- 29 Kasım 2022
- 48
- 34
- 3
- 32
- Konu Sahibi Papatya520
-
Tabi ki ayrılmak çok zor ama geleceğimizi düşünmek zorundayız çocuklarımız olduğunda onları sıkıntının içerisinde büyütmek istemiyorum ama düşünmekten kalbim yerinden çıkacak bir okdr üzülüyorumKoca senin bacım,uzak olsun para gelsin diyorsan gönder.
Ben kocamsiz yapamam,boğazıma bir ekmek girsin erim yanimda olsun diyorsan ; gitmesin kalsın.
Ancak adam gitmekte niyetliyse zaten durmaz gibime geliyor.
Benimde eşim Rusya'ya gitmek istedi ama ben istemedim çünkü dayanamam diyeMerhaba hanımlar,
Malesef ki dönemimizde geçim sıkıntısı mevcut. Eşimle henüz 4 aylık evliyiz. Eşim çalışıyor ama çalıştığı para yeterli gelmiyor. Düğün borçları VS malum. Ben üniv. Mezunu olmama rağmen iş bulamadım. Eşime yurt dışında iş teklifi geldi. Bazen 3 ay gidip 1 hafta gelecek. Bazen 1 ay yanımda kalıcak. Ülke ülke gezmesi gerekiyor. Çalıştığı parayla 2 senede ev sahibi olabiliriz. Tüm borçlarımız kapanabilir. Ben evimi bırakıp tekrardan ailemin yanına ist ye dönmem gerekecek. Düzenimi bıraktığımda zorlanacak mıyım bilmiyorum. Bende gidip ist de çalışsam bu sefer eşim geldiğinde ona gereken zamanı veremicem bu durum evliliği izi etkileyecek mi çok kararsızım bu devirde kimse ayda 60.000 TL maaş alamıyor fikrinize ihtiyacım var hanımlar?
Bende Henüz düzenimi bozdum şehir değiştirdim işimi bıraktım tekrar kısa zaman içerisinde yeniden hayatım değişecek çok kararsızımBenimde eşim Rusya'ya gitmek istedi ama ben istemedim çünkü dayanamam diye
Suanki durumda gitsin derimMerhaba hanımlar,
Malesef ki dönemimizde geçim sıkıntısı mevcut. Eşimle henüz 4 aylık evliyiz. Eşim çalışıyor ama çalıştığı para yeterli gelmiyor. Düğün borçları VS malum. Ben üniv. Mezunu olmama rağmen iş bulamadım. Eşime yurt dışında iş teklifi geldi. Bazen 3 ay gidip 1 hafta gelecek. Bazen 1 ay yanımda kalıcak. Ülke ülke gezmesi gerekiyor. Çalıştığı parayla 2 senede ev sahibi olabiliriz. Tüm borçlarımız kapanabilir. Ben evimi bırakıp tekrardan ailemin yanına ist ye dönmem gerekecek. Düzenimi bıraktığımda zorlanacak mıyım bilmiyorum. Bende gidip ist de çalışsam bu sefer eşim geldiğinde ona gereken zamanı veremicem bu durum evliliği izi etkileyecek mi çok kararsızım bu devirde kimse ayda 60.000 TL maaş alamıyor fikrinize ihtiyacım var hanımlar?
Aranıza soğukluk girer yurtdışında adam sevgili bulur , yabancı kadınlarMerhaba hanımlar,
Seninki keşke gitseydi Premses annesiBenimde eşim Rusya'ya gitmek istedi ama ben istemedim çünkü dayanamam diye
Şöyle ki bir şirket üzerinden çalışıp fabrika kurulumlarına gidecek hangi ülkede iş varsa oraya gidecek şuan gözüken Almanya 5 ay kalacak sonra Kazakistan 2 ay kalacak gibi planlamaları var bu aralarda evine gelebilecek sadece 1 hafta. Şirket aracılığıyla gideceği için onunla gidemem Ben İstanbulda yaşıyordum eşim çanakkalede.. Evleneceğimiz dönemde bir çok iş imkanı vardı ancak evlendiğim süreden sonra iş bulamaz hale geldim. Planımız 2 mizinde çalışmasıydı. Ummadığımız borçlarımız çıktı. Sebebimiz bunasil bir calisma, nasil bir is anlamadim ki ne yapacak esiniz iki yil sonra geri mi dönecek, sizin gitmeme nedeninizi anlamadim?
madem bu kadar maddi problem vardi daha gec evlenseydiniz ki biz de evlendikten sonra ayri ulkelerde yasadik ama sebep para degildi, hosuma gitmedi nedense cok belirsizlik var.
Ülkenin durumu çok berbat malesefSuanki durumda gitsin derim
Seninki keşke gitseydi Premses annesi
Vize alırsınız yapılmayacak şey değil. Zaten eşiniz gidecek ev tutacak. Böyle olur mu hiç? Bir yolu vardır sorsun şirkete.Şöyle ki bir şirket üzerinden çalışıp fabrika kurulumlarına gidecek hangi ülkede iş varsa oraya gidecek şuan gözüken Almanya 5 ay kalacak sonra Kazakistan 2 ay kalacak gibi planlamaları var bu aralarda evine gelebilecek sadece 1 hafta. Şirket aracılığıyla gideceği için onunla gidemem Ben İstanbulda yaşıyordum eşim çanakkalede.. Evleneceğimiz dönemde bir çok iş imkanı vardı ancak evlendiğim süreden sonra iş bulamaz hale geldim. Planımız 2 mizinde çalışmasıydı. Ummadığımız borçlarımız çıktı. Sebebimiz bu
Almanya‘ da 5 ay nerede kalacak hangi sirket calisanini 5 ay otelde konaklatir? Benim bildigim bu sekildeki is tekliflerinde ev ayarliyorlar, cocuklara kres, okul esime gelen tekliflerde tasinma masraflarinin belli bir yuzdesini karsiliyorlar.Şöyle ki bir şirket üzerinden çalışıp fabrika kurulumlarına gidecek hangi ülkede iş varsa oraya gidecek şuan gözüken Almanya 5 ay kalacak sonra Kazakistan 2 ay kalacak gibi planlamaları var bu aralarda evine gelebilecek sadece 1 hafta. Şirket aracılığıyla gideceği için onunla gidemem Ben İstanbulda yaşıyordum eşim çanakkalede.. Evleneceğimiz dönemde bir çok iş imkanı vardı ancak evlendiğim süreden sonra iş bulamaz hale geldim. Planımız 2 mizinde çalışmasıydı. Ummadığımız borçlarımız çıktı. Sebebimiz bu
Ev yemek bilet masraflarının hepsi çalıştığı şirket üzerinden karşılanıyor eşlerle beraber gidilmiyor malesefVize alırsınız yapılmayacak şey değil. Zaten eşiniz gidecek ev tutacak. Böyle olur mu hiç? Bir yolu vardır sorsun şirkete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?