Alttan alıp kendimi ezdirmek istemiyorum ama huzursuzluk çıkıyor sürekli. nereye kadar
Evlilik tabi ki alttan alinmasi gereken seyler olacak ama bu konu öyle değil.. huzursuz Luk çıkacak!!! O huzursuz Luk çıkmazsa yıllarca da cocuk yapmıyor Sun,çocuğun oldu.da da gorumce oraya gitmişdiye- gelmus karşına sen de gidecek sin diyor.iki bebekle kış mevsiminde...ve ben hiç susmamistim..öğrendim ki çok çok bencil bir insanla evliyim.oncelerdeailesi ile hayır dedigim şeylerde ağlayarak yaptırdı.simdi de nankorsunn,sukursuzsun diyor,suclama iie yapacağım sanki.ben kendimi çok iyi biliyorum.
Açık açık söylüyorum huzursuzluğu hiç sevmiyorum huzursuzluk olur yada misilleme yapr oda benim aileme öyle olur diye korkuyorum
Hiç birsey olmaz.sen iyi gecinmek istedin diye yaptığın fedakarlık kar hiç olacak. gün gelecek çocuklar için büyüyebilmek,azıcık destek olsunlar diye annene yakın bir yere taşınmak istedim diye kiraya mı cikilir mis,aynı mahallede oturmazmis...ve ben niye senin babanla aynı evde yaşamak zorunda bırakıldım dediğinde,yapmasaydin... Diyecek
Kesinlikle haklısın
Bu tiplere susarsan yeter artık kavga etmeyelim dersen her hafta sonu kendini kayınvalidelerde arife günlerinde kaynana evine temizlik yaparken kendi evine geleni gideni kontrol edemediğin bir halde buluyorsun kendini
Bunun altına imzami atarım..şu iki cümleyi tecrübe etmeden niye bilemedim ki ben..aptal da degilim..evlen her daim birlikte yemek ye.2 km mesafede evim ayriydim.kv günlerin e temizlik yap,hazirlik yap.gorumce ramazan mubamübgun 4 cam sildin gitsin..bayrama kalan 3 gün boyunca herşeyi kv ile yap..alnıma silah mı dayadilar? Hayır..iyi niyrtimi sonuna kadar kullandılar..ben kendimi en guzel gün feda ettim,kar onlarda kaldı.. kesinlikle fedakar olma.boyleleri ne babası ne kardeşi kimseye birşey soyleyemez.kimse direkt onunla konus.sinirlarin olsun hemde kalın çizgilerle..bırak burnu büyük desinler.. çünkü boyleleri durustde olamiyor kar.. yalanlar da 5 yıl sonra çıkıyor ortaya..
Şuan ailesinden kimse benim evime adım atamıyor.(kp ve görumce)benimkilerse gelebiliyor.tek bir kelime edemez..
Olaylar buyumesin,eşim uzulmesin, görümcem uxulmesin,kp eşini kaybetti aman hosgoreyim dedikçe tepende çıkıp,s....lar.
Ve yillar sonra esinle bir sorunu cozemedin,bunca kıyamet ten sonra aklı basinda birine gidip benim hatam varsa söyle.ama durum bu diyorsun kp e." Sen çekmişsin cekecegini,boşa gitsin diyor
Bu yüzdendir ki ben demekle bencil olmak farklıdır...
Sormak istediğin birşey olursa yaz ama ne pahadina olursa olsun canin ne yapmak istiyor sa onu yap..
Altın,elmas az olduğu için kıymetli..az görüş ki ailesi ile kıymetli ol