- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menenjit beyin zari iltihaplanmasi. Menenjit mikrobu yada diger mikroplarin kan dolasimiyla beyne uasmasi ve beyin zarinda iltihaplanmaya neden olmasiyla ortaya cikiyorMenenjit ne arkadaşlar , sebebi ne ola ki ?
Rabbim şifa versin ..
Çok geçmiş olsun, kabus bitti desenize. İnşallah evinize gelip güzel yaşantınıza devam edersiniz en kısa zamanda.Bu arada yoğun bakımdan da çıkıp cerrahpaşa ya nakil olduk. Artık refakat edebiliyorum. Allahıma şükürler olsun..
Çok sevindim Rabbim eşinizi ve yavrunuzu size bağışlasınBana nefes oldunuz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. Bakteriyel menenjite neden olan bakterinin adı Listeria monocytogenes. Refakate devam ediyorum.Akrabalarımda refakete ve yardıma devam ediyorlar. Bilinci düzeldi artık yavaş yavaş yürüyor, konuşuyor,. Antibiyotik tedavisine devam ediliyor. O gün bana ne oldu diyor hatırlamıyor. Hastalık sürecini hatırlamıyor. Sadece bağlandığına çok kızdığını hatırlıyor. Allahım kimseye yaşatmasın. Hastanede yoğun bakıma oğlumuzun fotoğrafını götürüp görebileceği yere asmıştım. O haliyle bile gülümsemişti. Hiç unutmuyordu. Size yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğinin gözlerinin önünde çırpınması, kabloları söküp onu bırakmaları için sana yalvarması. Yoğun bakımda ziyaret vakti bitti dendiğinde koridorlarda hıçkırıklara boğulmak.Beni içeri alsınlar diye dilenci gibi yoğun bakım kapısında yığılmak. Eve gidince içimde yanan, soluğumu kesen ateş parçasıyla oğlumun yüzüne bakabilmeye, konuşabilmeye çalışmak. Yalnızlık aklını yitirme korkusu. Doktorların herşeye hazırlıklı olalım diyerek belirsiz konuşması. Arkadaşlarım ufak tefek atıştığınız ama kalbinin tertemiz olduğunu bildiğiniz bir eşiniz varsa birbirinizin kıymetini bilin onlar evde Dağ gibi çınar ağacı gibi.. Allah eksik etmesin. Hepiniz sağolun. Beni düşünüp üzüldünüz Rabbinim karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.
Cookk sukur rabbimeBana nefes oldunuz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. Bakteriyel menenjite neden olan bakterinin adı Listeria monocytogenes. Refakate devam ediyorum.Akrabalarımda refakete ve yardıma devam ediyorlar. Bilinci düzeldi artık yavaş yavaş yürüyor, konuşuyor,. Antibiyotik tedavisine devam ediliyor. O gün bana ne oldu diyor hatırlamıyor. Hastalık sürecini hatırlamıyor. Sadece bağlandığına çok kızdığını hatırlıyor. Allahım kimseye yaşatmasın. Hastanede yoğun bakıma oğlumuzun fotoğrafını götürüp görebileceği yere asmıştım. O haliyle bile gülümsemişti. Hiç unutmuyordu. Size yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğinin gözlerinin önünde çırpınması, kabloları söküp onu bırakmaları için sana yalvarması. Yoğun bakımda ziyaret vakti bitti dendiğinde koridorlarda hıçkırıklara boğulmak.Beni içeri alsınlar diye dilenci gibi yoğun bakım kapısında yığılmak. Eve gidince içimde yanan, soluğumu kesen ateş parçasıyla oğlumun yüzüne bakabilmeye, konuşabilmeye çalışmak. Yalnızlık aklını yitirme korkusu. Doktorların herşeye hazırlıklı olalım diyerek belirsiz konuşması. Arkadaşlarım ufak tefek atıştığınız ama kalbinin tertemiz olduğunu bildiğiniz bir eşiniz varsa birbirinizin kıymetini bilin onlar evde Dağ gibi çınar ağacı gibi Allah eksik etmesin. Hepiniz sağolun. Beni düşünüp üzüldünüz Rabbinim karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.
