- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Kısacası namus davasıAnladık kesinlikle sana ve senin ailene uygun değil. Neden evlendin bu adamla?
Bunları anlatabildiğine göre neden evlendiğini de anlatırsın herhalde?
Ne namusu?Kısacası namus davası
Maalesef evet.Ne namusu?
Evlenmeden önce birlikte oldun da evlenmek zorunda mı kaldın?
Daha mı iyi oldu peki şimdi?Maalesef evet.
Evlendim kotu oldu boşanırsam her şey iyi olacak.Daha mı iyi oldu peki şimdi?
Alla alla yalancı bir adam..
İşe gideceğine gezmeye gidiyor..
Gasp masp desen var.
Bunu yapan her şey yapar..
Evlendin daha mı iyi oldu? Boşansan daha mı kötü olacak?
Boşan o zaman hemen. Bu adamla evli kalmak sana zarar verir.Evlendim kotu oldu boşanırsam her şey iyi olacak.
Hayatta en korktuğum şey haram lokma yemek oldu hep.insan korktuğu şeyle sınanıyor sanırım.boşanıcam.Eğer yediğinizde içtiğinizde varsa haram bence 5 dk bile durmayın o evde kendiniz için ve en önce oğlunuz için kursağından haram lokma geçirmeyin
Bilmiyorum bırakamıyorum.ben ayrılsam yeniden mutlu olamam gibime geliyor.şişmanım güzel bulmam kendimi.sıfırım bu konuda.bir daha evlenemem mutlu olamam diye korkuyorum.onun bir başkası ile evlenecek olması da beni yiyip bitiriyor sonuçta genciz.yardım etmemiş gasp ta etmemiş kimseyi kamera kayıtlarında çıkacak zaten diyor.ben boşluktayım ne yapacağımı bilmiyorum.bir oğlum var 2.5yaşında en çok ona üzülüyorum.
İşte giden zamanıma mı yazık ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım
bence samimi olan insan söylemez uygular eger gercekten seviyorsa size ailenizin destek oldugu kadar o da size bakabilir ve scalışmaya hevesi yoksa dahi ekmegini tastan cıkaracak kadar sevdiğini söylediği bi kadın ve 2.5 yasnda onun calışmasına bakımına ihtiyacı olan bi oğlu var yani calışmaya hevesi yoksada çalışmak için önemli sebebleri var ki artık evliliklerde bildiğim kadarıyla karakterle alakalı oluyor dıs görünüş cokta etkilemiyo bence sizin kilolu olmanız bosanamayacagınız ve kendinize bi hayat kuramayacagınız anlmına gelmez bence tabi ki bekara bosanmak kolay derler artık ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum ama kırıcı bişey söylediysem kusura bakmayın umarım hem kendiniz hemde cocugunuz en doğru kararı verebilirsinizEvine de doğru düzgün bakmıyor annem olmasa çoktan ayrılmıştık bu yüzden.çalışmaya hevesi yok lafta sözde beni çok sevdiğini,her koşulda yanımda olduğunu,ekmeğini taştan çıkartacağını soyluyor.beni kandırıyor mu samimi mi anlamadım.
bak arkadaş. sana ağır yazacağım durumun ne kadar vahim olduğunu anla diye.Kısacası namus davası
Bir kere bana göre eşini hapse girmesi KV KP görüşmelerinin aile hayatı konuşma üslubunu tuttu bilemem ne sine kadar bir kenara bırak esin sana ve evladına değer vermiyor eğer ailenin aile olmaktan çıktıysa o çocuğuna yazık değil mi senden önce evladının geleceği önemli bence orda kalmaya devam ederseniz evladın nasıl yetişir nasıl biri olur yoksa giderse nasıl olur bir düşün derim seni düşünmeyen sende düşünme evladın için varsın onu korumak gel gelecek sağlamak zorundasın ailene arkanda anladigim kadarıyla canım ben olsam aem dönerim kendimden çok çocuğum için allah yardrımcı olsjnSelam kızlar,başlıkta da dediğim gibi yine hapse girdi eşim.bu sefer de bir gasp olayı olmuş,yapan x kişisi cezayı çeken benim eşim.bu sefer eminim yapmadığından.kamera kayıtlarını bekliyoruz.o gün işe gidiyorum diye çıktı evden arkadaşı ile gezmişler üniversite evlerinin orada.kızlar hiçbir tutar yanı yok.para geçsin eline,gider kendi üstüne başına alır kıyafet,çocuğumla bana yok.elimize uç beş kuruş tutuşturur gidin istediğinizi alın der.yalancılığı var.yalanlarını yakalamışlığım var.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.kendi annem bakıyor bize.kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz.onlar da kendi havalarında.hiç bizim ailemize uygun değiller.ufacık görümcemden tutun buyuklerine kadar lanlı lunlu konuşmalar,bir kendini beğenmişlik.napıcağımı bilmiyorum.ayrılıp kendi hayatımı mı kursam devam mı etsem.pek anlatamamış olabilirim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.sorun eleştirin yerden yere vurun ama bana bir yol gösterin.kafam karmakarışık.
Aynen katiliyorum kocasının işlediği yüz kızartıcı suçları çok normalmis gibi rahat rahat söyleyebiliyor.bak arkadaş. sana ağır yazacağım durumun ne kadar vahim olduğunu anla diye.
kocanın yediği haltları bilmesen neyse. bilmene rağmen kocam kocam diye geziyorsan, senin gibi insanla komşuluk yapmam, çocuğunu çocuğuma arkadaş yapmam. neden biliyor musun, kocasını aklayan kadın da ya hırsızdır ya arsız, çocuğunun da aynı davranışları sergileyeceğinden, benim çocuğuma kötü örnek olacağından korkarım.
tehlikenin farkında mısın? kocanın işlediği suçlar normal geliyor sana, ilerde çocuğunda benzer şeyler gördüğünde tuhaf gelmeyecek, o yüzden önlem alma ihtiyacı bile duymayacaksın. hırsızın, sapığın karısı çocuğu olmak, Rabbim muhafaza eylesin.
Ortada bir aile be evlilik yok bence devam edeceğin birşeyde yokSelam kızlar,başlıkta da dediğim gibi yine hapse girdi eşim.bu sefer de bir gasp olayı olmuş,yapan x kişisi cezayı çeken benim eşim.bu sefer eminim yapmadığından.kamera kayıtlarını bekliyoruz.o gün işe gidiyorum diye çıktı evden arkadaşı ile gezmişler üniversite evlerinin orada.kızlar hiçbir tutar yanı yok.para geçsin eline,gider kendi üstüne başına alır kıyafet,çocuğumla bana yok.elimize uç beş kuruş tutuşturur gidin istediğinizi alın der.yalancılığı var.yalanlarını yakalamışlığım var.şimdi önceki dosyası onanacak çıkamayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum.kendi annem bakıyor bize.kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz.onlar da kendi havalarında.hiç bizim ailemize uygun değiller.ufacık görümcemden tutun buyuklerine kadar lanlı lunlu konuşmalar,bir kendini beğenmişlik.napıcağımı bilmiyorum.ayrılıp kendi hayatımı mı kursam devam mı etsem.pek anlatamamış olabilirim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.sorun eleştirin yerden yere vurun ama bana bir yol gösterin.kafam karmakarışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?