Eşim yaşlı, ben genç

Zıt kutuplar birbirini çeker,biz eşimle gayet iyi anlaşırız ama her şeyimiz farklıdır, ben tatlı yerim o hoşlanmaz, eşim çaya bayılır ben sevmem, konuşmayı iletişim kurmayı severim ama eşim sessizdir ve bunun gibi sayabileceğim onlarca farklılık ama hep bi orta yol buluyoruz, ya ben yada eşim minik fedakarlıklar yaparak mutlu oluyoruz, sizde ortak bi yol bulabilirsiniz sevgiler...

Bir kaç şey dışında eşinin karakterine daha yakınım ama hiç de yaşlı sayılmam.
Eşin yaşlı değil olgun ve ayağı yere sağlam basan biri bence.
Senin gibi bir tanıdığım var onu gördüm sende. Onlarda da var bu durum.

Sen anı yaşamayı seviyorsun, eşin planlı programlı yaşamayı. Eğer buna bile dikkat ettiysen sorun senin gözünde büyümüş.
Eşinde gelecek kaygısı var bu kötü bir şey değil.

Bir işten anında istifa etmek tuhafmış gerçekten. Burada kaç kişi sevdiği işi yapıyor ki?
Yargılamıyorum yanlış anlama normal şartlarda bu rol kadın erkek arasında değişilse ciddi bir sorun olarak görülür burada. Asıl eşin bunu sorun etmeliymiş.

Esiniz yaşlı siz genc degilsiniz esinizin tercihi daha dingin sakin bir yasam sizinki hareketli sadece tercih meselesi bi gun pop konserine gidin bir gun fasila hem ikinizinde yelpazesi genisler hem de hayati ortak yasamis olursunuz

hayata bakıs acınız kafa yapınızla alakalı...
adamın muzık zevkını vucut uyku duzenını degıstıremezsınız kı :)

bız muzık dınlerken mesela soyle yapıyoruz ;
1 haftasonu esımın ıstedıgı sekılde eve ortam hazırlıyorum bırlıkte dınlıyoruz turk kahvesı falan
1 haftasonuda benım ıstedıgım sekılde mısır pörtleeeğiii cerez meyve eslıgınde

ıkımızınde gonlu oluyor ve bırlıkte sıkılmayacagımız sarkıları acmaya calısıyoruz
sonucta esımın muzık zevkı bana uymasada mesela;
sevdıgı sarkıyı bana dınletmek heyecan verıyor nıye hevesını kursagında bırakım adamın dimi

benim yaşım 25 vee fasıla bayılırım. Bulunduğum yerde olsa eşimide sürükler götürürüm. Sevgililer gününde müzikli yemeğe gittik fasıl vardı. Eşim dediki gözlerinin içi parlıyor hayatım nekadar mutlu oldun böyle. Siz biraz eşinize ayak uydurmayı deneseniz. Sonuçta ikinizde aklı bir karış havalarda dolaşırsanız aile ortamı sağlanmaz. Düşün eşinde sende 3 günde bir iş değiştirirseniz geleceğe kaygıyla bakmazsanız nasıl olacak. Parasız bir hayatta sizin sözde gençlik dediğiniz olayların hiç birisini yapamazsınız.

ne bu cilginliktan kastiniz?
ben 28 esim 32 yasinda..ben uyku saati olarak 22.30u geciremem,gurultulu muzik dinleyemem,sigara icilen ortama bara filan suruseler gitmem el kadar cocukkenden severim zeki muren..hatta arada agir arabesk bile dinlerim..kim verebilir orhan gencebayin batsin bu dunya derken ki duygusunu?

ama kamplarda cadir hayatina uyum saglarim,paramizi idareli kullanmak adina gik demeden izlanda`da 4 hafta arabanin icinde de yattim da,yemegimi minik tuple de yaptim o sogukta..bunlardan gocunmadim..millet eller havaya deniz kenarlarina akin ederken ben ve esim fransa`da alplerdeydik..
e simdi yasli miyim ben tavuk misali uyuyup imtis imtis muzikler dinlemedigim icin? kafam almiyor sadece,bazen butun gun muzik dinlemedigim olur kafa dinlemek adina..
bence esinize alternatif bi tatil yada aktivite tercihi sunsaniz o da buna ayak uydurur ama muzik zevki bambaska bisey..ben 6 yillik esimin pink floyd acmasina hala dayanamiyorum ve dayanamak istemiyorum...

eşiniz programlı,siz programsız yaşıyorsunuz, ekinizinde birbirinizden alması gereken şeyler var aslında, bunu iki tarafta değerlendirse güzel olur :))

Sizin ruhsal bir yas farki var
Bizde biyolojik olarak var esim benden yasca daha buyuk
Ama sizin konunuza ters olarak ben esiniz gibiyim.
Nostalji sarkilar seviyorum
Daha agir kanliyim
Kalabalik yerlerden ,kalabalik kutle gibi insanlardan nefret ederim
Gurultulu yerlerden hic haz etmen
Kontes insanlar bayar beni
Dugunler hic bana gore degil
Lux resturantlar beni kasiyo
Antalyaya gitmekdense bi köyde kasabada sessi sakin tatil yapmayi yeglerim
50ler benim yilim olmaliymis cok gec dogmusum be.

