- 23 Ağustos 2012
- 52.582
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.605
- 898
- Konu Sahibi Papatya520
Yorumların çoğunu anlayamadım, öyle mi böyle mi neden işsiz kaldın neden evlendin ... ben anlayamadım herkes mi zengin kocayla evli?? Konu sahibesinin eşi inşaat sektöründe, o sektörde de inşaat mühendisi de mimar da çöp kazanıyor. gerçekten kazandıkları para cücük kadar. Konu sahibesi de birden işsiz kaldım demiş, burası Türkiye, her an işsiz kalabilirsiniz gayet oluyor. Buraya nişanlı az para kazanıyor diye konu açsaydı konu sahibesi paragöz diye taşlardı olumsuz yorum yapan üyeler.
Konuya geleyim, burdaki cücük kadar para mı yoksam ABD dolarları mı diyince tabi ki herkes durup bir düşünür. Her şeyin fiyatı her gün artıyor, gariban TLnin gücü artık bir şeye yetmiyor, hatta dolar euro da yetersiz artık enflasyon karşısında. Yani konu sahibesi adam açısından da zor, şantiyeye çalışmaya gelenlerle yaşamak leş gibi bir ortam, sen yalnız kalıcaksın..bilemedim daha açıkçası diğer türlü de maydanoza talim ediceksiniz. Allah ayrdımcınız olsun yazmaya geldim.
Konuya geleyim, burdaki cücük kadar para mı yoksam ABD dolarları mı diyince tabi ki herkes durup bir düşünür. Her şeyin fiyatı her gün artıyor, gariban TLnin gücü artık bir şeye yetmiyor, hatta dolar euro da yetersiz artık enflasyon karşısında. Yani konu sahibesi adam açısından da zor, şantiyeye çalışmaya gelenlerle yaşamak leş gibi bir ortam, sen yalnız kalıcaksın..bilemedim daha açıkçası diğer türlü de maydanoza talim ediceksiniz. Allah ayrdımcınız olsun yazmaya geldim.