Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim daha iyi olmasina cok sevindim.Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden. Son durum hakkında bilgi vereyim. Eşime bakteriyel menenjit teşhisi kondu. Süt ürünlerinden bulaşan bir bakteriymiş. Belirtileri öyle kötü ki.Ateş terleme sürekli kusma. Sayıklama..Bilinci kaybetme.. Yoğun bakımda Kabloları hep sökmeye çalıştı. Bağladılar gözyaşlarıyla çaresizce izledim. Bilekleri hep yara olmuş bağladıkları yerler tahriş olmuş. Şu an artık kabloları sökmeye çalışmıyor. Kan değerleri yavaş yavaş düzeliyor... Tedavisi devam ediyor.Allaha şükür daha da iyi olacak inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ederim.Çok yakın akrabalarımız yardıma geldiler oğluma bakıyorlar.Aklımı kaybedecek gibiydim. Artık yalnız değilim. Ben de bu gece refakatçiyim. Allahım kimseye yalnızlıkla çaresizlikle ve sevdiğiyle sınamasın... Hepinize çok teşekkür ederim. Kalbinizdeki duaların sıcaklığını kalbimde hissettim.
çok şükür çok sevindimArkadaşlar Allah razı olsun hepinizden. Son durum hakkında bilgi vereyim. Eşime bakteriyel menenjit teşhisi kondu. Süt ürünlerinden bulaşan bir bakteriymiş. Belirtileri öyle kötü ki.Ateş terleme sürekli kusma. Sayıklama..Bilinci kaybetme.. Yoğun bakımda Kabloları hep sökmeye çalıştı. Bağladılar gözyaşlarıyla çaresizce izledim. Bilekleri hep yara olmuş bağladıkları yerler tahriş olmuş. Şu an artık kabloları sökmeye çalışmıyor. Kan değerleri yavaş yavaş düzeliyor... Tedavisi devam ediyor.Allaha şükür daha da iyi olacak inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ederim.Çok yakın akrabalarımız yardıma geldiler oğluma bakıyorlar.Aklımı kaybedecek gibiydim. Artık yalnız değilim. Ben de bu gece refakatçiyim. Allahım kimseye yalnızlıkla çaresizlikle ve sevdiğiyle sınamasın... Hepinize çok teşekkür ederim. Kalbinizdeki duaların sıcaklığını kalbimde hissettim.
Ben ilk yazdiginizda menenjit olabilir diyecektim. Degilse endiseye mahal vermemek icin yazmamistim. Gecmis olsun son duruma cok sevindim. Allah sifalar versin.Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden. Son durum hakkında bilgi vereyim. Eşime bakteriyel menenjit teşhisi kondu. Süt ürünlerinden bulaşan bir bakteriymiş. Belirtileri öyle kötü ki.Ateş terleme sürekli kusma. Sayıklama..Bilinci kaybetme.. Yoğun bakımda Kabloları hep sökmeye çalıştı. Bağladılar gözyaşlarıyla çaresizce izledim. Bilekleri hep yara olmuş bağladıkları yerler tahriş olmuş. Şu an artık kabloları sökmeye çalışmıyor. Kan değerleri yavaş yavaş düzeliyor... Tedavisi devam ediyor.Allaha şükür daha da iyi olacak inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ederim.Çok yakın akrabalarımız yardıma geldiler oğluma bakıyorlar.Aklımı kaybedecek gibiydim. Artık yalnız değilim. Ben de bu gece refakatçiyim. Allahım kimseye yalnızlıkla çaresizlikle ve sevdiğiyle sınamasın... Hepinize çok teşekkür ederim. Kalbinizdeki duaların sıcaklığını kalbimde hissettim.
tamda ben yazacaktım.Ben ilk yazdiginizda menenjit olabilir diyecektim. Degilse endiseye mahal vermemek icin yazmamistim. Gecmis olsun son duruma cok sevindim. Allah sifalar versin.
Bu sene cok duydum menenjiti. Aslinda asi yaptirmak lazim.tamda ben yazacaktım.
aynı şekilde bizim yakınımız da dün geçirdi.
Şuan bilinci de kapalı acaba düzelir mi çok endişelerim var. Ufak yaşta kızı var.
Çok sağolun. Ben konuyu açtığımı bile bugün hatırladım..o kadar kendimde değildim ki. Hastaneden eve gelip oğlumu yatırdıktan sonra sabahlara kadar ağlıyordum. Şimdi nefes alabiliyorum Allah razı olsun