Eşim yaşlı, ben genç

yok öyle vazgeçmek falan aklımın ucundan geçmedi. ben ona, o da bana saygı duyuyor zaten. ama insan bazen böyle hiç düşünmeden bi çılgınlık yapmak istiyor.

yok öyle vazgeçmek falan aklımın ucundan geçmedi. ben ona, o da bana saygı duyuyor zaten. ama insan bazen böyle hiç düşünmeden bi çılgınlık yapmak istiyor.

Onu rahatsız etmeyecek kadar az, seni de memnun edecek kadar yeterli sayıda çılgınlık yapabilirsiniz.
Sen başlat o sana eşlik eder. Anlaşma yapın ve uyun.

Sevginin çözemeyeceği bir sorun değil..

hayır evlendiğim için çok mutluyum, sevdiğim kişiyle beraberim. ama bilmiyorum 20'li yaşların sonuna geldikçe o günleri bir daha bulamam diye bazen aklımdan geçiyor. belki o yüzden böyle çılgınlıklar yapmak istiyorum.

Ee,ne guzel agur basli mantikli bi es.. Bazen skci Olsa da guzel bence... Hic,degilse herseye hayir demiyor da kendi fikrini soyluyo.. Pop muzik ve gece gezmelerini herkes sevmek zorunda degilki... Herkesin bi karakteri var sonucta...

Müzik tarzı, dışarı da vakit geçirilen mekan farklılıkları,bir kişinin ev hayatıma duşkunluğu,hareketliliği yaş ile ilgili değildir. Ruhu yaşlı diye suçlamayın. Eşinizin hayata bakışı, yaşayışı bu. Sevgiliyken , nişanlıyken anlamadınız mı nasıl biri olduğunu?

Esiniz istikrarli oturakli siz laylaylom bir tip gibi geldiniz bana. .Bunların yaslada alakasi olmaz..kişilik karakter meselesi bence. .

Ben bır problem okumadım! Yanı farklı zevklerınız olması bırbırınıze bırseyler katmanızı saglar. Herzaman aynı seyı yaparsanız daha sıkıcı olmaz mı. Hoşlandıgınız seyler hobıler gıtmek istedıgınız yerlerın farklılıgı sıze cesıtlılık katar . Bazı entellektuel hobılerınız yada zevklerınızde farklılık yasamanızda ben tabır ettıgınız anlamı cıkarmadım. Sızın gıbı mı olsun yada sız onjn gıbı mı olun? Bunun yerıne saygı duyup kabul etmek cokta zor olmasa gerek

Kafa yapıları farklı, zevkler farklı. Sormuşsun ya var mı böyle olan diye olmaz mı hiç. Brn böyle çift tanıyorum 13 yıllık evli ikide çocukları var. Aha da o çift eşimle ben
Ben ciddi enerjik eşim koltukta bırak kalkmaz,ben Nazan Öncel hayranı açar açar dinlerim, oda zeki Müren, hadi kalk şunu yapalım oldu canım başka derdin der ben evlenmeden önce de biliyordum. Gece hayatı bilmez, işten eve evden işe arada izin kullanır dışarı çıkarız. Tatil e gideriz 5 gün otel de bana daral gelir adam yüzmeye üşenir
Ama yine de seviyorum keratayı

Ruh yaşına bakacaksak, bu forumda benden daha yaşlı hiç kimse yok.
Kafanıza estiği gibi yaşayan biriyseniz, siz gezip tozun, o evde otursun Zeki Müren dinlesin.
Fasıl gecelerini çok sıkıcı buluyorum genelde, evde oturmayı tercih ederim.

Herkes ayni zevklere sahip olmayabilir.
Ortak yapmaktan hoslandiginiz seyleri bulun,onlara yogunlasin.Eminim vardir.
Bizde esimle farkli zevklere sahibiz.Oyle ki.onun severek yedigi seyleri ben cok agir buluyorum.Izlediklerimiz,dinlediklerimiz, hep farkli.Ama illaki ortak yapmaktan hoslandigimiz seyler var.Sizde bulmaya calisin.

Görücü usulüyle evlendiniz sanırım.

olaya esinizin eksikligiymis gibi bakmaniz yanlis , yazdiklarinizdan akli basinda biri oldugunu cikardim ben, 30 yasinda biri iicn muzik zevkide gayet guzel bence ergenlerle beraber justin biber konserine mi gitmek istemeliydi?

zevk meselesi yapı meselesi Eşiniz sizin gibi olmak zorunda değil ki pop dinlemek ve klasik müzik dinlenmekle mi oluyor sizin ki biraz evlilikten sklma gibi geldi

Ben varım 32 yaşındayım ve esin ile çok benzer zevklerimiz var.şimdi ruhum kaç yaşında sence?

Biliyor musun ilk msjindan okudugum kadariyla bence esin tam 30 yasin gerektirdiği bir şekilde davranıyor ancak bence sen 15 yaşında gibisin.yani esinin ruhu yaşlı değil senin ruhun çocuk.iste sorun da bu.

Ayni sekildeyiz..esimle severek evlendik halada cok seviyoruz o apayri ama dunyanin en zit iki kitpuyuz ben neyi seviyosam o sevmez bana ne sacma gereksiz gelse onun ilgisini ceker yani cok cok cok farkliyiz hemen hemen hic ortak zevkimiz yok ama ben bilerek evlendim ben her ortama rahat ayak uyduruyorum onun zevkleri ama hos gelmesede zorlanmiyorumda biraz sen onu biraz o seni idare edip gonlunu hos tutmak isteyince sorun olmuyo

Bende yaşlıyım arabesk dinlerim yatma saatim 11 geçmez . hayat beni o kadar yormuş ki dışarı çıkmaya halim kalmaz evde çay demler otorurum bana daha keyifli gelir :)

Kocan yine iyi uyuyomuş ben 23.30 olduysa saat yatakta olmalıyım. Tavuk muyum yoksa . Eşin yaşlı değil sadece hayata bakış açılarınız ve zevkleriniz farklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…