eşim yine hapse girdi

Evet hakettim ben suçumu kabul ediyorum.bana kızanlara diyecek bir lafım yok çünkü haklılar.

Bir de işte evlenmeden birlikte olduk bu nedenle evlendîm vs demişsin

Bu sence bir eksiklik ise kocanın eksilerini kapatmaya daha çok uğraşman gerekmez mi

Nasıl annene kendine ve adama baktırıyorsun ki

Artık namusun temizlendi hiç olmazsa kocandan namussuzluk bulaşmasın zavallı anacığına

çalış katkı sağla da kadın bir oh desin

biz ne dersek diyelim bu kadın boşanmayacak boşuna uğraşmayalım. size bir şey diyeyim mi ne yaşasanız hak ediyorsunuz !

yaaaa aklını başına topla..hayatına yeniden başla bırak pisliğinde bogulsun..sana cocuguna bakmayan sahip olmayan faydası olmayan bir adamın niye yolunu bekliyorsun...mantıklı düşün bu yaşlar bir daha olmuyacak..yorulmaya degmez kimse için..

neyini düşünüyorsun daha boşa gitsin gir işe çalış bak çocuklarına o adamdan hayır mı gelir.bırak girsin çıkmasın daha ne istiyon kurtulursun... kaç kaçç arkana bakmadan ailenin yanına... nerden buldun sen bunu yaaaaa...töbe töbeeee

Anladık kesinlikle sana ve senin ailene uygun değil. Neden evlendin bu adamla?
Bunları anlatabildiğine göre neden evlendiğini de anlatırsın herhalde?

Size zaten kendi aileniz bakıyor, üstelik çocuğunuz var ve baba modeli olarak karşısında suçlu bir adam var. Eşinizin ailesi de ne içinde çocuk büyümeye ne de birlikte yaşamaya, deger vermeye uygun insanlar değil.
Neden devam ediyorsunuz?

Bir daha evlenemem, koca bulamam demenden önce, ben bu adamdan kurtulup, cocuguma 0' dan nasıl daha güzel bir hayat kurarım diye düsünmeniz gerek.

Daha ayrılmadan şişmanım, koca bulamam, kocam baskasıyla evlenirse diye düsünüyorsan zaten BOŞANMAZSIN.

Hakkında hayırlısı olsun.

e yani anlamadım ki hangi konuda yardım istiyorsun ?

afedersiniz ama şu yorum beni benden alıyor. her soru işaretiyle bitmeyen konuya 'eee?' yazmak neyin kafası? Sayfanın adı bir sorum var değil bir derdim var. Yorum yapmak istemiyorsan soru işaretiyle biten konulara göz at. Sanki burası yardım masası konu sahibi hariç herkes yetkili ve dert beğenmiyoruz.

Bugün mesajları okudum şimdi de. Yok artık!
Tasvip etmediğim bir şey olsada bazen çocuğu aileden alıyorlar ya, kızmayın bana, bende anneyim, hiç bir anne çocuğundan ayrılsın istemem ama keske devlet siz aklınızı başınıza alana kadar çocuğu sizden alsa.
Hırsız babaya razi gelmeseniz.
Haram lokmaya razi gelmeseniz
Ailecek zavallı bir kadının uzerinden gecinmeseniz.
Şişmanım, bir daha evlenemem cümlesine curret edemeseniz.
Çocuğunuzu alın, annenizin yanına gidin. İş bulun, calismaya başlayın.
Çocuğunuzu sağlıklı bir ortamda özgüveni olan bir anneyle büyütün.

Yok 24 yaşındayım o da 25.ben üniversite mezunuyum o ilkokul mezunu.mesleği de yok belirli.ne iş bulursa yapıyor ve sanırım değişik işleri de var.

Kızım aklını başına topla ayrıl.Bu babayla büyüyen çocuktan da sana hayır gelmez.Babası biter oğlu başlar.Evlat boşanmazda uğraşır durursun.Sen o zaman görürsün vazgeçememyi.Sana da yazık ailenede . Ne bekliyorsun daha? Zaten bu suçlardan dolayı bile boşanabilirsin.Git kendine bir hayat kur iş bul.İlla ki hayatında koca olmak zorunda da değil.Evladın var çok şükür.Bırak kendini onu düşün

Hergün helal para kazanmak için ailesinden uzakta şehit olan vatan evlatları varken çocuklar babasız kalirken, yok kocam gaspci yok aslinda iyi biri ( gaspci yani insanlarin canina kast ederek para veya esyasini alan kisi) bosanirsam koca bulamam diye konu açarken insan utanır.

Böyle evlilik böyle koca olmaz eşinden birşey gormuyormussun ki..kendi annen bakiyormus size de o kadına da yazık değil mi.. başka çocuk doğurup onun da hayatını mahvetmeden biosanmalisin.. Çocuğa annen bakar sen çalışırsın gül gibi gecinirsiniz..ayrıca kilom var beni başkası almaz ne demek..ille bir erkeğe mi ihtiyacın var.. Kendi hayatını idame ettiremez misin.. Bu kadar pasif olma o çocuğa yazık..

Ne kadar cahilce bi dusunce sismanim guzel degilim bidaha evlenemem.
oysaki cocugum icin devam ediyorum diyene bile az da olsa inaniyorum.

Siz üniversite okudunuz, yani üniversiteyi kazandınız ve 4 sene üniversite ortamı soludunuz sonra gidip ilkokul mezunu (niceleri var, işli güçlü, ailesine sahip çıkan, taşı sıkıp ekmegini kazanan, tabikiii bunları dahil etmiyorum) işsiz, güçsüz, kapkaç, gasp yapan adamı koca diye aldınız?

Halan ne yapacagını bilmiyorsun, annen evine bakıyor, kocan gaspcı, kocanın ailesi hadsiz, cahil, tekin olmayan bir ortamda cocuk büyütüyor!

Hala ne yapacagını bilemiyorum diyorsunuz. Hakikaten siz çok garipsiniz ve şu durumda ne ektiysen, onu biçiyorsun.

Bu ektiklerini de çocuğu açısından iki şekilde Biçer,
Ya aklı erdiğinde anasının yakasına yapışır, bize bunları neden yaşattın diye,
Yada çocukta babasının yolundan gider.
Kendine neler olacağıyla çokta ilgilenmiyorum açıkçası, bu hayat onun seçimi.
Ama çocuk maruz kalıyor. Hemde onu en çok koruması gereken kişi tarafından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…