- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
Elbette ki eşinizi dinleyeceksiniz. Bazı insanlar vardır oturup konuşamazsınız. Sizi anlayabiliyorum. çünkü biz de eşimle hiçbirşekilde hiçbir konuda anlaşamayız. Ne demek istediğimi anlayamıyor. Sadece benimle ilgili değil. Çünkü hep sorun bende mi diye düşünürdüm. Kimseyle anlaşamıyor. İnanılmaz öfkeli bir adam ve ben kavga çıkmasın diye genelde susarım. Çocuklarım etkileniyor çünkü.
Keşke siz eşinizle konuşabilseydiniz. Bunun şurda kalmak ya da burda kalmak diye sorun haline getirmeden olağana kışı içinde ne gerekiyorsa öyle yapmak konusunda. Aslında son derece basit ve kavgayı gerektirmeyecek bir konu. Ama hayatı zindan ediyoruz işte böyle kendimize.
Ben evlatlarım aklıma geldiğinde burnumun direği sızlayan, normalde çok da kavgayı bilmeyen ama evlatları sözkonusu olduğunda herşeyi yıkacak yakacak kadar gözü kara olabilen bir anneyim. Ve sanırım annenizin yerine koydum kendimi. Evladım yalnız bir evde yatarken çok huzurlu olamam diye düşünüp yaptım yorumlarımı.
Acaba sadece yatmak için annenizin evine gitseniz. Çözüm olur muydu
annemde sölüyor sen anne olmadan beni anlayamazsın diyor.bende sanırım anne olunca anlıycam aynen eşimde biçok şeyi baba olunca anlıycak eşimde hiç gitme demiyor gitmek istediğin zaman git kal ama bi iki gün.her zaman gidip kalsamda eminim sorun yapmayacak ama kendini kötü hissedecek onu dinlemiyorum diye nasıl şimdi annem tedrgn oluyosa hangi tarafı seçmem gerek bilmiyorum keşke eşim inat yapmasa bu knuda ama belki zmanla düzelir herşey