ESIM YAZ SONU DIYOR BENSE SIMDI....

mineserkan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
146
55
38
33
HAMILE KALMAK ISTIYORUM AMA ESIM ISTEMIYOR SU AN YAZ SONU DIYOR BENIMSE SABRIM YOK ETRAFIMDA HAMILE ARKADASLARIM COK VE BEBEKLERI COK SEVIYORUM NE YAPMALIYIM

HAMILE KALMAK ISTIYORUM AMA ESIM ISTEMIYOR SU AN YAZ SONU DIYOR BENIMSE SABRIM YOK ETRAFIMDA HAMILE ARKADASLARIM COK VE BEBEKLERI COK SEVIYORUM NE YAPMALIYIM

arkadaşım bebek kararı evlilikte tek taraflı verilecek bir karar değildir.. eşin kendini maddi ya da psikolojik olarak o zamana hazırlamış olabilir biraz anlayış göster bence.. bazı erkekler gibi hiç istemiyorum, asla olmasın, kendimi hiç hazır hissetmiyorum dememiş yaz sonu demiş.. belli ki karısı ile güzel bir tatil yapmayı sonrasında bu sorumluluğa girmeyi istiyor.. sen şimdi bi yolla ikna ettin diyelim ama adamın içi tam istemiyor.. hamile kaldıktan sonra senden uzaklaşsa ya da bebek olduktan sonra kendini hazır hissetmediği için mecburiyettten bazı şeylere devam etse daha mı güzel olur..
sabır bence çok güzel bir erdemdir.. azcık bekleyiver sen de.. o sürede de kadın doğum uzmanına git, vücuduna baktır, eksiğin ya da bir sıkıntın var mı onlara baktır.. vücudunu hazırla eşin hazır olur olmaz da en sağlıklısından hemen olur inşallah allahın izni ile..

Guzel guzel konusup ikna etmeye calis. Ondan gizli bisey yapman dogru olmaz. Benim esimde istemiyodu ama konusa konusa ikna oldu :) bu arada ne kadrlik ewlisin

arkadaşım bebek kararı evlilikte tek taraflı verilecek bir karar değildir.. eşin kendini maddi ya da psikolojik olarak o zamana hazırlamış olabilir biraz anlayış göster bence.. bazı erkekler gibi hiç istemiyorum, asla olmasın, kendimi hiç hazır hissetmiyorum dememiş yaz sonu demiş.. belli ki karısı ile güzel bir tatil yapmayı sonrasında bu sorumluluğa girmeyi istiyor.. sen şimdi bi yolla ikna ettin diyelim ama adamın içi tam istemiyor.. hamile kaldıktan sonra senden uzaklaşsa ya da bebek olduktan sonra kendini hazır hissetmediği için mecburiyettten bazı şeylere devam etse daha mı güzel olur..
sabır bence çok güzel bir erdemdir.. azcık bekleyiver sen de.. o sürede de kadın doğum uzmanına git, vücuduna baktır, eksiğin ya da bir sıkıntın var mı onlara baktır.. vücudunu hazırla eşin hazır olur olmaz da en sağlıklısından hemen olur inşallah allahın izni ile..
ya cok tesekkur ederım neler yapmam gerekıyor kadın doğum uzmanından randevu aldım dıyelım yada onlar neler yaoıypr

ya cok tesekkur ederım neler yapmam gerekıyor kadın doğum uzmanından randevu aldım dıyelım yada onlar neler yaoıypr

canım ben bebeği mart gibi düşünüyordum bir önceki kasım ayında kadın doğum uzmanına gittim.. zaten sen şu tarihlerde bebek düşünüyoruz dersen o gerekli tüm testleri yapıyor..
ultrasonla muayene yapıp smear alıyor ki rahminde ya da rahim ağzında ve civarında bir problem var mı die..
tam kan tahlili yapıyor..
ailende guatr, tiroit vb. şeyler varsa dahiliyeye yönlendiriyor bir de orası bakıyor..
eksiğin gediğin varsa ilaç takviyesi yapıyor..
4-5 ay öncesinden folik asit.e başlatıyor..
yediğin besinlere dikkat et mümkün mertebe internetten içeriklerine bak sütünü yoğurdunu sebzeni proteinini eksik etme..
fazla kilon varsa ver bu süreçte..
bir de muhakkak dişçiye gidip ağız bakımını yaptırmalısın.. ben çıkmamasına rağmen 3 tane 20lik dişimi aldırdım.. bütün dişlerimi tek tek kontrol ettirdim..
inan ben bunların hepsini yaptırdım ve allahıma şükür tek bir sorun yaşamadan 3-4 hafta sonra bebeğimi kucağıma alacağım allahın izni ile.. çünkü bebek seni yiyecek bir varlık.. sende bir eksiklik olursa bebek senden alacağını alır ama eksik kalan kısım hem gebelik sürecinde seni olumsuz etkiler hem de sonrasında hayatını olumsuz etkiler..
eşini ikna edeceğin süreye kadar kendine iyi bak.. her şey çok güzel olur allahın izni ile..

söyle dıyeyım doktorun bayan veya erkek olmasını gerektırecek bır muayene oluyormu ?

yoksa hanı açmasına gerek kalmadan mı yapıyorlar k bakma utana cekıne soruyorum:(

yoksa hanı açmasına gerek kalmadan mı yapıyorlar k bakma utana cekıne soruyorum:KK43:
canım smear almak için alttan muayene yapılıyor evet.. evlendikten sonra vajinismus gibi bir sorunun yoksa alttan muayeneyi doktorlar tercih ediyor çünkü daha sağlıklı görüntü alabiliyorlar..
erkek doktordan çekiniyorsan kadın doktor seçebilirsin elbette..

Bence esinle güzel bi sekilde konuş zaten hemen hamile kalacaksin diye bide yok bizimki 1 yıl surdu :) :)

Canim keske hamile kalmak isteyince hemen olsaydi. 5 aylik evliyim hic korunmadm sorun olmamasina ragmen olmuyo. ..

canım smear almak için alttan muayene yapılıyor evet.. evlendikten sonra vajinismus gibi bir sorunun yoksa alttan muayeneyi doktorlar tercih ediyor çünkü daha sağlıklı görüntü alabiliyorlar..
erkek doktordan çekiniyorsan kadın doktor seçebilirsin elbette..
tesekkurler :)

ama vajınuskus problemım oldugunu dusuyorum sml testı nasıl olacak

Canim keske hamile kalmak isteyince hemen olsaydi. 5 aylik evliyim hic korunmadm sorun olmamasina ragmen olmuyo. ..
evet haklısın kiminde zaman alıyor, sıkıntı oluyor.. ama yine de planlı ve kontrollü gebelik çok önemli.. dilerim allahtan gönlüne göre sağlıkla bir evlat verir sana..

Back
X