğun olsun sığınma evleri senin hakkın. Abisi polismiş sen git durumunu anlat bakalım komisere savcıya o polis Abisini de kocanı da napıyorlar. Böylelerinin erkekliği karılarına kızlarına olur. Dışarda höt desen al sana g*t derler. Etek giyip dolaşır bunlar korku bokuna sakın korkma topla çocuklarını şikayette bulun hangi ildesin gerekirse yardımcı olalım

Bende doguluyum ailemde öyle hiçbirimiz çıkıp birini tehdit etmiyor

Sizi alnınıza silah dayayıp mı evliliğe ikna etti?
2.çocuk olsun diye gırtlağınıza mı bastı?
Elbette birileriyle organize olup kaçacaksınız bu hasta ruhlu kişiden.

Ya yok öyle bir dünya abileri ne sanki ilçe emniyet müdürümü hemen darp raporunu alıyorsun sonra doğru polise,eğer polis bakmadı mı gidip polisi dava ediceksin.

Bir de eğitim durumunuz nedir?

Ya en başta sana diyeceğim insan evlilik kararı aldığı kişinin yapısını karakterini bilmez mi. Ailesi maganda gibi diyorsun bunu bile bile nasıl evlendin üstüne iki çocuk yapmışsın ayrıca ailen korkuyo onlardan ve senin şiddet görmene sessiz kalıyor öyle mi Nasıl bi baban var senin değil kızıma biri vuracak bi saygısızlıkta bulunacak sonra biz Kürtüz asarız keseriz Havalarına girecek onu o girdiği havalarda patlatırım. Sen neden korkuyorsun ya burası sosyal hukuk devleti ister 10 çocuğun olsun sığınma evleri senin hakkın. Abisi polismiş sen git durumunu anlat bakalım komisere savcıya o polis Abisini de kocanı da napıyorlar. Böylelerinin erkekliği karılarına kızlarına olur. Dışarda höt desen al sana g*t derler. Etek giyip dolaşır bunlar korku bokuna sakın korkma topla çocuklarını şikayette bulun hangi ildesin gerekirse yardımcı olalım
Bu dediklerinizin hiçbirine dikkat ettiğini düşümmüyorum,konu sahibi baya baya cahil biri,böyle bir aile 2 çocuk,kendi istediği bi evlilik bile olmayabilir yani,acındırmaya çalışmıyorum ama siz güzel noktalara değinmişsiniz de bunları söylemenin bi faydası yok çünkü kendi de cahil çevresindekiler de,olan da çocuklara olmuş.

Bu dediklerinizin hiçbirine dikkat ettiğini düşümmüyorum,konu sahibi baya baya cahil biri,böyle bir aile 2 çocuk,kendi istediği bi evlilik bile olmayabilir yani,acındırmaya çalışmıyorum ama siz güzel noktalara değinmişsiniz de bunları söylemenin bi faydası yok çünkü kendi de cahil çevresindekiler de,olan da çocuklara olmuş.

Aynen katılıyorum.

haklı olabilirsin. Ama bu yine de benim sinirlerini yatıştırmıyor. böyle adamlardan nefret ediyorum ya yazık çocuklara yazık

Arkadaş doğru söylüyor kızlar tutacaksın üç beş adam linç ettirecn bunları kırılmadk kemik bırakmayacn görecekler o zaman. Yada bi balici tutcan bi kutu balile sakat bıraktırcan. Tövbe allah yaa şu günlerde günaha sokuyorlar insanı. Bak canm dedikleri gibi ses kaydı yap delil topla sonra o polis kaynınlada konuşma yap açtırt onu biraz ne biliym ıspat ettir. Konuştur hepsini parça parçada olsa delil topla sonra bunları kopyalat sonrada sen bu adamı şikayet et bakalım ne yapacak adi herif. Emin ol poliste olsa elinde delil ses kaydı varsa hiç bi bok yiyemez allahın izniyle. Polisede dilekçe ver bana ve çocuklarıma birşey olursa sorumlusu eşim ve kardeşelri diye. Ki eminm zatn delillerin feln olursa size koruma tutulur devlet yardm eder o köpeklerde mahallenin önünden geçemez pislikler yaaaa. Doğudaysan bile burda komşu bile abilik eder korur yokmu çevrende kimse esnaf feln bunların gözünü korkutsun

Bu adamlar başta yüzlerini göstermiyor mu ki evlenir evlenmez çocuk doğuruyorsunuz?
Ondan sonra çocuğum var gidemiyorum oluyor...
Haklısınz gerçekten evlenir evlenmez hoop çocuuk. Artık varya öyle bir hal olmuşum ki bekar yeni evli kimi görsem sakın ilk bir sene çocuk düşünmeyin diye yalvarıyorm nerdeyse. Ben yaptm siz yapmayın diye akıl verende olmuyor ki evlendm gerdekte korunmadm bilemedm sonra ablamlar korun dedi tamm dedim korunmaya başladm hoop bebk varmış tek gecede kalmışm bilmiyorm. Yaşta küçük doğu kesimi pek birşeyde bilmiyor. Dün kuaförde bir kız gördm 18 yaşnda diyo ben evde kalmışm felan evlensm hemn çocuk yapacam en az 7 8 tane felan ben şok anlatmaya çalışıyorm bak marifet çocuk doğurmakla değil burası doğu biz bilmiyordk sen yapma korun bir yıl en az adama bak uyuşuyormusn mutlumsn diye ohoo dinleyen yok çock bir tane bile olsa ya boşansa çocuğu anneye vermeyecekler yada oturp çekeck ama anlamıyor.

Haklısınz gerçekten evlenir evlenmez hoop çocuuk. Artık varya öyle bir hal olmuşum ki bekar yeni evli kimi görsem sakın ilk bir sene çocuk düşünmeyin diye yalvarıyorm nerdeyse. Ben yaptm siz yapmayın diye akıl verende olmuyor ki evlendm gerdekte korunmadm bilemedm sonra ablamlar korun dedi tamm dedim korunmaya başladm hoop bebk varmış tek gecede kalmışm bilmiyorm. Yaşta küçük doğu kesimi pek birşeyde bilmiyor. Dün kuaförde bir kız gördm 18 yaşnda diyo ben evde kalmışm felan evlensm hemn çocuk yapacam en az 7 8 tane felan ben şok anlatmaya çalışıyorm bak marifet çocuk doğurmakla değil burası doğu biz bilmiyordk sen yapma korun bir yıl en az adama bak uyuşuyormusn mutlumsn diye ohoo dinleyen yok çock bir tane bile olsa ya boşansa çocuğu anneye vermeyecekler yada oturp çekeck ama anlamıyor.

O konuda ben çok doluyum hiç anlatmaya başlamayayım.
8 senelik evliyim daha 3 4 aydır çocuk düşünüyoruz.
İlk bir sene daha evlilik oturmadan hamile kaldığımı hiç düşünemiyorum.
Siz sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Back
X