eşim yine hapse girdi

Yalan söylüyor ve pek çok yakalamışsan daha nasıl güvenebilirsnki?

Konu sahibinim eşi yarın bir gün bir kadına tecavüz etse, kadın yolluymuş eşim nefsine yenilmiş diyebilir. Der, diyeni gördüm.

Sizin eşin başına gelenlerde nedense(!)pişmiş tavuğun başına gelmiyor.Keçi alıyorlar çalıntı çıkıyor(!),gasp olayıyla alakası bile yok(!)ama hapise onu sokuyorlar..sizde ciddi ciddi bunlara inanıyorsunuz öyle mi? Hepte nedense hırsızlıkla ilgili mevzular allahın tesadüfüne bakarmısınız..

Bu ülkede katiller hapise girmiyoe ama sizin eşinizin gaspla alakası bile yokken hapise atıyorlar..insan kendini kandırmak isterse kandırıyor işte..türk kadınlarının ortak problemi..

Bu adamdan boşanmamak için insanın aklını kaybetmiş olması gerekir.Bu suçlar olmasaydı dahi yazdığınız karakterdeki bir adamın selamını bile almam değil çocuğumun rol modeli olacak aynı evde..

Konu sahibinin eşinin namus davasından 2. Kere cezaevinde olduğunu okudunuz mu?

Aaaaa hayır namus davası mı? Aman Allahım adam resmen serseri .hepside tesadüf tabi kesin onlada alakası yoktur
Çok özür dilerim, namustan içeri girmemiş. Konu sahibiyle namus davasından ötürü evlenmek zorunda kalmış. Siz bir önceki postunuzda bastırılmış kişiliklerden bahsediyordunuz. Nefis bir örnek daha

Çok özür dilerim, namustan içeri girmemiş. Konu sahibiyle namus davasından ötürü evlenmek zorunda kalmış. Siz bir önceki postunuzda bastırılmış kişiliklerden bahsediyordunuz. Nefis bir örnek daha

Estafurullah.aynen harika bir örnek daha..aslında ha namus davasından içeri girmiş ha evlenmiş bir farkı yok ki..sonucta namus davası yaşamış adam..iğrenç bir evlenme şekli

Ayrılırsam bidaha mutlu olamam gibi geliyor filan demişsinizde şuanda mutlumusunuz ki.Mesele yeniden birini sevmek filan değil zaten bence mesele kendinize olan saygınız.Böyle bir adamı çekip beklemenin resmen mantığı yok. Kendinize ediyosunuz.

Zayif ve guzel olsan bosanir miydin yani? Bence sen bi psikologa git. Ayrica kimse ortada saglam deliller yokken cezaevine girmez. Kendinizi kandirmayin.

Yahu siz kimsiniz size mi sorucam nereye ne yazacagimi.ben gerekeni zaten yazmışım diğer alt paragrafta !fikirlerinizi kendinize saklayın.
Anlamıyorsaniz anlatayım belki bundan sonraki yorumlarda direkt atlamazsiniz. Konu Sahibi tüm kapıları kapattığı için ben hangi konuda fikir istiyorsunuz diye sordum.gormek istemiyorsan yorumumu okumadan gecersin olay bu.

Hem yalancı diyorsun hem de kamera kayıtlarını görmeden bu defa yapmadığına eminim diyosun?

bazı konulara ne yazarsan yaz nafile,parmakların yorulduğuna değmez!

Şişmanım güzel değilim ne yaa,yeniden mutlu olamam yazmış bir de, sanki şimdi dört köşe zevkten, yeniden evlenemem diye boşanmamak falan bana çok değişik geldi,evlenme,ille evlenilecek diye birşey mi var, ama yok İşte erkeksiz var olamayan olamayacağını düşünen kadın kafası bu,çocuğu da sabıkalı olur 10 sene sonra

kendiside olur bu gidişle,ya koca katili,yada yardım yataklık....yazık!
aynaya daha manalı bakmak gerek!

Tabii ki boşanmalısın tek kelimeyle bir an önce kurtul bu adamdan.
Bir de arkadaşlar bayağı sert çıkmışsınız arkadaşa zaten acı çekiyordur eminim.herkes sizin yaşadığınız hayatı yaşamıyor buna emin olun.size göre yanlış ona göre doğrudemek ki.kesinlikle tasvip etmiyorum ama bu kadar da yüklenmemek lazım.

zor bır durum
allah yardımcın olsun
bence bosanıp hayatını kur
yalan dolanla evlılık zor bence

Bi onceki konunuzu bulamadim.
Yine hapse girdi derken?
Bi onceki ne sebeptendi?
Neler yasanmisti?
Su an neler yasandi ve hapse atildi?

kımse sucsuz yere hapse gırmez
suc baskasına devredılmez , sahsıdır .. emın mısınız masum olduguna ayrıca
cocuk buyutuyosunuz bence boyle bır ortamda buyuymemelı

ask sevgı bı yere kadar ama cocuk yetıstırme konusunda mantıgımm her konunun derdınn onune gecer benımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…