Birbirinizin zevklerinden haz etmesinizde saygi duyarak asabilirsiniz..

ben turkulere bayilirim esim pop dinler ama ona zevkle eslik ederim oda bana..
ben ne kadar agir basliysam esim o kadar sicakkanli ve hareketlidir..
esim fantastik bilim kurgu filmlere bayilir bense tam tersi daha gercekci..
Parayi asla tutamaz, butun parasini cikolata ivir zivira verecek bi cocuk hala, bense o denli tutumlu..
iki zit kutupdan farkimiz yok ama saygi en elzem sey..

Yaşlı - genç denilecek bir kavram değil.
Kafa yapılarınız, zevkleriniz farklı sadece. Bu flört döneminde farkedemediyseniz sanırım severek yada tanıyarak evlenmemişsinz.
Bence oturup konuşamyı deneyin 1 ay onun istediği gibi yaşayın 1 ay senin istediğin gibi.
Ayda 1 kere fasıla gidin, 1kere disco bara gidin.
Eşinizin yaşam tarzı daha mantıklı geliyor. (iş konusunda)
Siz CARPE DİEM diyorsunuz eşiniz önünü görerek yaşamak istiyor, ki Türkiye gibi bir ülkede neyin ne olcağı belli olmuyor.

benim böyle bir sevgilim vardı resmen enerjimi emiyordu.
uyuşuk, sessiz, sakin konuşmaz, gülmez eğlenmez.
tuzluk gibiydi.
eee neden devam ettin dersen edemedim inceldiği yerden koptu.
onun yanında olduğum zamanlar aklıma geldikçe midem bulanıyor.
aynı dili konuşmuyormuşuz meğer ben görememişim ilişki varken sevgide vardı ister istemez.
düzeldi düzelecek derken idrak ettim ki karakteri o.
23 yaşında yaşlı,emekli gibiydi adeta.
yine aklıma geldi,ürperdim.

bugünüme çok şükür.

Zaten farklılıkları bir arada tutabilmek önemli olan
O sizin ikiziniz değil esiniz yani farklı bir birey
Bir gün konsere gidin bir gün fasıla
Biraz pop dinleyin biraz turk sanat müziği
Bir siz erken yatin bir sizi ayak uydurmasını isteyin

eşim de ben de yaşlı grubundayız :)
ha ha, aslında bence baya eğlenceli bir sosyal hayatınız varmış. tiyatro sinema fasıl konser falan.
yetmiyorsa bilemicem tabi.
ama çalışan evli insanlar bir süre sonra biraz monotonlaşmak zorunda kalıyorlar.

hem 1-2 ne ya, siz çalışmıyor musunuz? 6 da kalkıyorum, gece en geç 12de yatıyorum

ben de yasliyim, esin en doigruusnu yapiyor bence ozellikle i$ hyatinda
anormal olan sen sin dermisim :))

Bence bunun ruhsal yaşla hiç ilgisi yok.İlgi alanlarınız zevklerınız farklı o kadar.öyle bi anlatıyorsun ki sanki sen normalsin adam garip.Hiç öyle bi durum yok.Senin sevdiğin şeyler sevmek+yapmak zorunda değil.Zira sende yapmıyorsun.

Ne alaka yaşlılar mı dinler Emel Sayın zeki Müren ?Hayret bişey. Siz pop dinleyin canım ne de olsa gençliğin sembolü.

Konu başlığınız gazete manşetlerine benzemiş.Başlıkla konu bambaşka şeyler.
Herkesi olduğu gibi kabül etmek en doğrusu.Bunu yapmayı başarabilirseniz mutsuzluk yaşamazsınız.

Ilk sayfayı okuyabildim

En çok yatma saatine takıldım adam gece 1 de yatınca erken mi yatıyor oldu

Hani akşam yemek yiyoruz 8 de yatıyor desen anlarım da sabah kalkıp işe gidecek insanlar 12 de yatar normal olan bu

Herkes pop müzik sevecek popüler kültüre sahip olacak diye bir kaide yok evimde müzik dinlemiyorum mesela

Eşin ayakları yere basan aile babası denilen adamlardan bu onu yaşlı yapmaz ayrıca bu özellikler de evlenmeden önce tartılır

Hani adamın düzgün karakterini de göz önüne almadı isen neden evlendin

Evlenmeden dışarı çıkmadınız mı ben gece gezmeye girmek istiyorum demedin mi bunları bilemedim

Ama ben sende Evlenince yaparım diye bazı şeyleri ertelemiş ama Evlenince de o ortamı bulamamış bir kişi hissiyatı fark ettim

Eşin ile farklı zevkleriniz olabilir ya zevklerinizi ayrı ayrı yaşayın ya da bir gece fasıla bir gece pop canlı müziğe gidip ikinizin de istediği olsun ayda 2-3 senin istediğin eğlence değil yavaş yavaş ikisinden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…