Eşim yaşlı, ben genç

Bizim 30 yaş var.
Böyle bir yaşam yok ama arkadaşım bitkisel hayatta galiba eşin çek fişi bitir işi
Şaka bi yana evlenmeden nasildi ki bu adam

İnsaf ya 11de yatıyorum ben
Ayrıca eşinizin klas zevkleri varmış. Keşke benimkide bangır bangır nicki minaj dinleyeceğine zeki müren dinleseydi.

İnsanlar sevgiliyken kaçta yatılır, kaçta kalkılır, kaçta işe gider, işi ne kadar uzar, ne zaman evde olur, hangi içkiyi sever, en sevdiği film nedir, gitmeyi en çok sevdiği mekan, en çok sevdiği şarkı,yemek, aktivite,yazar, şair diye uzayıp giden bir listeyi aklında tutar genel olarak o yüzden sizin ilişki bana biraz tuhaf geldi.

Canım benim esimde aynı ama bunları problem etmiyorum üstelik bizim aramızda 8 yaş var hertürlü benden olgun ama mutluyuz ben simaririm o ağır abi takılır sende kendin ol uykusu gelmişse uyusun sana ayak uydurmak zorunda değil aynı müziği sevmek zorunda da değilsiniz ikiniz farklı birer bireysiniz bunu anlamalisin.

Zevkler,hayatı algılayış ve yaşayış biçimi farklı sadece.
Ama siz eşinizin farklılıklarını küçük görüyorsunuz.
Kendinizin daha elit zevkleri var gibi bir yanılsama içindesiniz.Dolayisıyla esiniz size uyum sağlasın istersiniz.
Bu da çözüm odaklı olmanızın önünde bir engel.
Farklılıklara saygı duysanız ortak birşeylere odaklansanız daha olumlu olur

Ben sizi anladım konu sahibi.
Bazı arkadaşların yorumlarıda azarlar gibi ya,bir değişiksiniz.
Siz heralde sevgiliykende gördüğünüz bu farklılıkları çok önemsemediniz yada fasıl dinlemesi size uyumsuz gelmedi.şimdi aynı evin içine girince sevgiliyken üstünde durmadığını zevkleriniz bile tabiri caizse batar olmuş:)
Ama bu eşinizin kötü biri evliligne sahip cıkmadıgı vs göstermez .
Bu şekilde uymuyo olabilirsiniz ama bunlar küçük şeyler ben olsam bir kere onla fasıla giderdim öbür dısarı cıkısımızda onu alır kendi istediğim mekana götürürdüm:)

sizin pop eşinizin klasik ya da TSM dinlemesi, sizi yaşlı o'nu genç yapmaz.
zevkleriniz farklı sadece.
ben 16 yaşından beri TSM dinlerim. zamane şarkılarında ruh yok çünkü.
sonuç olarak farklı insanlarsınız demek ki...

Burada doğru olan eşiniz yaş 18 gibi davranan sizsiniz bence:)

cok ilginc fasil sevmek icin emel sayin dinlemek icin illa yasli mi olmak gerek
yada yaslilar mi erken yatar sadece

Onu da geçtim adam işi ile ilgili yeni bilgiler öğreniyor diye de yaşlı ilan etmiş.

Konu sahibi sevmediği is olursa 3 günde bırakıyormus ama eşi öyle değilmiş.

Türkiye gibi iş bulmanın zor olduğu bir ülkede neyin kafasını yaşayıp bu konuda bile offf çok yaşlı diye düşünüyor çözemedim.

ama kendisinin genç olduğunu kanıtlamış oluyor.
ben de mesleğe ilk başladığım yıllarda daha bir gözü karaydım :)

Evlenmeden önce hiç mi sormadınız ne yapıp ettiğini allahaşkına.

Benim esim sizinkinden ihtiyar o zaman bazen saat 10 olmadan uyuyor.daha oturup bir film izlemisligimiz yoktur bastan sona

Aynen bu konuda bende öyleyim birbirimize tamamen zıt yetişmişiz oda erken yatalim kafasinda
Dinledigimiz müzikler bile farklı
Dışarı gezmeye çıkmayı bile hep ben teklif ederim o arada bir söyler çıkalım diye
İşten gelir tv izler oyun oynar saat 11 oldumu başlar hadi yatalim
Bu arada ben 25 eşimde 34 yaşında

Bunlari yeni mi öğrendin? ? En azindan bi nisanlanma dönemi gecirmediniz mi taniyamadin mi? Forumda aldatma olaylari çok . Askim bitti diye ilerleyen zamanlarda dilerim ki o sekilde bi paylasim yapmazsin ) pek parlak degil durum çünkü

Zeki Müren en Sevdiğim sanatçılardan biridir, ben eşinizin ince ve kültürlü olduğunu düşündüm ama asla yaşlı değil... Bakış açısı çok önemli bence.

Eşiniz ruhen yaşlı değil, siz tanımadan evlenmişsiniz.
Karakterleriniz farklıymış ama bunu görememişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…