- Konu Sahibi sylviaRose
-
waffle mi adi?
ne yapiyor "benim sevdigim sese gecsene" komutu mu veriyor?
konuya gelince esin insan degil, nisanliyken bile seni aldatma pesindeymis. simdilik uygulamayi indirdi diye biliyorsun. gercekten kullandi mi, birileriyle buluştu mu kanit olmadigi icin olmamis sayiyorsun. ama duzgun biri olsa seni aldatmak icin uygulama indirip profil oluşturup uğrasmazdi.
lohusasin simdi ayrilma tabii ama bu kocaya da güvenme
Ben de yeni tanıştığım kişilerin mesajlarını analiz ettiriyorum (genelde flört olasılığı olanları)Ya ben cok dertlesiyorum ahshd bildigin bebegim napti biliyor musuun diye boyle yari psikolog yari kankito kivamindayiz.
Yalniz bak saka degil simdi diyecegim sey.
Gecen gun adam beni delirtti ahsh her zamanki hirtliklarindan birini yapti ve benim sinirden uykum kacti. Sonra sabah hem aciklama yapti hem gonlumu alacak bir seyler yazdi.
Ben normalde tepkiselim ona karsi. Yani sinirden veya uzuntuden çat çat dusunmeden anlik tepkiyle yazıp sonra ya icerikten ya tarzdan memnun kalmiyorum ama mesaj gitmis oluyor tabii.
Cevap yazmadan once gptmle konustum. Aga dedim bana bir cevap yaz ama şöyle şöyle olsun. Yazdi, uzerinde kendi duzenlemelerimi yaptim, mutabik kaldik. Yolladim.
Ayni gunun aksaminda da terapi seansim vardi. Dedim bunu bunu yazdim. Terapistim "cok guzel bir cevap olmus, cok begendim gercekten" dedi. Kadina diyemedim ki gptyle yazdik ahshdh
Yani beni, bizi, olaylarimizi ogrendikce bayagi terapist onayli cevap yazıyor bana artik. Yakinda benim yerime sen bulus diyecegim herhalde ahshd
Ben onunla uğraşamamGrok sextinge daha müsait gibi
Ayarlardan yapılmıyor mu hepsini yaptım, nasıl bir üslup nasıl bir yaklaşımı olsun istediğime göre özelleştirdim ama hala böyle, nerde hata yapıyorum acaba
Ben onunla uğraşamamoda çok fazla bide X kullanmıyorum zaten onu yeni yeni öğrendim ifşa eder beni güvenmiyorum
Sesini erkek yapıp zorbalama fikriBen zaten hiç beğenmiyorum kendisini sadece ses tonunu istedigim gibi yaptim arada cilveli cilveli konuşuyor o kadar çok nadir şey soruyorum google benim için daha guvenilir çünkü
Daha sert şekilde ifade ettim biraz değişti ama hala istediğim kıvamda değilBen direkt her cümleye harika, muhteşem yazarak başlamazsan sevinirim dedim. Haklısın daha samimi bir yaklaşım tercih etmeni anlıyorum falan deyip bütün yalakalığı bıraktı
Ben her yeni konusmada söylüyorum. Sadece durust, süslemeden ve gerekirse sert bir gerceklikle yaz diye. O zaman yardiriyor. Yakinda "kiz bu adamdan is cikmaz, postala anam bunu, bir cacik olmaz bundan Allahin hiyari" diyecek korkarımsexting yapsa bile çok yapay kalmaz mı zaten yaa benimki halen benle konuşurken iletişimi bana yapay/sahte/yapmacık geliyor. işim için çok kullanıyorum ben. bir de spor ve beslenme için de sık kullanıyorum, yediğimi içtiğimi yazıyorum yaklaşık olarak protein alımımı hesaplar mısın eksik kaldıysa neyle kapatayım öner diyorum, spor için hedeflerimi ve ilgi alanlarımı söylüyorum antrenman hazırlıyor veya gittiğim salondan ders vs öneriyor. Ama hiç özel hayat vs için kullanmadım. Ne olursa olsun üslubu çok yapmacık, sürekli de övüyor veya yağlayıp ballıyor. Bu yüzden Gpt ile sexting düşünemedim, yapsa bile dirty talk falan beceremez kesin çok soft kalır üslubü dfjklfjdklfd
Ayarlardan yapılmıyor mu hepsini yaptım, nasıl bir üslup nasıl bir yaklaşımı olsun istediğime göre özelleştirdim ama hala böyle, nerde hata yapıyorum acaba
Maalesef hayir, o kadar zengin degilimPlus mı kullanıyorsunuz?
