- Konu Sahibi petitjoueur
-
Konu sahibinim eşi yarın bir gün bir kadına tecavüz etse, kadın yolluymuş eşim nefsine yenilmiş diyebilir. Der, diyeni gördüm.bak arkadaş. sana ağır yazacağım durumun ne kadar vahim olduğunu anla diye.
kocanın yediği haltları bilmesen neyse. bilmene rağmen kocam kocam diye geziyorsan, senin gibi insanla komşuluk yapmam, çocuğunu çocuğuma arkadaş yapmam. neden biliyor musun, kocasını aklayan kadın da ya hırsızdır ya arsız, çocuğunun da aynı davranışları sergileyeceğinden, benim çocuğuma kötü örnek olacağından korkarım.
tehlikenin farkında mısın? kocanın işlediği suçlar normal geliyor sana, ilerde çocuğunda benzer şeyler gördüğünde tuhaf gelmeyecek, o yüzden önlem alma ihtiyacı bile duymayacaksın. hırsızın, sapığın karısı çocuğu olmak, Rabbim muhafaza eylesin.
Selam kızlar,başlıkta da dediğim gibi yine hapse girdi eşim.bu sefer de bir gasp olayı olmuş,yapan x kişisi cezayı çeken benim eşim.bu sefer eminim yapmadığından.kamera kayıtlarını bekliyoruz.o gün işe gidiyorum diye çıktı evden arkadaşı ile gezmişler üniversite evlerinin orada.kızlar hiçbir tutar yanı yok.para geçsin eline,gider kendi üstüne başına alır kıyafet,çocuğumla bana yok.elimize uç beş kuruş tutuşturur gidin istediğinizi alın der.yalancılığı var.yalanlarını yakalamışlığım var.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.kendi annem bakıyor bize.kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz.onlar da kendi havalarında.hiç bizim ailemize uygun değiller.ufacık görümcemden tutun buyuklerine kadar lanlı lunlu konuşmalar,bir kendini beğenmişlik.napıcağımı bilmiyorum.ayrılıp kendi hayatımı mı kursam devam mı etsem.pek anlatamamış olabilirim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.sorun eleştirin yerden yere vurun ama bana bir yol gösterin.kafam karmakarışık.
Konu sahibinin eşinin namus davasından 2. Kere cezaevinde olduğunu okudunuz mu?Sizin eşin başına gelenlerde nedense(!)pişmiş tavuğun başına gelmiyor.Keçi alıyorlar çalıntı çıkıyor(!),gasp olayıyla alakası bile yok(!)ama hapise onu sokuyorlar..sizde ciddi ciddi bunlara inanıyorsunuz öyle mi? Hepte nedense hırsızlıkla ilgili mevzular allahın tesadüfüne bakarmısınız..
Bu ülkede katiller hapise girmiyoe ama sizin eşinizin gaspla alakası bile yokken hapise atıyorlar..insan kendini kandırmak isterse kandırıyor işte..türk kadınlarının ortak problemi..
Bu adamdan boşanmamak için insanın aklını kaybetmiş olması gerekir.Bu suçlar olmasaydı dahi yazdığınız karakterdeki bir adamın selamını bile almam değil çocuğumun rol modeli olacak aynı evde..
Konu sahibinin eşinin namus davasından 2. Kere cezaevinde olduğunu okudunuz mu?
Çok özür dilerim, namustan içeri girmemiş. Konu sahibiyle namus davasından ötürü evlenmek zorunda kalmış. Siz bir önceki postunuzda bastırılmış kişiliklerden bahsediyordunuz. Nefis bir örnek dahaAaaaa hayır namus davası mı? Aman Allahım adam resmen serseri .hepside tesadüf tabi kesin onlada alakası yoktur
Çok özür dilerim, namustan içeri girmemiş. Konu sahibiyle namus davasından ötürü evlenmek zorunda kalmış. Siz bir önceki postunuzda bastırılmış kişiliklerden bahsediyordunuz. Nefis bir örnek daha
Yahu siz kimsiniz size mi sorucam nereye ne yazacagimi.ben gerekeni zaten yazmışım diğer alt paragrafta !fikirlerinizi kendinize saklayın.afedersiniz ama şu yorum beni benden alıyor. her soru işaretiyle bitmeyen konuya 'eee?' yazmak neyin kafası? Sayfanın adı bir sorum var değil bir derdim var. Yorum yapmak istemiyorsan soru işaretiyle biten konulara göz at. Sanki burası yardım masası konu sahibi hariç herkes yetkili ve dert beğenmiyoruz.
bazı konulara ne yazarsan yaz nafile,parmakların yorulduğuna değmez!Amaaaan kendi düşen ağlamaz bile bile göre göre evlenmişsin boşanmazsın da böyle girer çıkar bu adam, bi günde gelir biri bıçağı sokuverir,şişmanım diye boşanmayanı da gördüm ya gam yemem daha
bazı konulara ne yazarsan yaz nafile,parmakların yorulduğuna değmez!
kendiside olur bu gidişle,ya koca katili,yada yardım yataklık....yazık!Şişmanım güzel değilim ne yaa,yeniden mutlu olamam yazmış bir de, sanki şimdi dört köşe zevkten, yeniden evlenemem diye boşanmamak falan bana çok değişik geldi,evlenme,ille evlenilecek diye birşey mi var, ama yok İşte erkeksiz var olamayan olamayacağını düşünen kadın kafası bu,çocuğu da sabıkalı olur 10 sene sonra
zor bır durumSelam kızlar,başlıkta da dediğim gibi yine hapse girdi eşim.bu sefer de bir gasp olayı olmuş,yapan x kişisi cezayı çeken benim eşim.bu sefer eminim yapmadığından.kamera kayıtlarını bekliyoruz.o gün işe gidiyorum diye çıktı evden arkadaşı ile gezmişler üniversite evlerinin orada.kızlar hiçbir tutar yanı yok.para geçsin eline,gider kendi üstüne başına alır kıyafet,çocuğumla bana yok.elimize uç beş kuruş tutuşturur gidin istediğinizi alın der.yalancılığı var.yalanlarını yakalamışlığım var.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.kendi annem bakıyor bize.kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz.onlar da kendi havalarında.hiç bizim ailemize uygun değiller.ufacık görümcemden tutun buyuklerine kadar lanlı lunlu konuşmalar,bir kendini beğenmişlik.napıcağımı bilmiyorum.ayrılıp kendi hayatımı mı kursam devam mı etsem.pek anlatamamış olabilirim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.sorun eleştirin yerden yere vurun ama bana bir yol gösterin.kafam karmakarışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?