- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Alttan alıp kendimi ezdirmek istemiyorum ama huzursuzluk çıkıyor sürekli. nereye kadartipik aileci erkek alttan alma yoksa ezilirsin
Neymiş yatalak değilmişim gidebilirmişimEşiniz takıntılı birisi galiba. Içten içe kuruyor gibi. Hastayım dediğiniz halde babasına karşı olduğunuzu düşünmüş. Hiç hoş değil.
Rahatsızım ama rahatsız olmasam Şam gitmek istemeyebilirim neden bana baskı yapmaya çalışıyor anlamıyorumBazı erkekler ölüm döşeğinde olsan kaldırır anasına babasına itaat ettirir nefretlik yani cidden
Peki bunun için ne yapabilirim fikir verir misiniz3 aylık evliymişsin daha aman ipin ucınu verme sonra burda ne başlıklar açılıyor ne başlıklar....
Hiç gitmemek de ablasına ayıp olurdu çünkü dinlenip aksama toparlanırım diye düşünmüştüm.Hastaysanız hic gitmeseydiniz böyle biraz ercekten babasına trip atıyor gibi olmussunuz
Ama eşinizin tepkileri aşırı sorunları var sanırım
Öncelikle açık olun, taviz vermeyin, açık olunca karşı taraf da ona göre davranıyor ama aman ses olmasın aman eşim bozuldu aman tamam sen ne dersen o olsun yeterki aramız bozulmasın dersen olan sana oluyor. Sakin bir şekilde açık bir şekilde kendi düşüncenizi koyun ortaya , hem eşinize hem ailenize...Peki bunun için ne yapabilirim fikir verir misiniz
Bu şekilde bir sorunumuz olmamıştıevlenmeden önce sevgiliyken nasıldı?
Aslında tartışmadan sakince tatlı dille söyledim. Akşam halimi sen gördün rahatsızım fln dedim. Ya istiyor ki ona boyun eğeyim o ne derse yapayım tamam diyeyim. Ama bende öyle birisi değilim robot gibi olamıyorumDaha cok yeni evliliginiz. Böyle sorunlar icin cok erken.
Maalesef daha önce de söylendigi gibi, ipin ucunu birakirsaniz ilerisi daha kötü olur.
Taviz vermemeye calisin. Madem plani kayinpederiniz ile siz yapabiliyorsunuz, degisikligi de yapabilirsiniz.
Esinize de bu sekilde yansitmaya calisin. Baban beni neden yanlis anlasin ben güzellikle anlatirim falan diyin.
Yani kendi istediginizi yaparken biraz tatli dille anlatmaya calisin ki o da cok üstünde durmasin.
Allah kolaylik versin.
Açık açık söylüyorum huzursuzluğu hiç sevmiyorum huzursuzluk olur yada misilleme yapr oda benim aileme öyle olur diye korkuyorumÖncelikle açık olun, taviz vermeyin, açık olunca karşı taraf da ona göre davranıyor ama aman ses olmasın aman eşim bozuldu aman tamam sen ne dersen o olsun yeterki aramız bozulmasın dersen olan sana oluyor. Sakin bir şekilde açık bir şekilde kendi düşüncenizi koyun ortaya , hem eşinize hem ailenize...
O an hayır diyemedim bebeği özledik biz erken gidicez giderken seni de götürelim oğlumda işten çıkınca gelsin dedi. Tamam demiş bulundum gönülsüzdüm. üstüne bir de hasta oldum gitmemeye mana çıktı. Eşim sürekli yönlendirmek istiyor dediğini yapayım istiyor ama ben bunu kabullenemiyorum ezilmiş sindirilmiş onun isteği gibi birisi olmak istemiyorum ama eşimin bu huyunun çözümü ne bilmiyorum malesefBabasi ilk teklif ettiginde bile hayir diyecektin. Sirf adin gelin diye, kadinsin diye mecbur degilsin gidip yardim etmeye. Görümce yemege davet ettiyse, kendisi hal etsin herseyi. Yardim isterse esi yardim etsin.
Esinin ataerkil ailesinde erkek olmak ne harika. Hazir sofralarda otur, kadin herseyi yapsin, hazirlasin ve erkek herseye karar versin.
Esine rest cekmen cok iyi olmus, böyle devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?