- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Annemlere geliyorum ve olmuyır.mutlu olamıyorum.öte yandan dört ayda bayağı değişmiş oluyo.ben de onu özlemiş oluyorum.öyle.bu tartışmalar dört ayda bir oluyo ama dünlü çok şiddetli idi.kendiöe acıdım.bu dengesiz adamla bir ömüt geçer mi dedim.o da beni sevmiyot.olay çocuk nafakası kızlar.dört buçuk yışını yenişim kullanmışım.nasıl kullandım diyorum.çocuk yapatak diyorNeden bosanamıyorsunuz?
Oğlum var iyi ki varCanım konuşarak da olmuyorsa böyle ömür mü geçer? Adam sana deli muamelesi yapmış, şiddet göstermiş, bağırmış...
Bence kendine güvensizliğinin sebebi bu adam, at başından kurtul. Hem çocuk da yok.
Anladım canım, o zaman oğlunu kadına değer vermeyen şiddet eğilimli bir babaya maruz bırakma. Gençsin çok daha iyilerine layıksın.Oğlum var iyi ki var
Evliliğimizin üçüncü ayında başlamıştı şiddet.uygun değildik ama evlenmiştik iki ayda hem de internetten.4,5 yıl oldu dün yine yılanlık yaptı.bu ilçefe herkes senin tuhaf olduğunu düşünüyor.allahım bu akıl hastası da başıma kaldı deyince ağladım.oysa çok basit bişiyden çıkmıştı tartışma.bana on kez tekrar etme demiştim bişiyi.sonra tartışma aldı başımı yürüdü.birkaç küfür de ben ettim.kızlar dün başım çatladı.evden çıkıcam çantamı vermiyor.annemlerim evinin anahtarını saklamış.bugün zar zor gelebildim annemin evne.onlar istanbuldalar.kafam burada bile rahat değil.yaşama güvenim gitti.evin içinde dırdır eden adam çoo zor
Geçen sene boşanmayu denedim olmadı...böyle sıkıntılı benim hayatım ve boşanma korkutuyor sanırımgüvenim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?