Eşim yoğun bakımda

CNim naptin bi haber varmi esinden :( rabbim acil sifa versin canim :(

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Her şey iyi olacak inşallah kendinizi üzmeyin.

10 gün önce halamın eşide aynı durumu yaşadı ama onunki baş dönmesiyle başlamış aşırı derecede istifra etmiş beyninde pıhtılaşma çıktı onunda dr mucize eseri kurtuldun demiş istifra etmeseydin kesinlikle ölürdün demiş şuan ilaçla tedavi görüyor geçmiş olsun
Rabbim şafii ismiyle şifa versin 🙏

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Yaklaşık 8 ay önce kaynım benzer bir durum yaşadı, ameliyat oldu şimdi gayet iyi.
Moralinizi bozmayın.
Bu tip durumlarda hasta ilk anda hayatını kaybetmediyse tıbbi müdahale ile sağlığına kavuşabileceğini söylemişti bize doktorlar.
Eşiniz de tez zamanda iyileşir inşallah.

Merhaba arkadaşlar
Uyuyamıyorum.Eşim dün birden bire başımda çok ağrı var dedi. Sonra üşüme soğuk terleme istifra. Bugün koroner yoğun bakım ünitesine aldılar. Emar çekildi yarın sabah öğreneceğim inşallah. Pıhtı atması olabilir dedi dr. Peki soğuk soğuk terleme, mide bulantısı,istifra. Bu da mı beyinle pıhtıyla ilgili sizce? Yarın dra soracağım. Refakatçi kabul edilmiyor. Ziyaret saatlerinde görebiliyorum. Kalbim sıkışıyor gözlerim yandı ağlamaktan küçük bir oğlumuz var. Kimsemiz yok. Oğlumla tek başınayız. Allahım eşimi bize bağışlasın.
Allahım içinize ferahlık versin eşinizi size bağışlasın inşallah

Allah sifa versın ınsallah. Siz de guclu olun. Kotu dusunmeyın. I nsallah sagkıgına kavusur esınız

Merhaba arkadaşlar
Uyuyamıyorum.Eşim dün birden bire başımda çok ağrı var dedi. Sonra üşüme soğuk terleme istifra. Bugün koroner yoğun bakım ünitesine aldılar. Emar çekildi yarın sabah öğreneceğim inşallah. Pıhtı atması olabilir dedi dr. Peki soğuk soğuk terleme, mide bulantısı,istifra. Bu da mı beyinle pıhtıyla ilgili sizce? Yarın dra soracağım. Refakatçi kabul edilmiyor. Ziyaret saatlerinde görebiliyorum. Kalbim sıkışıyor gözlerim yandı ağlamaktan küçük bir oğlumuz var. Kimsemiz yok. Oğlumla tek başınayız. Allahım eşimi bize bağışlasın.
Allah yardımcınız olsun, şifa versin İnşallah
Sağlıklı hayırlı haberler almanız dileğiyle, çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin. Olumsuz düşünme olurmu Rabbim size bağışlasın.💕

Merhaba arkadaşlar
ALLAH acil şifalar versin eşinizi size ve çocuğunuza bağışlasın geçmiş olsun😞

Allahım yar ve yardımcınız olsun inşaAllah
Hayırlı sonuçlar aldırsın çok üzüldüm canm :(

Allah yardımcınız olsun
Çok geçmiş olsun
Dualarım sizinle

Hayırlı haberlerle gelin insallah,rabbim tez elden şifasını versin,sizlere bağışlasın eşini insallah 🙏 herşey duayla,dua edin lütfen 🙏 herşey yoluna girer sabredin❤

Back
X