Eşim yoğun bakımda

Allah yardımcınız olsun .Son durumu yaz canım.Eşini sana çocugunuza bagıslasın.Rabbımdermansız dertler vermesın.Bu görüp gordugunuz olaun.

Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden. Son durum hakkında bilgi vereyim. Eşime bakteriyel menenjit teşhisi kondu. Süt ürünlerinden bulaşan bir bakteriymiş. Belirtileri öyle kötü ki.Ateş terleme sürekli kusma. Sayıklama..Bilinci kaybetme.. Yoğun bakımda Kabloları hep sökmeye çalıştı. Bağladılar gözyaşlarıyla çaresizce izledim. Bilekleri hep yara olmuş bağladıkları yerler tahriş olmuş. Şu an artık kabloları sökmeye çalışmıyor. Kan değerleri yavaş yavaş düzeliyor... Tedavisi devam ediyor.Allaha şükür daha da iyi olacak inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ederim.Çok yakın akrabalarımız yardıma geldiler oğluma bakıyorlar.Aklımı kaybedecek gibiydim. Artık yalnız değilim. Ben de bu gece refakatçiyim. Allahım kimseye yalnızlıkla çaresizlikle ve sevdiğiyle sınamasın... Hepinize çok teşekkür ederim. Kalbinizdeki duaların sıcaklığını kalbimde hissettim.
Canim daha iyi olmasina cok sevindim.
O kadar cok merak ettim ki seni girip girip bakiyorum acaba haber var mi diye.
Umarim en kisa zamanda daha da iyi olur.

Lut_ran Lut_ran korkarak sessizce takip ediyordum konunuzu.

Çok çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlıkla sıhhatle taburcu olun inşallah.

Siz de kendinize dikkat edin bu süreçte, içinizden gelmez ama muhakkak yemek yiyin, üşütmeyin. Refakatçi sağlam olmalı ki hastasına iyi baksın.

Allah yardımcınız olsun.

Çok çok geçmiş olsun
Dualarımın sizin ve sizin gibi hasta,hasta yakınları için

Lut_ran Lut_ran aklımız sizde kaldi.insallah eşiniz cikmistie da geçmiş olsuna gelen misafirlerle falan ilgileniyorsunuz dur. Allahım inşallah. Girince bizi de bilgilendirin

Çok geçmiş olsun
Rabbim eşinizi size çocuklarınıza ailesine bağışlasın

Sevgili lutran çok çok geçmiş olsun. Diğer arkadaşlar gibi ben de sayfayı korkarak takip ettim inanın.siz girmeyince aklıma kötü şeyler gelmişti çok şükür eşiniz daha iyi olacak inşallah içim rahatladı. Darısı diğer hastaların başına olsun inşallah . Allah çocuklarımızı analı babalı büyütmek nasip etsin aile olmak çok zor bu anlamda . Geçenlerde oğlum uykuda nöbet geçirdi bilinci kapalı bir şekilde Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Acile gittiğimizde hep sarı alana alırlar ya , oğlumu kırmızı alana almışlardı. Yaşadığım endişeyi korkuyu tahmin edersiniz o yüzden sizi çok iyi anlıyorum hep dua ettim sizin nezdinizde diğer hastalara da. Kendinize çok dikkat edin siz moralli olun kendinize iyi bakın ki eşiniz de bir an önce iyileşip sağlığına kavuşsun . Sevgiler .

Canim benim hersey daha guzel.olacak esin tamamen iylesecek insalllah🙏

Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden. Son durum hakkında bilgi vereyim. Eşime bakteriyel menenjit teşhisi kondu. Süt ürünlerinden bulaşan bir bakteriymiş. Belirtileri öyle kötü ki.Ateş terleme sürekli kusma. Sayıklama..Bilinci kaybetme.. Yoğun bakımda Kabloları hep sökmeye çalıştı. Bağladılar gözyaşlarıyla çaresizce izledim. Bilekleri hep yara olmuş bağladıkları yerler tahriş olmuş. Şu an artık kabloları sökmeye çalışmıyor. Kan değerleri yavaş yavaş düzeliyor... Tedavisi devam ediyor.Allaha şükür daha da iyi olacak inşallah. Hepinize tek tek teşekkür ederim.Çok yakın akrabalarımız yardıma geldiler oğluma bakıyorlar.Aklımı kaybedecek gibiydim. Artık yalnız değilim. Ben de bu gece refakatçiyim. Allahım kimseye yalnızlıkla çaresizlikle ve sevdiğiyle sınamasın... Hepinize çok teşekkür ederim. Kalbinizdeki duaların sıcaklığını kalbimde hissettim.
çok şükür çok sevindim
Rabbim bir daha göstermesin beterinden korusun inşallah :KK200:

Çok geçmiş olsun, o akrabalarınızdan Allah razı olsun kötü günde belli oluyor insanın yakınları 🥺

Kuzum son durumun nedir? Eşin daha da iydir insallah🙏

Ben ilk yazdiginizda menenjit olabilir diyecektim. Degilse endiseye mahal vermemek icin yazmamistim. Gecmis olsun son duruma cok sevindim. Allah sifalar versin.

Ben ilk yazdiginizda menenjit olabilir diyecektim. Degilse endiseye mahal vermemek icin yazmamistim. Gecmis olsun son duruma cok sevindim. Allah sifalar versin.
tamda ben yazacaktım.
aynı şekilde bizim yakınımız da dün geçirdi.
Şuan bilinci de kapalı acaba düzelir mi çok endişelerim var. Ufak yaşta kızı var.

İnşallah daha iyi olur ama bu menenjit nasıl oluyor? süt ürünleri demişsiniz, iyi pişmemiş süt mü tükettiniz? doktor varsa açıklarsa sevinirim.

çok çok geçmiş olsun inşallah rabbim bi an evvel şifa verir. bu arada bilgisi olan var mı menenjit aşısını her yaşta olabiliyor muyuz?

Çok sağolun. Ben konuyu açtığımı bile bugün hatırladım..o kadar kendimde değildim ki. Hastaneden eve gelip oğlumu yatırdıktan sonra sabahlara kadar ağlıyordum. Şimdi nefes alabiliyorum Allah razı olsun

Şükürler olsun ya çok mutlu oldum allah sağlıklı bir şekilde eve gecmeyide nasip etsin inşallah ❤

Back
X