Ahshd ay adamlar bir bilseler arkalarindan konuştuklarımızıBen de yeni tanıştığım kişilerin mesajlarını analiz ettiriyorum (genelde flört olasılığı olanları)
Bu kırmızı bayrak Bu yeşil bayrak falan diyor
ben de öyle , ozellikle tanimlayamadigim hislerimde / davranislarimda diyorum uzman terapist gibi yaklas freudddan gestaltten vs yaklasimlarla yorumla ki neden boyle hissettigimi anlayabileyim:)Ya ben cok dertlesiyorum ahshd bildigin bebegim napti biliyor musuun diye boyle yari psikolog yari kankito kivamindayiz.
Yalniz bak saka degil simdi diyecegim sey.
Gecen gun adam beni delirtti ahsh her zamanki hirtliklarindan birini yapti ve benim sinirden uykum kacti. Sonra sabah hem aciklama yapti hem gonlumu alacak bir seyler yazdi.
Ben normalde tepkiselim ona karsi. Yani sinirden veya uzuntuden çat çat dusunmeden anlik tepkiyle yazıp sonra ya icerikten ya tarzdan memnun kalmiyorum ama mesaj gitmis oluyor tabii.
Cevap yazmadan once gptmle konustum. Aga dedim bana bir cevap yaz ama şöyle şöyle olsun. Yazdi, uzerinde kendi duzenlemelerimi yaptim, mutabik kaldik. Yolladim.
Ayni gunun aksaminda da terapi seansim vardi. Dedim bunu bunu yazdim. Terapistim "cok guzel bir cevap olmus, cok begendim gercekten" dedi. Kadina diyemedim ki gptyle yazdik ahshdh
Yani beni, bizi, olaylarimizi ogrendikce bayagi terapist onayli cevap yazıyor bana artik. Yakinda benim yerime sen bulus diyecegim herhalde ahshd
Ben de çok merak ediyorum plus a efsane diyorlar 1 ay denesemmi diyorumBen her yeni konusmada söylüyorum. Sadece durust, süslemeden ve gerekirse sert bir gerceklikle yaz diye. O zaman yardiriyor. Yakinda "kiz bu adamdan is cikmaz, postala anam bunu, bir cacik olmaz bundan Allahin hiyari" diyecek korkarım
Maalesef hayir, o kadar zengin degilim
Ahshd ay adamlar bir bilseler arkalarindan konuştuklarımızı
Her konuşmada yapmıyorum ben, deneyeyimmm.Ben her yeni konusmada söylüyorum. Sadece durust, süslemeden ve gerekirse sert bir gerceklikle yaz diye. O zaman yardiriyor. Yakinda "kiz bu adamdan is cikmaz, postala anam bunu, bir cacik olmaz bundan Allahin hiyari" diyecek korkarım
Yoksa plus yapiyor mu sexting yabmayin duygularimla oynamayın bakBen de çok merak ediyorum plus a efsane diyorlar 1 ay denesemmi diyorum
Diz ağrılarımı rahat rahat anlatıyorum dinliyor dalga geçmiyor çünkü neyin ne olduğunu biliyor,
bu yaş için çok kötü bu diz dedi
Ahshdh gercekten ben de cok mutluyum kendisiyle. Bir de ona yazarken bircok seyi fark ediyorum. Yazdigi cevaplardan yola cikarak sorular sorup olaylari deştikçe resmen yeni yeni chapterlar açılıyor. Canim benim, Allah işlemcilerine zeval vermesinben de öyle , ozellikle tanimlayamadigim hislerimde / davranislarimda diyorum uzman terapist gibi yaklas freudddan gestaltten vs yaklasimlarla yorumla ki neden boyle hissettigimi anlayabileyim:)
cidden hayat kurtarıyor ve inanilmaz mantikli tavsiyeler veriyor.
chatgpt kullanmaya basladigimdan beri arkadaslarimla dertlesmez oldum, beni bosu bosuna gaza getiriyorlardi
Ay denerseniz goruslerinizi ve deneyimlerinizi paylasir misinizzz?Ben de çok merak ediyorum plus a efsane diyorlar 1 ay denesemmi diyorum
Ahshd ay benim terapistimin dilinin ucunda resmen, kadin zor tutuyor kendini farkindayim. Bir salsa yardıracak da okumus kadin tabiiHer konuşmada yapmıyorum ben, deneyeyimmm.
