eşim yönlendirmek istiyor

Pöfff aynı benim esimin 5-6 yıl önceki hali :KK43: büyük ihtimalle birkaç sene sonra aklı başına gelecek kendimizden biliyorum ben artık aman kırılmasın üzülmesin diye düsünmeyi bıraktım sana da verebilecegim tek tavsiye kimse için kendini yıpratma yorma lafını esirgeme seni üzüyorsa sen de üz yıllar sonra şimdiki aklım olsa şöyle yapardım böyle yapmazdım diyeceksin elin oğlunu adam edelim diye mi bin bir zorlukla büyütüyor bizi ailelerimiz

Şuan bende bu konudan muzdaribim ve ağlamaktan kasılmaların oldu. Gerçekten yeter yaw insanı kendinde n bırak herşeyden soğutuyorlar ölem de kurtulam .nereye kadar sürecek bilmiyorum 6 yıl oldu. Hep benim dediğim olacak .offff offfff
Bende 5 yıllık evliyim eşimin baskısıyla ve kayınbabamın laf sokmalarıyla uğraşmaktan, kayınbabamlara gitmekten bıktım valla. Keşke bayramdan bayrama gitsek. Sen de mi eşinin ailesine gitmek istemiyorsun canım

Pöfff aynı benim esimin 5-6 yıl önceki hali :KK43: büyük ihtimalle birkaç sene sonra aklı başına gelecek kendimizden biliyorum ben artık aman kırılmasın üzülmesin diye düsünmeyi bıraktım sana da verebilecegim tek tavsiye kimse için kendini yıpratma yorma lafını esirgeme seni üzüyorsa sen de üz yıllar sonra şimdiki aklım olsa şöyle yapardım böyle yapmazdım diyeceksin elin oğlunu adam edelim diye mi bin bir zorlukla büyütüyor bizi ailelerimiz
Siz kaç yıllık evlisiniz

Alttan alıp kendimi ezdirmek istemiyorum ama huzursuzluk çıkıyor sürekli. nereye kadar :KK43:

Bırak huzursuzluk çıkarsa çıksın
bak burada vicdansız koca diye başlık var orada susanların aman kavga olmasıncıların hali ortada
Nasıl başlarsa öyle gider sakın ezdirme kendini

O an hayır diyemedim bebeği özledik biz erken gidicez giderken seni de götürelim oğlumda işten çıkınca gelsin dedi. Tamam demiş bulundum gönülsüzdüm. üstüne bir de hasta oldum gitmemeye mana çıktı. Eşim sürekli yönlendirmek istiyor dediğini yapayım istiyor ama ben bunu kabullenemiyorum ezilmiş sindirilmiş onun isteği gibi birisi olmak istemiyorum ama eşimin bu huyunun çözümü ne bilmiyorum malesef
Zaman.
Henüz çok yenisiniz sizin de bazı huylarınız ona batıyor onunkiler de size. Yavaş yavaş uyum sağlayacaksınız, ilk sene çok zor geçebilir ama karşılıklı misillemeler konuyu büyütür. Haa eşim bana sen ablama gitmiyorsan ben de seni ablana bırakmam derse işin rengi değişir kavga çıkar

Zaman.
Henüz çok yenisiniz sizin de bazı huylarınız ona batıyor onunkiler de size. Yavaş yavaş uyum sağlayacaksınız, ilk sene çok zor geçebilir ama karşılıklı misillemeler konuyu büyütür. Haa eşim bana sen ablama gitmiyorsan ben de seni ablana bırakmam derse işin rengi değişir kavga çıkar

