Esim yemeklerimi begenmiyor sanirim:(

sebze corbasi hamsi ve nohutli pirinc pilavi yaptim komposto koydum
bu menü benimde içimi kaldırdı inanki.annem yapsa kalbini kırardım.nohutlu pilavın yanına hamsi komposta korkunç geldi.
güzel bir salata yapsaydınız sogan maydonoz sumak üçlüsü yapsaydınız taze ekmek tahin helva birde mercimek çorbaa oohhh miss.yanınada içecek bişiler asitlisinden yalnız.

sebze corbasi hamsi ve nohutli pirinc pilavi yaptim komposto koydum
bu menü benimde içimi kaldırdı inanki.annem yapsa kalbini kırardım.nohutlu pilavın yanına hamsi komposta korkunç geldi.
güzel bir salata yapsaydınız sogan maydonoz sumak üçlüsü yapsaydınız taze ekmek tahin helva birde mercimek çorbaa oohhh miss.yanınada içecek bişiler asitlisinden yalnız.

Sizin işiniz daha da zormuş
Allah kolaylik versin

yemekler çok uyumsuz olmuş kusura bakma.
pilav hamsi ve kompostoyu beraber yemek pek kollay değil ya:))

Bukadar zamanda bunu çoktan düzeltmeniz gerekirdi.
Onun sevdiği yemekler üzerinden gidip o sebzelerle farklı şeyler yapabilirdiniz.
Bi adam ıspanak yiyosa herşeyi yer
Balığın yanına sadece pilav salata olsa yeterdi çorbayla komposto nealaka ?
2 kişiye 250 gr mı balık alıyosunuz doymak için bukadar şey var ?

Benim eşim sade makarna yer yaptığım da ona sade bana salçalı yada kıymalı olur . İkimizde sevdiğimizi yemiş oluruz.
Annesi salçanın s sini tanımaz ilk zaman yemeklerde salça konusunda çok zorlandım yavsş yavaş arttırdım içindeki salçayı . Adam bırak yemekteki salçaya laf etmeyi salçanın kendisini yemeye başladı.

Bence her akşam onun sevdiği bir yemekle birlikte kendi denemek istediğiniz yemeği yapın. Bi çeşit yerse açlıktan ölmez

Hahaha bunu görünce güldüm benimki daha yemeğin tadına bakmadan tuz atar sofradaki herşeye adam tuz delisi.
Trip atsam başa çıkamayız bu konuda.

Yemek seçen kişi gerçekten çok zor ama menünüz çok güzel olmamış üzgünüm.
Hamsi yanına bol salata,roka,soğan salatası iyi gider.
İlla çorba içilecekse mercimek veya ezogelin çorbası.
Ben hamsi yada diğer balık türleri farketmez yapacaksam salatalar + çay içmeyi çok severim.Eşim aaa balıkla çay mı olurmuş demişti ilk seferinde (eşim et ağırlıklı beslnmiş balık neredeyse hiç yok hayatında).Valla demledim çayı bide ben deneyeyim böyle dedi.Deyiş o deyiş oldu şimdi mutlaka balık olunca çayda demler kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…