Allah bundan sonra sağlık versin, bir daha sizi hiç ayırmasınBana nefes oldunuz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. Bakteriyel menenjite neden olan bakterinin adı Listeria monocytogenes. Refakate devam ediyorum.Akrabalarımda refakete ve yardıma devam ediyorlar. Bilinci düzeldi artık yavaş yavaş yürüyor, konuşuyor,. Antibiyotik tedavisine devam ediliyor. O gün bana ne oldu diyor hatırlamıyor. Hastalık sürecini hatırlamıyor. Sadece bağlandığına çok kızdığını hatırlıyor. Allahım kimseye yaşatmasın. Hastanede yoğun bakıma oğlumuzun fotoğrafını götürüp görebileceği yere asmıştım. O haliyle bile gülümsemişti. Hiç unutmuyordu. Size yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğinin gözlerinin önünde çırpınması, kabloları sökmeye çalışıp onu bırakmaları için sana yalvarması, elinin ayağınınnbağlanması.. Yoğun bakımda ziyaret vakti bitti dendiğinde koridorlarda hıçkırıklara boğulmak.Beni içeri alsınlar diye dilenci gibi yoğun bakım kapısında yığılmak. Eve gidince içimde yanan, soluğumu kesen ateş parçasıyla oğlumun yüzüne bakabilmeye, konuşabilmeye çalışmak. Yalnızlık aklını yitirme korkusu. Doktorların herşeye hazırlıklı olalım diyerek belirsiz konuşması. Arkadaşlarım ufak tefek atıştığınız ama kalbinin tertemiz olduğunu bildiğiniz bir eşiniz varsa birbirinizin kıymetini bilin onlar evde Dağ gibi çınar ağacı gibi.. Allah eksik etmesin. Hepiniz sağolun. Beni düşünüp üzüldünüz Rabbinim karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.
Geçmişler olsun.Bana nefes oldunuz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. Bakteriyel menenjite neden olan bakterinin adı Listeria monocytogenes. Refakate devam ediyorum.Akrabalarımda refakete ve yardıma devam ediyorlar. Bilinci düzeldi artık yavaş yavaş yürüyor, konuşuyor,. Antibiyotik tedavisine devam ediliyor. O gün bana ne oldu diyor hatırlamıyor. Hastalık sürecini hatırlamıyor. Sadece bağlandığına çok kızdığını hatırlıyor. Allahım kimseye yaşatmasın. Hastanede yoğun bakıma oğlumuzun fotoğrafını götürüp görebileceği yere asmıştım. O haliyle bile gülümsemişti. Hiç unutmuyordu. Size yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğinin gözlerinin önünde çırpınması, kabloları sökmeye çalışıp onu bırakmaları için sana yalvarması, elinin ayağınınnbağlanması.. Yoğun bakımda ziyaret vakti bitti dendiğinde koridorlarda hıçkırıklara boğulmak.Beni içeri alsınlar diye dilenci gibi yoğun bakım kapısında yığılmak. Eve gidince içimde yanan, soluğumu kesen ateş parçasıyla oğlumun yüzüne bakabilmeye, konuşabilmeye çalışmak. Yalnızlık aklını yitirme korkusu. Doktorların herşeye hazırlıklı olalım diyerek belirsiz konuşması. Arkadaşlarım ufak tefek atıştığınız ama kalbinin tertemiz olduğunu bildiğiniz bir eşiniz varsa birbirinizin kıymetini bilin onlar evde Dağ gibi çınar ağacı gibi.. Allah eksik etmesin. Hepiniz sağolun. Beni düşünüp üzüldünüz Rabbinim karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.
Gecmis olsun arkadasim. Suan sizin icin cok seviniyorum. Doktorlara kizma surecten ne kadar etkilenecek bilemiyorlar onlarda agir seyreden bir hastalik. Suan toparlanmaya ve iyi olmaya bakin. Dualarim sizinleBana nefes oldunuz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. Bakteriyel menenjite neden olan bakterinin adı Listeria monocytogenes. Refakate devam ediyorum.Akrabalarımda refakete ve yardıma devam ediyorlar. Bilinci düzeldi artık yavaş yavaş yürüyor, konuşuyor,. Antibiyotik tedavisine devam ediliyor. O gün bana ne oldu diyor hatırlamıyor. Hastalık sürecini hatırlamıyor. Sadece bağlandığına çok kızdığını hatırlıyor. Allahım kimseye yaşatmasın. Hastanede yoğun bakıma oğlumuzun fotoğrafını götürüp görebileceği yere asmıştım. O haliyle bile gülümsemişti. Hiç unutmuyordu. Size yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğinin gözlerinin önünde çırpınması, kabloları sökmeye çalışıp onu bırakmaları için sana yalvarması, elinin ayağınınnbağlanması.. Yoğun bakımda ziyaret vakti bitti dendiğinde koridorlarda hıçkırıklara boğulmak.Beni içeri alsınlar diye dilenci gibi yoğun bakım kapısında yığılmak. Eve gidince içimde yanan, soluğumu kesen ateş parçasıyla oğlumun yüzüne bakabilmeye, konuşabilmeye çalışmak. Yalnızlık aklını yitirme korkusu. Doktorların herşeye hazırlıklı olalım diyerek belirsiz konuşması. Arkadaşlarım ufak tefek atıştığınız ama kalbinin tertemiz olduğunu bildiğiniz bir eşiniz varsa birbirinizin kıymetini bilin onlar evde Dağ gibi çınar ağacı gibi.. Allah eksik etmesin. Hepiniz sağolun. Beni düşünüp üzüldünüz Rabbinim karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.
