• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yokken annemlerde kalmıyorum diye bana surat asıyor

Elbette ki eşinizi dinleyeceksiniz. Bazı insanlar vardır oturup konuşamazsınız. Sizi anlayabiliyorum. çünkü biz de eşimle hiçbirşekilde hiçbir konuda anlaşamayız. Ne demek istediğimi anlayamıyor. Sadece benimle ilgili değil. Çünkü hep sorun bende mi diye düşünürdüm. Kimseyle anlaşamıyor. İnanılmaz öfkeli bir adam ve ben kavga çıkmasın diye genelde susarım. Çocuklarım etkileniyor çünkü.
Keşke siz eşinizle konuşabilseydiniz. Bunun şurda kalmak ya da burda kalmak diye sorun haline getirmeden olağana kışı içinde ne gerekiyorsa öyle yapmak konusunda. Aslında son derece basit ve kavgayı gerektirmeyecek bir konu. Ama hayatı zindan ediyoruz işte böyle kendimize.
Ben evlatlarım aklıma geldiğinde burnumun direği sızlayan, normalde çok da kavgayı bilmeyen ama evlatları sözkonusu olduğunda herşeyi yıkacak yakacak kadar gözü kara olabilen bir anneyim. Ve sanırım annenizin yerine koydum kendimi. Evladım yalnız bir evde yatarken çok huzurlu olamam diye düşünüp yaptım yorumlarımı.
Acaba sadece yatmak için annenizin evine gitseniz. Çözüm olur muydu

annemde sölüyor sen anne olmadan beni anlayamazsın diyor.bende sanırım anne olunca anlıycam aynen eşimde biçok şeyi baba olunca anlıycak eşimde hiç gitme demiyor gitmek istediğin zaman git kal ama bi iki gün.her zaman gidip kalsamda eminim sorun yapmayacak ama kendini kötü hissedecek onu dinlemiyorum diye nasıl şimdi annem tedrgn oluyosa hangi tarafı seçmem gerek bilmiyorum keşke eşim inat yapmasa bu knuda ama belki zmanla düzelir herşey

Olayı taraf meselesine getirmeyin. O zaman gerçekten sorun olur. Siz ne yapmak istediğinize karar verin. Kimsenin düşüncesini önemsemeden. Nerde nasıl mutlu olacaksanız, huzurlu olacaksanız ona karar verin ve insanlara bunu anlatmaya çalışın. Eşiniz ve ailenizi birer taraf olarak görmekten de vazgeçebilmelisiniz. Yoksa hep arada kalır ve üzülen sadece siz olursunuz

:1:ne güzel bende kararımı verdim zaten evimde kalıcam.eşim zamanında çok hata yaptı hem beni hem ailemi kırdı.ama zor olsada oldu ve yaptıklarından ders aldı hangi insan hata yapmıyorki eşim hata yaptı dye annem ona kırgın o yüzden yalnız kalmamı hala onu dinlememi istiyor eşin izin vermiyor gelmne diyor.annem hep eşime karşı gelmemi kendmi ona ezdirmememi istiyor çünkü annemin yapısıda öyle evde daha fazla onun lafı geçiyor babama oranla.halbuki karşı gelmedende kendimi ezdirmem.ben ona zıtlık yapsam o bana zıtlık yapsa ömür nasıl geçer bi hatayaptı diyede boşanamam ya.bilmiyorum belkide ben yanlış düşünüyorum :59:şimdi bz kirada oturuyoruz allah kısmet ederse yaındada ev alıcaz ama şimdi anneme yakın oturduğum gibi deil onlara biraz uzakta bi daire bulduk şimdide onu takmış kafasına annem seni bizden uzaklaştırıyor diyor :26::30:

Anneler bazen duygularıyla hareket edebiliyor ; ancak evlilik hem duygu hem mantık hemde güçlü irade ve karakter gerektiren ilişki bütünü.Sen doğru kararı vermişsin annenin duygularının etkisinde kalmasıyla senin evliliğini etkilemesine izin verme.Annende artık sizin iki kişilik özel bir dünyanız olduğunu kabul etmeli.Sen eşine ve evine sahip çıkarsan ennende senin mutlu olduğunu düşünüp eşinin geçmişteki hatalarını görmezden gelecektir.Ama bu senin elinde!!! Yeterki annen seni mutlu görsün görmüyorsada sen göster...Sevgiyle kal

Anneler bazen duygularıyla hareket edebiliyor ; ancak evlilik hem duygu hem mantık hemde güçlü irade ve karakter gerektiren ilişki bütünü.Sen doğru kararı vermişsin annenin duygularının etkisinde kalmasıyla senin evliliğini etkilemesine izin verme.Annende artık sizin iki kişilik özel bir dünyanız olduğunu kabul etmeli.Sen eşine ve evine sahip çıkarsan ennende senin mutlu olduğunu düşünüp eşinin geçmişteki hatalarını görmezden gelecektir.Ama bu senin elinde!!! Yeterki annen seni mutlu görsün görmüyorsada sen göster...Sevgiyle kal

haklısınız benim elimde herşey çok teşekkürler umarım annemde beni anlar

bilmiyorum benim kötülüğümü istediğini düşünmüyorum korkuyor tedirgin oluyor yalnız kalıcam diye ama tedirgin olacak bişey olmadığını dillendiriyorum sonuçta kapımı kilitler uyurum kim gelecek kim rahatsız edecek sanki.kocan izin vermiyo biliyorum diyor yok diyorum bende evde kalmak istiyorum diyorum bu seferde bizi görmek istemiyosun diyor.evli olsam bile orda kaldığımda eşimle telefonda rahat konuşamıyorum evde biraz kalaabalık kardeşlerim var odalar dolu konuşşacak yer de pek kalmıyor :50:

Bence anneniz sizin evlendiginizi kabullenememis..
Baska denecek söz yok yani.

eşin annene hiç gitme, hiç kalma dememiş ki..
birkaç gün kal, yine eve gel demiş..orta yolu bulmuş..
sen idare edeceksin anneni ve eşini..

Back
X