eşim yine hapse girdi

ben de o konuyu okuyodum şimdi. şoklardayım. insan bile bile lades der mi ya. nasıl risk almaktır bu. bi de çocuk yapmış. haketmiş diycem ama vallahi neler derim de dilim varmıyo.
Evet hakettim ben suçumu kabul ediyorum.bana kızanlara diyecek bir lafım yok çünkü haklılar.

Bir gunahiniz varsa tövbe edersiniz Rabbim affeder. Siz kendinizi neden cezalandiriyorsunuz ki??

Hadi evlendiniz cocuk yapmadan bosansaydiniz. Hadi çocuk da oldu bari 2. Çocuk olmadan bosanin. Bu adamla gelecek yok. Hayatinizi daha fazla uçuruma sürüklemeyin...

Elle tutulur hiçbir yani yok. Büyük ihtimalle aldatıyor da. Kendi aç karnını duyurmuşta bir de başkasının çocuğunu evlatlik alıyor bizde yedik!

Ben kendimi kandırıyorum,o da beni kandırıyor her seferinde.

Siz de buna izin veriyorsunuz ama? Kusura bakmayın ama siz boşanmazsınız bu adamdan. Yani şimdiye kadar yaptıkları zaten ayrı ayrı boşanma nedeniyken bu defa boşanacağınızı pek sanmıyorum.

Boğazınızdan haram lokma geçiyor, ne iyi niyeti, ne saflığı...

Yiğit benim oğlum.yiğidom yani.
Tamam, evladın da var. Kendi yoluna bak arkadaşım.
Çalış, ayakta dur..zamanla başka insanlar da hayatına girer.
Sana değer vermeyen bir sersi için, aman hapisten çıksın, şunu yapar böyle yaşarız diye bekleme.

Gençliğini heba etme. Hem evladın örnek diye bu adama mı bakacak? Onun gölgesinde mi adam olmayı öğrenecek?

eeee tabi en en ennnnn başka 2.5 yaşındaki çoçuğa üzünülürrr....
birde mutlu olamam diyorsunda . şuan mutlu musun ?
bir de hadi ayrıldın diyelim mutlu olman için illahi evlenmek mi gerek ?
evlilik mutluluk getirseydi ,şuan mutlu olurdun

soruyorum mutluluğu nerde aramalıyız ?

NOT: çoçuklu olup 2. evliliğe karşı olanlardanım ,
biri hayır getirmemişki ,2. getirsin
olayına gelince .. fazla düşünecek birşey göremedim .

Çok ilgincsiniz bosansam beni kim begenecek sismanim diyebiliyorsunuz bune coşkunluk yahu. Erkeksizlikten ölüyor musunuz? Siz evlenene kadar nasil durdunuz erkeksiz hayret. Sirf koca olsun diye hirsiz midir nedir belli olmayan sacma sapan biriyle evlisiniz ve utanmadan yasli basli annene, o neoldugu belirsiz adami besletiyorsun. Boşan diyor herkes ama sen haklisiniz diyip diyip bosanmayacaksin o açık. Allah onurlu hayat nasip etsin herkese.

Şu an mutlu değilim.insanlar artık acaip olmuş ve ben artık kimseye kolay kolay guvenemem.haklısınız.mutluluk guldurebilmektir.seni sevenleri mutlu edebilirsen mutlu olursun.

Evet hakettim ben suçumu kabul ediyorum.bana kızanlara diyecek bir lafım yok çünkü haklılar.
Kendinizi suçlayıp durmayın hiçbir hatanın bedeli bu kadar ağır olmamali. Ki siz zaten fazlasiyla ödemişsiniz. Kendinize bu yapilanlari reva görmeyin,siyrilin şu ezik kadın modundan.

Üniversite okumussunuz mesleğinizi yapin. Çocuğunuza da aslanlar gibi bakarsiniz. Aileniz de arkanizda daha ne?

Bugün çıkar yarın yıne girer adi herifin teki,her türlü pislik var. Yarın pisliği size de bulaşır,suç ortağı olursunuz sizinde hapise düşmenize neden olur.

onun bir başkası ile evlenecek olması da beni yiyip bitiriyor sonuçta genciz.

siz bu adamın tekrar evlenip mutlu olacağınımı sanıyorsunuz kızlarda sıraya dizilmiş ti sizin kocanız için,hem elle tutulur bir yeri yok diyorsunuz hem başkasıyla evlenecek olmasından korkuyorsunuz,anlamadım adam sizi aldatsa yarabbi şükür deyip oturacaksınız yani ,bir o kalmış yapmadığı anlaşılan.siz üniversite mezunusunuz eşiniz ilkokul şu yazdıklarınıza göre üzüm üzüme baka baka kararmış cahil cahil cevaplar yazıyorsunuz

mantık aradım niye evli olduğnuzla ilgili
aci çekmekten gözyaşı dökmekten hoşlanıyor olmasın
yoksa
karaktersiz bir adama size maddi manevi fazdası olmayan adama hala eşim diyebildiğine göre

Şu an mutlu değilim.insanlar artık acaip olmuş ve ben artık kimseye kolay kolay guvenemem.haklısınız.mutluluk guldurebilmektir.seni sevenleri mutlu edebilirsen mutlu olursun.
kendini mutlu etmekle başla işe ,, sen mutlu oldun mu çoçuğunda mutlu olurr
mutlu olmayı kişlerde ,kurumlarda degil kendinde aramalısın

Yok 24 yaşındayım o da 25.ben üniversite mezunuyum o ilkokul mezunu.mesleği de yok belirli.ne iş bulursa yapıyor ve sanırım değişik işleri de var.
Ablacım, bu adam üttüğü malları satıyor, değil mi? O yola girdiyse uyuşturucu işi falan da vardır. Bahçeli evde oturuyorsanız, sağı solu kontrol et ot dikmiş olmasın, hepinizin başı belaya girer.
Nesini seviyorsun Allah aşkına? Hırsızlık, uğursuzluk bu adamda, zaten anan bakıyormuş size. Hadi kendine acımıyorsun, anladım, anana evladına da mı acımıyorsun? Ananın parasını ite kopuğa yediriyorsun, al bebeni git anana en azından çocuğunun rızkını kocan olacak adamın sigara içki parasına verme.

Hani haberlerde goruyoruz ya basit bir eylemden insanlari tutuklamislar, kiniyoruz. O insanlarin geçmişleri kabarik oluyor gorundugu gibi degil mesela. Yani yoldan gecen, bagiran adami tutuklamiyorlar. Esinde sucsuz degildir eminim

çocuğunuzda kötü etkilenir ön teker nerden gierse arka tekerde ordan demişler çocuğunun bu ortamda büyümesi ne kadar doğru oda yarın bir gün görümcen ve kocan gibi olabilir iyi düşün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…