- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Cranberry1
-
ruh yaşlılığından ziyade ,zevkler farklı.öncesinde farketmediniz mi?müzik zevki yaşla ilgil bi durum değil bence.16 yaşındayken zeki müren,emel sayın dinlerdim bende.sanat müiğine,halk müziğine bayılırdım.aslında onun planlı olması bir yönden hayatınızı dengeler gibi de.ama beraber zaman geçirememek kötü bir durum.evllikte ruhsal uyum ve eşlerin iyi arkadaş olması aşktan da önemli bence.Merhaba arkadaşlar, severek takip ettiğim bu foruma yeni üye oldum.
Severek evlendim, her şey çok güzel. Başlıkta belirttiğim gibi eşim yaşlı, ben genç. Ancak bu dediğim durum biyolojik yaş ile alakalı değil, zira aramızda 2 yaş var sadece. Benim kastettiğim ruhsal yaş.
sanki böyle emeklilik hayatı yaşıyormuşuz gibi hissediyorum. ben evde pop müzik açıyorum, o emel sayın, zeki müren falan açıyor. onları açmazsa kült olmuş yabancı müzikleri dinliyor. ben beraber gitmek için konser bileti kovalıyorum, o benimle fasıla gitmek istiyor. ben hiç olmazsa ayda 2-3 kere akşamları dışarı çıkalım istiyorum. o benim istediğim tarzdaki gece gidilen mekanlarda bulunan ortamlardan, müziklerden, hoşlanmadığını söylüyor.
birçok olaya tamamen mantık çerçevesinde ve gelecek kaygısıyla bakıyor. yani atıyorum ben girdiğim bir işten ortamını sevmediğim için 3.günde istifa ederken, o iş hayatında yardımcı olabilir diye işiyle ilgili yeni şeyler öğrenmeye çalışıyor. ben daha plansız, programsız, kafama estiği gibi yaşayan biriyim.
mesela uyku düzenlerimiz bile çok farklı. ben gece 2'den önce yatmazken, o saat 1'e gelmeden hadi uyuyalım diye gelir bana takılır, uyuyormuş taklidi yapar ve en sonunda da gerçekten uyur :)
böyle olan var mı başka?
ya burçlardan anlıyorsanız;ben boğa burcuyum ,eşim akrep.uyumumuz nasıl olur ki.gerçi sormak için artık geç ama.siz hava burcu o ise toprak grubu.
haksiz yere adamin asagilanmasina gonlumuz razi gelmedi :)))yorumlara baktım.kadınlar kulubu bayanları eşini çok beğenmiş genelde.
Canım senin başında kavak yelleri esiyo bence siz görücü usulüyle falanmı evlendiniz hiçmi huyunu suyunu bilmiyordunuz şikayet etmeyin bence gayet iyi eşiniz olgun bir kişiliğe sagip ve gece 1 çokta erken değil o erken yatıyosa sende yatakta uyutma yatmanız üçü bulur o zaman fasıla gitmek istiyorsa hoşlanmadığını onun için gidebileceğini söyle sıraya koy bi senin bi onun hoşlandığı şeyleri yapın zamanla iki tarafta alışıcak ve evliliğin olgunluğu oturucak böyle ufak şeyleri dert etme kendine eşinle hoşlanşadığın bişey de olsa keyifli vakit geçirmeye çalış eminim flört ederken salak saçma istemediğin bişeyler yapmışsındır şimdi sana ait diye yapmaktan vazgeçme sadece kendi isteklerinin farklı olduğunu anlatMerhaba arkadaşlar, severek takip ettiğim bu foruma yeni üye oldum.
Severek evlendim, her şey çok güzel. Başlıkta belirttiğim gibi eşim yaşlı, ben genç. Ancak bu dediğim durum biyolojik yaş ile alakalı değil, zira aramızda 2 yaş var sadece. Benim kastettiğim ruhsal yaş.
sanki böyle emeklilik hayatı yaşıyormuşuz gibi hissediyorum. ben evde pop müzik açıyorum, o emel sayın, zeki müren falan açıyor. onları açmazsa kült olmuş yabancı müzikleri dinliyor. ben beraber gitmek için konser bileti kovalıyorum, o benimle fasıla gitmek istiyor. ben hiç olmazsa ayda 2-3 kere akşamları dışarı çıkalım istiyorum. o benim istediğim tarzdaki gece gidilen mekanlarda bulunan ortamlardan, müziklerden, hoşlanmadığını söylüyor.
birçok olaya tamamen mantık çerçevesinde ve gelecek kaygısıyla bakıyor. yani atıyorum ben girdiğim bir işten ortamını sevmediğim için 3.günde istifa ederken, o iş hayatında yardımcı olabilir diye işiyle ilgili yeni şeyler öğrenmeye çalışıyor. ben daha plansız, programsız, kafama estiği gibi yaşayan biriyim.
mesela uyku düzenlerimiz bile çok farklı. ben gece 2'den önce yatmazken, o saat 1'e gelmeden hadi uyuyalım diye gelir bana takılır, uyuyormuş taklidi yapar ve en sonunda da gerçekten uyur :)
böyle olan var mı başka?
siz eşinizin sizin gibi olmasını istiyorsunuz bu mümkün değilki tabi farklılıklar olacak arada.gece 1 de uyumak erken uyumak değilki napsın adam uykusuz mu kalsın kaldıki iş sektöründe 3 gün çalışıp çıksa o zaman buraya maddi dururum hiç iyi değil diye başlık atarsınız adam doğrusunu yapıyor daha ne yapacak.bence çok mantıklı bir eşiniz var yaşlı değil.Merhaba arkadaşlar, severek takip ettiğim bu foruma yeni üye oldum.
böyle olan var mı başka?
ya burçlardan anlıyorsanız;ben boğa burcuyum ,eşim akrep.uyumumuz nasıl olur ki.gerçi sormak için artık geç ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?