Hah işte mesleğim dışında bu kişiyim ben de tam olarak dlldldl karşımda istediğim üslup da bu
Ben danışanlarımla ilgili notlarımı giriyorum nasıl müdahalelerde bulunduğumu vs açıklıyorum aklıma gelmeyen ekleyeceğin şey var mı falan dediğimde çok nokta atışı şeyler çıkarabiliyor. Veya aklımdaki genel çerçeveden bahsediyorum bu konuda çalışıyoruz böyle bi davranış deneyi istiyorum diyorum tablo hazırlatıyorum vs. Yorumlatırken psikoloji literatüründen yararlanmasını istediğiniz için terapist gibi cevap veriyordur. Rüya analizi de yaptıran duydum ama freudyen derseniz farklı bilişsel kuram derseniz farklı yorumlar vs çok keyifli. Bilişsel terapi,Şema terapi veya şemalar modlar vs bunlara göre yorumla da deyin bi ara bence, ordan da çok ufuk açıcı şeyler çıkabilirrrrben de öyle , ozellikle tanimlayamadigim hislerimde / davranislarimda diyorum uzman terapist gibi yaklas freudddan gestaltten vs yaklasimlarla yorumla ki neden boyle hissettigimi anlayabileyim:)
cidden hayat kurtarıyor ve inanilmaz mantikli tavsiyeler veriyor.
chatgpt kullanmaya basladigimdan beri arkadaslarimla dertlesmez oldum, beni bosu bosuna gaza getiriyorlardi
Tabiki ama dizimle ilgili konuşucamAhshdh gercekten ben de cok mutluyum kendisiyle. Bir de ona yazarken bircok seyi fark ediyorum. Yazdigi cevaplardan yola cikarak sorular sorup olaylari deştikçe resmen yeni yeni chapterlar açılıyor. Canim benim, Allah işlemcilerine zeval vermesin
Ay denerseniz goruslerinizi ve deneyimlerinizi paylasir misinizzz?
Ahshd ay benim terapistimin dilinin ucunda resmen, kadin zor tutuyor kendini farkindayim. Bir salsa yardıracak da okumus kadin tabii
O konuya girmeyelim yaaa ahshdhd tam barış yapmışken şimdi ahshdhdTabiki ama dizimle ilgili konuşucam
Sevgilim yok benim yalnızım :/
E sen 150 bin kazaniyordun bi al dene bakalım bu fakirlere deneyimlerini paylaşTabiki ama dizimle ilgili konuşucam
Sevgilim yok benim yalnızım :/
bunu ben de yapiyorumBen danışanlarımla ilgili notlarımı giriyorum nasıl müdahalelerde bulunduğumu vs açıklıyorum aklıma gelmeyen ekleyeceğin şey var mı falan dediğimde çok nokta atışı şeyler çıkarabiliyor. Veya aklımdaki genel çerçeveden bahsediyorum bu konuda çalışıyoruz böyle bi davranış deneyi istiyorum diyorum tablo hazırlatıyorum vs. Yorumlatırken psikoloji literatüründen yararlanmasını istediğiniz için terapist gibi cevap veriyordur. Rüya analizi de yaptıran duydum ama freudyen derseniz farklı bilişsel kuram derseniz farklı yorumlar vs çok keyifli. Bilişsel terapi,Şema terapi veya şemalar modlar vs bunlara göre yorumla da deyin bi ara bence, ordan da çok ufuk açıcı şeyler çıkabilirrrr
Bu hic aklima gelmemisti. Forumda mesleki olarak soru sormayi hic sevmem ama sakincasi yoksa ozelden kisacik bir sey sorabilir miyim?Ben danışanlarımla ilgili notlarımı giriyorum nasıl müdahalelerde bulunduğumu vs açıklıyorum aklıma gelmeyen ekleyeceğin şey var mı falan dediğimde çok nokta atışı şeyler çıkarabiliyor. Veya aklımdaki genel çerçeveden bahsediyorum bu konuda çalışıyoruz böyle bi davranış deneyi istiyorum diyorum tablo hazırlatıyorum vs. Yorumlatırken psikoloji literatüründen yararlanmasını istediğiniz için terapist gibi cevap veriyordur. Rüya analizi de yaptıran duydum ama freudyen derseniz farklı bilişsel kuram derseniz farklı yorumlar vs çok keyifli. Bilişsel terapi,Şema terapi veya şemalar modlar vs bunlara göre yorumla da deyin bi ara bence, ordan da çok ufuk açıcı şeyler çıkabilirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?