- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Evet hakettim ben suçumu kabul ediyorum.bana kızanlara diyecek bir lafım yok çünkü haklılar.ben de o konuyu okuyodum şimdi. şoklardayım. insan bile bile lades der mi ya. nasıl risk almaktır bu. bi de çocuk yapmış. haketmiş diycem ama vallahi neler derim de dilim varmıyo.
Yiğit benim oğlum.yiğidom yani.Yiğidom dediğiniz kişi de bu mu?
Çıkmasa hapisten daha iyi olmaz mı? Belki bu vesile ile boşanmanız da kolay olur.
Boşan, yoluna bak diyorum ben.
Bir gunahiniz varsa tövbe edersiniz Rabbim affeder. Siz kendinizi neden cezalandiriyorsunuz ki??Evet ben namus kurbanı oldum.evlenmeden yeterince tanımadan ilişki yaşadım ve sanırım bu günahın bedelini ödüyorum.keşke ne olursa olsun evlenmeseydim.ben saf bir insanım kandırıldım iyi niyetim suistimal edildi.
Ben kendimi kandırıyorum,o da beni kandırıyor her seferinde.
Evet ben namus kurbanı oldum.evlenmeden yeterince tanımadan ilişki yaşadım ve sanırım bu günahın bedelini ödüyorum.keşke ne olursa olsun evlenmeseydim.ben saf bir insanım kandırıldım iyi niyetim suistimal edildi.
Tamam, evladın da var. Kendi yoluna bak arkadaşım.Yiğit benim oğlum.yiğidom yani.
eeee tabi en en ennnnn başka 2.5 yaşındaki çoçuğa üzünülürrr....Bilmiyorum bırakamıyorum.ben ayrılsam yeniden mutlu olamam gibime geliyor.şişmanım güzel bulmam kendimi.sıfırım bu konuda.bir daha evlenemem mutlu olamam diye korkuyorum.onun bir başkası ile evlenecek olması da beni yiyip bitiriyor sonuçta genciz.yardım etmemiş gasp ta etmemiş kimseyi kamera kayıtlarında çıkacak zaten diyor.ben boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum.bir oğlum var 2.5yaşında en çok ona üzülüyorum.
Evet hakettim ben suçumu kabul ediyorum.bana kızanlara diyecek bir lafım yok çünkü haklılar.
Şu an mutlu değilim.insanlar artık acaip olmuş ve ben artık kimseye kolay kolay guvenemem.haklısınız.mutluluk guldurebilmektir.seni sevenleri mutlu edebilirsen mutlu olursun.eeee tabi en en ennnnn başka 2.5 yaşındaki çoçuğa üzünülürrr....
birde mutlu olamam diyorsunda . şuan mutlu musun ?
bir de hadi ayrıldın diyelim mutlu olman için illahi evlenmek mi gerek ?
evlilik mutluluk getirseydi ,şuan mutlu olurdun
soruyorum mutluluğu nerde aramalıyız ?
NOT: çoçuklu olup 2. evliliğe karşı olanlardanım ,
biri hayır getirmemişki ,2. getirsin
olayına gelince .. fazla düşünecek birşey göremedim .
Kendinizi suçlayıp durmayın hiçbir hatanın bedeli bu kadar ağır olmamali. Ki siz zaten fazlasiyla ödemişsiniz. Kendinize bu yapilanlari reva görmeyin,siyrilin şu ezik kadın modundan.Evet hakettim ben suçumu kabul ediyorum.bana kızanlara diyecek bir lafım yok çünkü haklılar.
onun bir başkası ile evlenecek olması da beni yiyip bitiriyor sonuçta genciz.
kendini mutlu etmekle başla işe ,, sen mutlu oldun mu çoçuğunda mutlu olurrŞu an mutlu değilim.insanlar artık acaip olmuş ve ben artık kimseye kolay kolay guvenemem.haklısınız.mutluluk guldurebilmektir.seni sevenleri mutlu edebilirsen mutlu olursun.
Ablacım, bu adam üttüğü malları satıyor, değil mi? O yola girdiyse uyuşturucu işi falan da vardır. Bahçeli evde oturuyorsanız, sağı solu kontrol et ot dikmiş olmasın, hepinizin başı belaya girer.Yok 24 yaşındayım o da 25.ben üniversite mezunuyum o ilkokul mezunu.mesleği de yok belirli.ne iş bulursa yapıyor ve sanırım değişik işleri de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?