- Konu Sahibi Sardunyayaa
-
Kizlar benim sorunum; aslinda herkes tarafindan cok becerikli oldugum dusunulur sarmalar pastalar hersey ama herseyi yaparim icli kofteyi bile yapiyorum dusunun.fakat sikintim esim yemek seciyor herseyi etli kiymali yiyiyor . Bizde annemin evinde sebze cok tuketirdikyemek kultirlerimiz farkli 3 yillik evliyiz ama son zamanlarda canim sikilmaya basladi buaksam sebze corbasi hamsi ve nohutli pirinc pilavi yaptim komposto koydum ama corba ve iki uc balik yedi okadar. Ozenerek yapiyorun ama boyle olunca hevesim kiriliyor. Icli kofteyi bile yemiyor guzel degilmis dusunun. Pirinc pilavini yemedi halbuki cokta guzeldi neymis tavukla yermis asla surmedi agzinaAlismis klasik yemeklere kaynanam cok guzl yemek yapar eyvallah ama hep ayni yemekler ispanak iki cesit corbasi vardir patates kofte kurular sarma surekli yani hep ayni seyler . Simdi bnm yemeklerimide hep ayni istiyor, bnde okdr hazirliyorum yahut hevesim kiriliyor ters cevap veriyorum sonra kusluk oluyor napicam :/ sunada emin olabikirsiniz mutfaga cevremde ben kadar deger veren yoktue herseyi merak ederim her yorenin denerim yogurdumu bile kendim mayalarim . Ama nasil bi yol bulmam lazim buna fikirlerinize ihtiyacim var?
Benim esimde oyle nefret ediyorum o huyundan .hergun ete parami dayanir .(.Aynı dertten muzdaribim ben de sebze yemekleri yapıyorum eşim yemiyor hep etli yemek istiyor ama bende kızıyorum ona bazen mecbur kalıp yiyo ama istemeyerek
Kömbee mi ahh .)-. Nerelisiniz diye merak ettim bayilirimmmuç yillik evliyseniz esinizin pilavu tavuklu sevdigini biliyorusnzudur niye ilk defa duymus gibi kizyorsunuz ki onu anlamadim
ayrica kilo sorunu olan insana prinç pilavi kesinlikle yapilmaz , prinç kdr kilo aldiran bisey varmi ekmekden sonra :))
içli koftenin kiymaisni sevmiyor galiba etli deneyin bide
yemeklerin içinde kiymayi benim esimde sevmez ama manti içli kofte kombe vs çok sever
borek yada pohacada sevmez ama kiymayi
mesela babam kiymasiz menemen yemez esimde savah savah ne kiymasi der bir suru laf soiyler
uç yil az deil ogrenmsinizdir ne isteiginizi biraz tarifte oynayarak orta yol bulabilirisnzi diye dusujnyorum
Tatlımm takıldığın şeye bak. Salla gitsin dışardan söylesin o zaman sende yemek derdinden kurtul.Kizlar benim sorunum; aslinda herkes tarafindan cok becerikli oldugum dusunulur sarmalar pastalar hersey ama herseyi yaparim icli kofteyi bile yapiyorum dusunun.fakat sikintim esim yemek seciyor herseyi etli kiymali yiyiyor . Bizde annemin evinde sebze cok tuketirdikyemek kultirlerimiz farkli 3 yillik evliyiz ama son zamanlarda canim sikilmaya basladi buaksam sebze corbasi hamsi ve nohutli pirinc pilavi yaptim komposto koydum ama corba ve iki uc balik yedi okadar. Ozenerek yapiyorun ama boyle olunca hevesim kiriliyor. Icli kofteyi bile yemiyor guzel degilmis dusunun. Pirinc pilavini yemedi halbuki cokta guzeldi neymis tavukla yermis asla surmedi agzinaAlismis klasik yemeklere kaynanam cok guzl yemek yapar eyvallah ama hep ayni yemekler ispanak iki cesit corbasi vardir patates kofte kurular sarma surekli yani hep ayni seyler . Simdi bnm yemeklerimide hep ayni istiyor, bnde okdr hazirliyorum yahut hevesim kiriliyor ters cevap veriyorum sonra kusluk oluyor napicam :/ sunada emin olabikirsiniz mutfaga cevremde ben kadar deger veren yoktue herseyi merak ederim her yorenin denerim yogurdumu bile kendim mayalarim . Ama nasil bi yol bulmam lazim buna fikirlerinize ihtiyacim var?
esim marasli,maras kombesini severKömbee mi ahh .)-. Nerelisiniz diye merak ettim bayilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?