Bu eslerin olayı başka bir boyut. Normal insanla oturur konuşursun, problem varsa çözersin. Normal insanla olan evliliklerde kesinlikle sizin dedigided geçerli. Ama bunlarla olan problemini bunların dediğini kabul ederek cozebilirsin sadece!!!! O da aslinda çözüm değil çünkü sen bir bakarsın sindirilmissin. Bir bakarsın eşin ve ailesi için yaşar olmuşsun. Hayatında kendi ailenden çok onlar vardır. Dediğini yaptiramazsa ne diyecek ailesine? Aile cirkinlesip genellikle "nasıl adamsın bir karına söz geciremedin?" lafi ile adamı kışkırtır. Adam bile farkında değildir bazen yonetildiginin. Bknz: benim koca Bu eş tipi dedigini yaptıramazsa seni de bazı şeylerden mahrum eder. Bu sadece misilleme değil onların ceza taktiği. Hastayım dersin iç ilacı iyileş gidelim der başıma geldi. Gidecek halin olmaz ama es için oraya gitmek ve getirtebilmek her şeyden önemlidir. Bunlar böyle, ileri vakaları ve daha hafif olanları mevcut. Duzeleni şöyle oluyor: Yıllar yıllar sonra yaş 50 olunca misal, eş kişisi zorlamiyor artık. Kabul ediyor mu yoksa KV mi vazgeciyor bilemiyorum. Ama o zaman artık siz siz olmaktan çıkıyorsunuz. Yıpranmis bir sınır sistemi, kotu anılar, neden kendimi ezdirdim şeklinde kendini sorgulama. Onlara bakıyorsunuz ufak bir enkaz bile yok. Olan yine size olmuş.

Aynen katılıyorum susanı eziyorlar
bir yerden duymuştum. Kadın tüm huzuru sağlayan aman şöyle kavga olmasın diye susan kişi olmamalı
Nasıl çocuklara sürekli para vermeyin parasızlığında ne olduğunu bilsin diyoruz
Adamda huzursuzluğun ne olduğunu bilsinki evdeki huzuru bozuk para gibi harcamasın

Bu eslerin olayı başka bir boyut. Normal insanla oturur konuşursun, problem varsa çözersin. Normal insanla olan evliliklerde kesinlikle sizin dedigided geçerli. Ama bunlarla olan problemini bunların dediğini kabul ederek cozebilirsin sadece!!!! O da aslinda çözüm değil çünkü sen bir bakarsın sindirilmissin. Bir bakarsın eşin ve ailesi için yaşar olmuşsun. Hayatında kendi ailenden çok onlar vardır. Dediğini yaptiramazsa ne diyecek ailesine? Aile cirkinlesip genellikle "nasıl adamsın bir karına söz geciremedin?" lafi ile adamı kışkırtır. Adam bile farkında değildir bazen yonetildiginin. Bknz: benim koca Bu eş tipi dedigini yaptıramazsa seni de bazı şeylerden mahrum eder. Bu sadece misilleme değil onların ceza taktiği. Hastayım dersin iç ilacı iyileş gidelim der başıma geldi. Gidecek halin olmaz ama es için oraya gitmek ve getirtebilmek her şeyden önemlidir. Bunlar böyle, ileri vakaları ve daha hafif olanları mevcut. Duzeleni şöyle oluyor: Yıllar yıllar sonra yaş 50 olunca misal, eş kişisi zorlamiyor artık. Kabul ediyor mu yoksa KV mi vazgeciyor bilemiyorum. Ama o zaman artık siz siz olmaktan çıkıyorsunuz. Yıpranmis bir sınır sistemi, kotu anılar, neden kendimi ezdirdim şeklinde kendini sorgulama. Onlara bakıyorsunuz ufak bir enkaz bile yok. Olan yine size olmuş.
Kesinlikle haklısın
Bu tiplere susarsan yeter artık kavga etmeyelim dersen her hafta sonu kendini kayınvalidelerde arife günlerinde kaynana evine temizlik yaparken kendi evine geleni gideni kontrol edemediğin bir halde buluyorsun kendini

Kesinlikle haklısın
Bu tiplere susarsan yeter artık kavga etmeyelim dersen her hafta sonu kendini kayınvalidelerde arife günlerinde kaynana evine temizlik yaparken kendi evine geleni gideni kontrol edemediğin bir halde buluyorsun kendini
Ayyyyyyy ağzını bal yesinler :KK70:kız taktiği biliyor valla aynen :KK43: sonrası ise kafanı duvara vuruyorsun niye yaptın niye ettim diye delirmeler:kızgın:

Bende 5 yıllık evliyim eşimin baskısıyla ve kayınbabamın laf sokmalarıyla uğraşmaktan, kayınbabamlara gitmekten bıktım valla. Keşke bayramdan bayrama gitsek. Sen de mi eşinin ailesine gitmek istemiyorsun canım
Ben kimseyi sevmiyorum artik bıktım eşimde zıttıkını çıkarıyor ve onun istediği yere gidiyoruz ben şuraya gidelim desem bahane. Yine desem benzin yok .şunu yapalım bugün halim yok yarın şunu alalım param yok .Ailesine gelince yolsa da borç yapar bana geldiğinde valla yok ne varsa onu yapak edek .ben bu ayrımcılıktan bıktım

