- 24 Eylül 2007
- 1.205
- 1.379
- 658
- Konu Sahibi Sardunyayaa
-
Öldüm bu yorumaEşin neyi seviyorsa çevir çevir aynı şeyi yap. Ne üzüyorsun kendini canım boşuna? Keşke her gün köfte patates yapsam. En pratik yemek. Et seviyorsa hep et yap, habire kasaba git, kredi kartı ekstresi gelince canı sebze çekmeye başlar
Gazete kağıdı mi :)Hamsinin yaninda neden nohutlu pilav var anlayamadım yahu...Hamsi mi yaptın ser gazete kağıdını sofraya,koy hamsiyi ortaya bir de soğan doğra yanına süper bir akşam yemeği.. Yemezse o zaman gene konu aç..Yanliş anlama ama olmaz eğer genel olarak böyle ise menulerin.
Evet kilçiği için ama hamsi tabakta olacak tabiki onuda belirteyim de anlaşılır olsun..Gazete kağıdı mi :)
Çok şık değil sanki. Onu yerine başka bir boş tabak daha iyi gibi.Evet kilçiği için ama hamsi tabakta olacak tabiki onuda belirteyim de anlaşılır olsun..
Hamsi yerken şık olmamak sorun değil diyenlere gelsin benim önerim o zamanÇok şık değil sanki. Onu yerine başka bir boş tabak daha iyi gibi.afiyet olsun
Adanaliyim bnde . Icli kofteymis,kombeymis bayilirm(ama eti cok sevmedigim halde benim istisnamm .))esim marasli,maras kombesini sever
Adanaliyim bnde . Icli kofteymis,kombeymis bayilirm(ama eti cok sevmedigim halde benim istisnamm .))esim marasli,maras kombesini sever
Benim eşim de yemek seçer. Hem de aşırı. Ben ama tabi ki evlenmeden yıllar öncesinden biliyordum bunu. Onun sevdiği yemekleri yapıyorum sadece. Bir de tolere edebildiği fazla sevmediği şeyler vardır onları az yapıyorum. Onun sevmediği bir şeyi canım çok istiyorsa kendime yapıp ona ayrı bir şey hazırlıyorum.Kizlar benim sorunum; aslinda herkes tarafindan cok becerikli oldugum dusunulur sarmalar pastalar hersey ama herseyi yaparim icli kofteyi bile yapiyorum dusunun.fakat sikintim esim yemek seciyor herseyi etli kiymali yiyiyor . Bizde annemin evinde sebze cok tuketirdikyemek kultirlerimiz farkli 3 yillik evliyiz ama son zamanlarda canim sikilmaya basladi buaksam sebze corbasi hamsi ve nohutli pirinc pilavi yaptim komposto koydum ama corba ve iki uc balik yedi okadar. Ozenerek yapiyorun ama boyle olunca hevesim kiriliyor. Icli kofteyi bile yemiyor guzel degilmis dusunun. Pirinc pilavini yemedi halbuki cokta guzeldi neymis tavukla yermis asla surmedi agzinaAlismis klasik yemeklere kaynanam cok guzl yemek yapar eyvallah ama hep ayni yemekler ispanak iki cesit corbasi vardir patates kofte kurular sarma surekli yani hep ayni seyler . Simdi bnm yemeklerimide hep ayni istiyor, bnde okdr hazirliyorum yahut hevesim kiriliyor ters cevap veriyorum sonra kusluk oluyor napicam :/ sunada emin olabikirsiniz mutfaga cevremde ben kadar deger veren yoktue herseyi merak ederim her yorenin denerim yogurdumu bile kendim mayalarim . Ama nasil bi yol bulmam lazim buna fikirlerinize ihtiyacim var?
patateslive peynirlide guzel olurAdanaliyim bnde . Icli kofteymis,kombeymis bayilirm(ama eti cok sevmedigim halde benim istisnamm .))
tuz ekti diyede trip yapılmasın bi zahmet yaBen o kadar yapıcam beğenmesin birsürü trip yaparım bu akşam tuz döktü çorbasına(zaten tuzsuz yapıyorum biliyorum ama bol baharat attım tuz yerine yine de) canım sıkıldı beğrnmiyomusun tuzsuz ye dedim tribimi de yaptım. En özen gösterdiğim konu yemekler hele bi seçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?