Eşim yine gösterdi yılanlığını

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Evliliğimizin üçüncü ayında başlamıştı şiddet.uygun değildik ama evlenmiştik iki ayda hem de internetten.4,5 yıl oldu dün yine yılanlık yaptı.bu ilçefe herkes senin tuhaf olduğunu düşünüyor.allahım bu akıl hastası da başıma kaldı deyince ağladım.oysa çok basit bişiyden çıkmıştı tartışma.bana on kez tekrar etme demiştim bişiyi.sonra tartışma aldı başımı yürüdü.birkaç küfür de ben ettim.kızlar dün başım çatladı.evden çıkıcam çantamı vermiyor.annemlerim evinin anahtarını saklamış.bugün zar zor gelebildim annemin evne.onlar istanbuldalar.kafam burada bile rahat değil.yaşama güvenim gitti.evin içinde dırdır eden adam çoo zor
Geçen sene boşanmayu denedim olmadı...böyle sıkıntılı benim hayatım ve boşanma korkutuyor sanırımgüvenim yok

Neden bosanamıyorsunuz?
Annemlere geliyorum ve olmuyır.mutlu olamıyorum.öte yandan dört ayda bayağı değişmiş oluyo.ben de onu özlemiş oluyorum.öyle.bu tartışmalar dört ayda bir oluyo ama dünlü çok şiddetli idi.kendiöe acıdım.bu dengesiz adamla bir ömüt geçer mi dedim.o da beni sevmiyot.olay çocuk nafakası kızlar.dört buçuk yışını yenişim kullanmışım.nasıl kullandım diyorum.çocuk yapatak diyor

Canım konuşarak da olmuyorsa böyle ömür mü geçer? Adam sana deli muamelesi yapmış, şiddet göstermiş, bağırmış...
Bence kendine güvensizliğinin sebebi bu adam, at başından kurtul. Hem çocuk da yok.
Oğlum var iyi ki var

Eğer kavgalarınız ufak tefek şeylerden dolayı çıkıyosa büyütmeyin hiçbişeyi.
misal bizimde sekiz yıl oldu artık hangi soruya ne cevap vericek biliyorum
kavga ediceğmiz seyi sormam umursamam. Baktım kı sinirlenicem muhattap olmam konuşmam veya konuşursam da seviyemi sakinliğimi asla bozmam. Nasıl olsa her türlü anlamiyo adam biseyi o yuzden neden sinirim bozulsun ki

Evliliğimizin üçüncü ayında başlamıştı şiddet.uygun değildik ama evlenmiştik iki ayda hem de internetten.4,5 yıl oldu dün yine yılanlık yaptı.bu ilçefe herkes senin tuhaf olduğunu düşünüyor.allahım bu akıl hastası da başıma kaldı deyince ağladım.oysa çok basit bişiyden çıkmıştı tartışma.bana on kez tekrar etme demiştim bişiyi.sonra tartışma aldı başımı yürüdü.birkaç küfür de ben ettim.kızlar dün başım çatladı.evden çıkıcam çantamı vermiyor.annemlerim evinin anahtarını saklamış.bugün zar zor gelebildim annemin evne.onlar istanbuldalar.kafam burada bile rahat değil.yaşama güvenim gitti.evin içinde dırdır eden adam çoo zor
Geçen sene boşanmayu denedim olmadı...böyle sıkıntılı benim hayatım ve boşanma korkutuyor sanırımgüvenim yok

Canından çok sevmek bu demek herhalde. Siz seçin ölmek mi yoksa polise gidip uzaklaştırma talep edip dava açmak mı seçim sizin.

Siz iş arkadaşlarınızla,müdürünüzle,oğlunuzun kreşiyle sorun yaşayan üyesiniz değil mi?
Şiddet konusunda eşinize hak vermiyorum yanlış anlaşılmasın,haklı bir yanı olamaz ama bencede biraz tuhafsınız.
Çok sabit fikirlisiniz en basitinden. Burada aynı şeyin laciverti modunda sürekli aynı konuları açıyorsunuz ve size sürekli hatalısınız deniyor,dikkate dahi almıyorsunuz. Bir gün demediniz ki bu kadar insan böyle diyorsa ben bir kendime dönüp bakayım,belki bende bir yerlerde yanlış yapıyor olabilirim diye.
Dönüp dolaşıp aynı yere varıyorsunuz.
Biraz öz eleştri yapın,kendinizi eşinizin,iş arkadaşlarınızın yada kiminle sorun yaşıyorsanız onun yerine koyup tartın olanı biteni. Belki kendinizde düzeltmeniz gereken birşeyler olduğunu kabul edersiniz bu sayede.

Çocuk sahibi olmak istiyorum deyip bugün bu konuyu açmanız.. Bana da hareketleriniz dengesiz geldi. Psikolojik probleminiz olabilir. Eşinize yılan diye hitap etmeniz de çok kaba bir davranış olmuş. Birlikte terapiye gidin.

Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz size gebeyken bile şiddet uygulamıştı, o zaman affetmeniz şiddeti normal kabul ettiğiniz sinyalini vermiş eşinize. Adam da devam eder tabi şiddete....

Ayrıca açtığınız konulardan anladığım kadarıyla sizin de genel olarak insanlarla iletişim-insan ilişkileri konusunda profesyonel yardımına ihtiyacınız var.

Çocuğunuz ve kendiniz için yapacağınız en iyi şey boşanmak gibi duruyor burdan bakınca..

Cocuk istemek ve hemen arkasinda evi terketmek vs vs.

Bir takim psikolojik sorunlariniz var bence

Psikiyatriste gittiniz mi?

Back
X