eşim yine hapse girdi

Ya ne denir bilemedim adam yine hapse giriyor yine girer dayısını mı bıcaklamış böyle şiddetli bi adam size şiddette uyguluyodur boşanın derim zayıflarsınız ya bunu bahane etmeyin lütfen ama şöyle bişede var kocanız olacak bu adam boşanmayı kabul edecek mi size de zarar verebilir cok dikkatlı olun zaten anneniz bakıyomuş size gidin annenizin yanına iş bulup calışın hayatınızı düzene sokun bi an ablam geldi aklıma onun kocasıda böyleydı yalan dolan hep biz baktık onlara sonra boşandılar bosandıktan sonra adam yine hapse girdi yeni cıktı tabi sürünüyo perişan halde az yapmadılar ailecek ablama

Daha mı iyi oldu peki şimdi?
Alla alla yalancı bir adam..
İşe gideceğine gezmeye gidiyor..
Gasp masp desen var.
Bunu yapan her şey yapar..
Evlendin daha mı iyi oldu? Boşansan daha mı kötü olacak?
Evlendim kotu oldu boşanırsam her şey iyi olacak.

kocanin ne sana ne evladina faydasi yok ki . Zamaninda bir suru suc islemis suan sucsuz olsa ne fayda ayrica sucsuz oldugunu da dusunmuyorum. Genelde gecmisi kabarik olanlar hatalarina devam ediyorlar. Yazik geleceginiz yok bu kisiyle. Bosanin daha fazla kendinizede cocugunada eziyet etmeyin.

Kız delirme, sen sismansin diye evlenemem diye niye korkuyorsun. Farkında misin bütün kadınlar şişman. Herkes şişman herkes evli. Ne hatunlar var fıstık gibi ama bekar. Onla alakası yok canım. Evlilik seninle ilgili bişey.

Geçtim onu sabıkalı, gaspçı herifi kim ne yapsın.

Canim aklını başına topla. Gaspci suçlu bir adam işin kotusu bunu alışkanlık haline getirmiş bir insan ile işin ne? Yazık değil mi çocuğuna. Yalnız kalmaktan korkuyorsun ya bu adam muhtemelen ömrünü hapislerde geçirecek. Ee yine yalnız kalacaksın. Gasp ne demek ya. Hırsız hırsız ar yok namus yok. Titre ve kendine gel.
Allah çocuğunu doğru yoldan ayırmayı ne diyeyim

İşte giden zamanıma mı yazık ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım

Yok canım ayrılma, yapış nerden bulacaksın böyle sabıkalı, hırsız, yalancı bir adam başka. Kolay mı?

Böyle bir adamla devam ediyorsan sende onun kültüründenin demektir.

Bir ailenin değerleri olur. O aile o değerler etrafında şekillenir, buyur ve birbirine bagli hale gelir. Cocuklar o degerler ile buyur. Senin ailenin değerleri yok.

Allah colugumuzu çocuğumuzu sizin gibiler ile rast getirmesin. Ne diyeyim yani

Kendini düşünmüyorsa çocuğunu düşün böyle bir babadan ne kadar uzak büyürse o kadar iyi.Yoksa oda babası gibi mi olsun Allah korusun sende hayatına devam et.

bence samimi olan insan söylemez uygular eger gercekten seviyorsa size ailenizin destek oldugu kadar o da size bakabilir ve scalışmaya hevesi yoksa dahi ekmegini tastan cıkaracak kadar sevdiğini söylediği bi kadın ve 2.5 yasnda onun calışmasına bakımına ihtiyacı olan bi oğlu var yani calışmaya hevesi yoksada çalışmak için önemli sebebleri var ki artık evliliklerde bildiğim kadarıyla karakterle alakalı oluyor dıs görünüş cokta etkilemiyo bence sizin kilolu olmanız bosanamayacagınız ve kendinize bi hayat kuramayacagınız anlmına gelmez bence tabi ki bekara bosanmak kolay derler artık ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum ama kırıcı bişey söylediysem kusura bakmayın umarım hem kendiniz hemde cocugunuz en doğru kararı verebilirsiniz

Kısacası namus davası
bak arkadaş. sana ağır yazacağım durumun ne kadar vahim olduğunu anla diye.
kocanın yediği haltları bilmesen neyse. bilmene rağmen kocam kocam diye geziyorsan, senin gibi insanla komşuluk yapmam, çocuğunu çocuğuma arkadaş yapmam. neden biliyor musun, kocasını aklayan kadın da ya hırsızdır ya arsız, çocuğunun da aynı davranışları sergileyeceğinden, benim çocuğuma kötü örnek olacağından korkarım.
tehlikenin farkında mısın? kocanın işlediği suçlar normal geliyor sana, ilerde çocuğunda benzer şeyler gördüğünde tuhaf gelmeyecek, o yüzden önlem alma ihtiyacı bile duymayacaksın. hırsızın, sapığın karısı çocuğu olmak, Rabbim muhafaza eylesin.

Bir kere bana göre eşini hapse girmesi KV KP görüşmelerinin aile hayatı konuşma üslubunu tuttu bilemem ne sine kadar bir kenara bırak esin sana ve evladına değer vermiyor eğer ailenin aile olmaktan çıktıysa o çocuğuna yazık değil mi senden önce evladının geleceği önemli bence orda kalmaya devam ederseniz evladın nasıl yetişir nasıl biri olur yoksa giderse nasıl olur bir düşün derim seni düşünmeyen sende düşünme evladın için varsın onu korumak gel gelecek sağlamak zorundasın ailene arkanda anladigim kadarıyla canım ben olsam aem dönerim kendimden çok çocuğum için allah yardrımcı olsjn

Aynen katiliyorum kocasının işlediği yüz kızartıcı suçları çok normalmis gibi rahat rahat söyleyebiliyor.

Ortada bir aile be evlilik yok bence devam edeceğin birşeyde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…