Eşim yaşlı, ben genç

Bence sadece zevkleriniz farklı mesela ben 24 yasindayim ama pop ta dinlerim nostalji de bu beni yaşlı yapmaz. Ayrıca Eşiniz çalıştığı için belki yoruluyor ve cok gec saatlere kadar oturamiyordur ki bence 1 bile gayet geç bi saat. Benim esim de sabah 6 da kalkıyor ve gece 11 de uyur genelde napsin o da mı yaşlı bu durumda

yaşlı derken gerçekten yaşlı sandım . sizinkisi beğenileriniz farklı .
mesela bende sürekli sanat müziği,türkü falan dinleyen birinden sıkılabilirdim bazen . sürekli evde oturan biride bana gelmez . ona göre birini seçerim ama sen bunları fark etmedin mi ?

ruh yaşlılığından ziyade ,zevkler farklı.öncesinde farketmediniz mi?müzik zevki yaşla ilgil bi durum değil bence.16 yaşındayken zeki müren,emel sayın dinlerdim bende.sanat müiğine,halk müziğine bayılırdım.aslında onun planlı olması bir yönden hayatınızı dengeler gibi de.ama beraber zaman geçirememek kötü bir durum.evllikte ruhsal uyum ve eşlerin iyi arkadaş olması aşktan da önemli bence.

C Cranberry1 selam ben de zeki müren, emel sayın, muazzez ersoy vs bunlara bayılırım acıkcası :) aksamları evde oturur TRT Müzik kanalını açar nihavend programlarını dinlerim :)

Gece kulubu, bar vs oralara gitmek yerine fasıla gitmeyi tercih eder ve fasıla bayılırım

Geç uyur geç uyanırim ama o da pc de oyun oynamak yüzünden :)

Gerçekçiyimdir her daim planlı prgramlıyımdır akışına bırakamam hic :)

Ben de 23 yaşımdayım

Aslında benim de ruhum yaşlı dğl eşinin de dğl sadece zevklerimiz farklı

Ben başak burcuyum toprak burcu esim koç burcu ateş burcu:)

Bence eşini olduğu gibi kabullen daha mutlu olursun :)

Bir banka reklami vardi o geldi aklima. Bayagi eski bir reklam.

Sozleri soyleydi

Ilk goruste ask boyle basladi
Adi ustunde yildirim aski
Hemen evlilik hemen balayi
pek cabuk gecti cicim aylari

Koca sever klasik muzik karisi ise rock popazit
Biri ister aksam cikmak oburu evde oturmak
Biri bayili hamburgerle kolaya oburu enginara patlicali pilava.

Sizinkide boyle birsey karakter farkliligi var arada. Yaslilik meselesi degil bu.

Son düzenleme:
Canım senin başında kavak yelleri esiyo bence siz görücü usulüyle falanmı evlendiniz hiçmi huyunu suyunu bilmiyordunuz şikayet etmeyin bence gayet iyi eşiniz olgun bir kişiliğe sagip ve gece 1 çokta erken değil o erken yatıyosa sende yatakta uyutma yatmanız üçü bulur o zaman fasıla gitmek istiyorsa hoşlanmadığını onun için gidebileceğini söyle sıraya koy bi senin bi onun hoşlandığı şeyleri yapın zamanla iki tarafta alışıcak ve evliliğin olgunluğu oturucak böyle ufak şeyleri dert etme kendine eşinle hoşlanşadığın bişey de olsa keyifli vakit geçirmeye çalış eminim flört ederken salak saçma istemediğin bişeyler yapmışsındır şimdi sana ait diye yapmaktan vazgeçme sadece kendi isteklerinin farklı olduğunu anlat

Biraz da yapı meselesi. .
Karakter farkı . .
Uyumsuzluk. .
Bende 20 yaş büyük sandım. .

bence siz eşinizin herşeyiyle size uymasını bekliyorsunuz bu imkansız illaki farklılıklar olucak kaldıki gece 1 de yatmak çok erken bir saat değilki.eşiniz daha mantıklı ve olgungünde işten çıkmak kime sorsanız saçmalık tabiki adamcağız çaba
siz eşinizin sizin gibi olmasını istiyorsunuz bu mümkün değilki tabi farklılıklar olacak arada.gece 1 de uyumak erken uyumak değilki napsın adam uykusuz mu kalsın kaldıki iş sektöründe 3 gün çalışıp çıksa o zaman buraya maddi dururum hiç iyi değil diye başlık atarsınız adam doğrusunu yapıyor daha ne yapacak.bence çok mantıklı bir eşiniz var yaşlı değil.

Gece 1 çok mu erken uyumak için.

ya burçlardan anlıyorsanız;ben boğa burcuyum ,eşim akrep.uyumumuz nasıl olur ki.gerçi sormak için artık geç ama.

Evet . Burçlar bir yere kadar etkili. Siz boğa topraksınız. Oda su grubu. Akrepler sivri dilli olur. Boğa burcu çok özelliğini bilmiyorum. Ama sakin ve sağlam bilirim.

Toprak su dökünce ya beraber çamur olur yada toprak çekmez su yüzeyde kalır. Yapabileceğim tek yorum bu :)

yükselen, ay burcu kişilik yetişeme tarzı hepsi harman. SOnuçta herkes farklı :)

Zevklerınız farklı ama bu sevgınızın onune geçmedıgı surece bır sorun yok gıbı.

Karakter ve zevk meselesi farki diyelim biz bence buduruma

Aynı durum bizdede var ama biz birbirimize birer adım attık ondan orta yolda buluştuk :)yani birgün romantik komedi filmi izliyorsak diğer gün macera izliyoruz ,:)o tüerk sanat müziği sever ven pop rock ,fantastık herturlu ...bazen o bna beyendiği müzikleri dinletir bazende ben ona dinletirim :)
Sizde bunu yapın ..zaten belli süre sonra sütlü kahve gibi olursunuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…