- Konu Sahibi petitjoueur
-
Evet hakettim ben suçumu kabul ediyorum.bana kızanlara diyecek bir lafım yok çünkü haklılar.
neyini düşünüyorsun daha boşa gitsin gir işe çalış bak çocuklarına o adamdan hayır mı gelir.bırak girsin çıkmasın daha ne istiyon kurtulursun... kaç kaçç arkana bakmadan ailenin yanına... nerden buldun sen bunu yaaaaa...töbe töbeeeeSelam kızlar,başlıkta da dediğim gibi yine hapse girdi eşim.bu sefer de bir gasp olayı olmuş,yapan x kişisi cezayı çeken benim eşim.bu sefer eminim yapmadığından.kamera kayıtlarını bekliyoruz.o gün işe gidiyorum diye çıktı evden arkadaşı ile gezmişler üniversite evlerinin orada.kızlar hiçbir tutar yanı yok.para geçsin eline,gider kendi üstüne başına alır kıyafet,çocuğumla bana yok.elimize uç beş kuruş tutuşturur gidin istediğinizi alın der.yalancılığı var.yalanlarını yakalamışlığım var.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.kendi annem bakıyor bize.kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz.onlar da kendi havalarında.hiç bizim ailemize uygun değiller.ufacık görümcemden tutun buyuklerine kadar lanlı lunlu konuşmalar,bir kendini beğenmişlik.napıcağımı bilmiyorum.ayrılıp kendi hayatımı mı kursam devam mı etsem.pek anlatamamış olabilirim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.sorun eleştirin yerden yere vurun ama bana bir yol gösterin.kafam karmakarışık.
Anladık kesinlikle sana ve senin ailene uygun değil. Neden evlendin bu adamla?Selam kızlar,başlıkta da dediğim gibi yine hapse girdi eşim.bu sefer de bir gasp olayı olmuş,yapan x kişisi cezayı çeken benim eşim.bu sefer eminim yapmadığından.kamera kayıtlarını bekliyoruz.o gün işe gidiyorum diye çıktı evden arkadaşı ile gezmişler üniversite evlerinin orada.kızlar hiçbir tutar yanı yok.para geçsin eline,gider kendi üstüne başına alır kıyafet,çocuğumla bana yok.elimize uç beş kuruş tutuşturur gidin istediğinizi alın der.yalancılığı var.yalanlarını yakalamışlığım var.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.kendi annem bakıyor bize.kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz.onlar da kendi havalarında.hiç bizim ailemize uygun değiller.ufacık görümcemden tutun buyuklerine kadar lanlı lunlu konuşmalar,bir kendini beğenmişlik.napıcağımı bilmiyorum.ayrılıp kendi hayatımı mı kursam devam mı etsem.pek anlatamamış olabilirim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.sorun eleştirin yerden yere vurun ama bana bir yol gösterin.kafam karmakarışık.
Size zaten kendi aileniz bakıyor, üstelik çocuğunuz var ve baba modeli olarak karşısında suçlu bir adam var. Eşinizin ailesi de ne içinde çocuk büyümeye ne de birlikte yaşamaya, deger vermeye uygun insanlar değil.Selam kızlar,başlıkta da dediğim gibi yine hapse girdi eşim.bu sefer de bir gasp olayı olmuş,yapan x kişisi cezayı çeken benim eşim.bu sefer eminim yapmadığından.kamera kayıtlarını bekliyoruz.o gün işe gidiyorum diye çıktı evden arkadaşı ile gezmişler üniversite evlerinin orada.kızlar hiçbir tutar yanı yok.para geçsin eline,gider kendi üstüne başına alır kıyafet,çocuğumla bana yok.elimize uç beş kuruş tutuşturur gidin istediğinizi alın der.yalancılığı var.yalanlarını yakalamışlığım var.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.kendi annem bakıyor bize.kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz.onlar da kendi havalarında.hiç bizim ailemize uygun değiller.ufacık görümcemden tutun buyuklerine kadar lanlı lunlu konuşmalar,bir kendini beğenmişlik.napıcağımı bilmiyorum.ayrılıp kendi hayatımı mı kursam devam mı etsem.pek anlatamamış olabilirim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.sorun eleştirin yerden yere vurun ama bana bir yol gösterin.kafam karmakarışık.
e yani anlamadım ki hangi konuda yardım istiyorsun ?
Yok 24 yaşındayım o da 25.ben üniversite mezunuyum o ilkokul mezunu.mesleği de yok belirli.ne iş bulursa yapıyor ve sanırım değişik işleri de var.
Bu ektiklerini de çocuğu açısından iki şekilde Biçer,Siz üniversite okudunuz, yani üniversiteyi kazandınız ve 4 sene üniversite ortamı soludunuz sonra gidip ilkokul mezunu (niceleri var, işli güçlü, ailesine sahip çıkan, taşı sıkıp ekmegini kazanan, tabikiii bunları dahil etmiyorum) işsiz, güçsüz, kapkaç, gasp yapan adamı koca diye aldınız?
Halan ne yapacagını bilmiyorsun, annen evine bakıyor, kocan gaspcı, kocanın ailesi hadsiz, cahil, tekin olmayan bir ortamda cocuk büyütüyor!
Hala ne yapacagını bilemiyorum diyorsunuz. Hakikaten siz çok garipsiniz ve şu durumda ne ektiysen, onu biçiyorsun.
.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.
Boşanacağım bu bir.ikincisi neden bu kadar öfkeli olduğunuzu anlayamadım biraz ağır değil mi bu söylediğinizbiz ne dersek diyelim bu kadın boşanmayacak boşuna uğraşmayalım. size bir şey diyeyim mi ne yaşasanız hak ediyorsunuz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?