Alttan alıp kendimi ezdirmek istemiyorum ama huzursuzluk çıkıyor sürekli. nereye kadar :KK43:
Evlilik tabi ki alttan alinmasi gereken seyler olacak ama bu konu öyle değil.. huzursuz Luk çıkacak!!! O huzursuz Luk çıkmazsa yıllarca da cocuk yapmıyor Sun,çocuğun oldu.da da gorumce oraya gitmişdiye- gelmus karşına sen de gidecek sin diyor.iki bebekle kış mevsiminde...ve ben hiç susmamistim..öğrendim ki çok çok bencil bir insanla evliyim.oncelerdeailesi ile hayır dedigim şeylerde ağlayarak yaptırdı.simdi de nankorsunn,sukursuzsun diyor,suclama iie yapacağım sanki.ben kendimi çok iyi biliyorum.

Açık açık söylüyorum huzursuzluğu hiç sevmiyorum huzursuzluk olur yada misilleme yapr oda benim aileme öyle olur diye korkuyorum
Hiç birsey olmaz.sen iyi gecinmek istedin diye yaptığın fedakarlık kar hiç olacak. gün gelecek çocuklar için büyüyebilmek,azıcık destek olsunlar diye annene yakın bir yere taşınmak istedim diye kiraya mı cikilir mis,aynı mahallede oturmazmis...ve ben niye senin babanla aynı evde yaşamak zorunda bırakıldım dediğinde,yapmasaydin... Diyecek
Kesinlikle haklısın
Bunun altına imzami atarım..şu iki cümleyi tecrübe etmeden niye bilemedim ki ben..aptal da degilim..evlen her daim birlikte yemek ye.2 km mesafede evim ayriydim.kv günlerin e temizlik yap,hazirlik yap.gorumce ramazan mubamübgun 4 cam sildin gitsin..bayrama kalan 3 gün boyunca herşeyi kv ile yap..alnıma silah mı dayadilar? Hayır..iyi niyrtimi sonuna kadar kullandılar..ben kendimi en guzel gün feda ettim,kar onlarda kaldı.. kesinlikle fedakar olma.boyleleri ne babası ne kardeşi kimseye birşey soyleyemez.kimse direkt onunla konus.sinirlarin olsun hemde kalın çizgilerle..bırak burnu büyük desinler.. çünkü boyleleri durustde olamiyor kar.. yalanlar da 5 yıl sonra çıkıyor ortaya..

Şuan ailesinden kimse benim evime adım atamıyor.(kp ve görumce)benimkilerse gelebiliyor.tek bir kelime edemez..

Olaylar buyumesin,eşim uzulmesin, görümcem uxulmesin,kp eşini kaybetti aman hosgoreyim dedikçe tepende çıkıp,s....lar.

Ve yillar sonra esinle bir sorunu cozemedin,bunca kıyamet ten sonra aklı basinda birine gidip benim hatam varsa söyle.ama durum bu diyorsun kp e." Sen çekmişsin cekecegini,boşa gitsin diyor
Bu yüzdendir ki ben demekle bencil olmak farklıdır...
Sormak istediğin birşey olursa yaz ama ne pahadina olursa olsun canin ne yapmak istiyor sa onu yap..

Altın,elmas az olduğu için kıymetli..az görüş ki ailesi ile kıymetli ol

Aynısını sizde ona yapın hatta o bir yapıyorsa siz 2 yapın. Şimdi tamam derseniz ilerde hiç başa çıkamasınz. Birak bagırsın tak kulaklıgı hiç duyma benim eşimin ailesiyle kavgLıydım dugunden önce 6 senelik evliyim toplasan 15 defa gitmişimdir evlerine eşim gidelim dediği zamn çenemi bir açıyordum onun konuşmasına fırsat vermeden o bırakıp tamam gitmeyelım dıyordu. 4 ay oldu bana hayatta annemlere gidelim diyemez ben ne zaman istersen ozamn. Başta herşeye tamm evet deseydım şimdi dizimi dövüyor olucaktım.hayır demeyi bilin kavga mı etmek istiyor edin o bagırıyormu sizde bagırın o küsüyormu sizde küsün ama küskende gidip yemeğini yapıp eşyasını yıkamayın. Bu erkeklere böle yapmak gerekır

Back
X