Çok geçmiş olsun aglattiniz beniBana nefes oldunuz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. Bakteriyel menenjite neden olan bakterinin adı Listeria monocytogenes. Refakate devam ediyorum.Akrabalarımda refakete ve yardıma devam ediyorlar. Bilinci düzeldi artık yavaş yavaş yürüyor, konuşuyor,. Antibiyotik tedavisine devam ediliyor. O gün bana ne oldu diyor hatırlamıyor. Hastalık sürecini hatırlamıyor. Sadece bağlandığına çok kızdığını hatırlıyor. Allahım kimseye yaşatmasın. Hastanede yoğun bakıma oğlumuzun fotoğrafını götürüp görebileceği yere asmıştım. O haliyle bile gülümsemişti. Hiç unutmuyordu. Size yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğinin gözlerinin önünde çırpınması, kabloları sökmeye çalışıp onu bırakmaları için sana yalvarması, elinin ayağınınnbağlanması.. Yoğun bakımda ziyaret vakti bitti dendiğinde koridorlarda hıçkırıklara boğulmak.Beni içeri alsınlar diye dilenci gibi yoğun bakım kapısında yığılmak. Eve gidince içimde yanan, soluğumu kesen ateş parçasıyla oğlumun yüzüne bakabilmeye, konuşabilmeye çalışmak. Yalnızlık aklını yitirme korkusu. Doktorların herşeye hazırlıklı olalım diyerek belirsiz konuşması. Arkadaşlarım ufak tefek atıştığınız ama kalbinin tertemiz olduğunu bildiğiniz bir eşiniz varsa birbirinizin kıymetini bilin onlar evde Dağ gibi çınar ağacı gibi.. Allah eksik etmesin. Hepiniz sağolun. Beni düşünüp üzüldünüz Rabbinim karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.
Rabbim sifa versin inşallah ogluna ve sana bagislasin bidaha yasatmasinBana nefes oldunuz arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.. Bakteriyel menenjite neden olan bakterinin adı Listeria monocytogenes. Refakate devam ediyorum.Akrabalarımda refakete ve yardıma devam ediyorlar. Bilinci düzeldi artık yavaş yavaş yürüyor, konuşuyor,. Antibiyotik tedavisine devam ediliyor. O gün bana ne oldu diyor hatırlamıyor. Hastalık sürecini hatırlamıyor. Sadece bağlandığına çok kızdığını hatırlıyor. Allahım kimseye yaşatmasın. Hastanede yoğun bakıma oğlumuzun fotoğrafını götürüp görebileceği yere asmıştım. O haliyle bile gülümsemişti. Hiç unutmuyordu. Size yaşadığım acıyı anlatamam. Sevdiğinin gözlerinin önünde çırpınması, kabloları sökmeye çalışıp onu bırakmaları için sana yalvarması, elinin ayağınınnbağlanması.. Yoğun bakımda ziyaret vakti bitti dendiğinde koridorlarda hıçkırıklara boğulmak.Beni içeri alsınlar diye dilenci gibi yoğun bakım kapısında yığılmak. Eve gidince içimde yanan, soluğumu kesen ateş parçasıyla oğlumun yüzüne bakabilmeye, konuşabilmeye çalışmak. Yalnızlık aklını yitirme korkusu. Doktorların herşeye hazırlıklı olalım diyerek belirsiz konuşması. Arkadaşlarım ufak tefek atıştığınız ama kalbinin tertemiz olduğunu bildiğiniz bir eşiniz varsa birbirinizin kıymetini bilin onlar evde Dağ gibi çınar ağacı gibi.. Allah eksik etmesin. Hepiniz sağolun. Beni düşünüp üzüldünüz Rabbinim karşınıza da sizin gibi insanlar çıkarsın.