Eşim yüzük takmak istemiyormuş muş muş

Yüzük takmayabilir mi?
Bu kisiden kisiye göre degisir.

Burada esas olan takmadigini söyleyince kocaman kavgalar çıkıyor olmasi. Siz takmazsaniz basiniza neler gelebilecegini bile bilmemeniz..
Sadakat yüzükte sakli degildir elbette ama nisanedir.

Yuzuk takilmasi gereken birseydir.. bosuna o yuzukler alinmiyor.. eski es ben yuzuk takmasini sevmem derdi ki diger yuzuklerini takardi.. annesi olacak o kadin altinlarimi calip tabikide o eski esin yuzugunude alip satti.. cunku yuzuk ortadan kaybolmustu.. mahkemede haklarimi bile alamadim davayi kazanmis olsam bile .. avukatim cekildi kosesine hic bisey yaptigi yok.. buda benim yasadiklarimin bir bolumu iste.. yuzuk onemlidir..

Hır gür'ün sebebi, yüzük takmayan evli kadınlar hakkındaki fikirleri ve yüzük takmadığı için yapabildikleri.

Siz de takmayın.

Dövme yaptır benim eşim de takmıyordu.İşim ağır takamam diyordu iyi madem isimlerimizi dövme yapalım takmazsın dedim.Cevapveremedi ve yaptırdık Şimdi dövmeye rağmen yüzük takıyor amacımı çözemedim.Siz de dövme yaptırın

yüzük takmayı sevmeyebilir bunu anlayabilirim ama kendisi takmayıp size baskı yapması o yüzüğe anlam yüklediğini gösterir. o anlamı yüklüyorsa o yüzüğü de takmalı. ben hiçbir sey demeden cikarır koyardım kenara yüzüğümü hiçbir şey de demezdim.

acaba yüzük eşinizin parmagini rahatsız ediyor olabilir mi? nişanda taktıgımız alyansları eşim eve geldiği gibi cıkarır aynanın onüne koyar dışarı çıkarken takardı, geçen yıl smdeğiştirdik alyanslari klasik model aldık hem de onunkisi eski yüzüğünden daha büyük olduğu halde hiç parmağından çıkarmıyor. onun kenarlari acıtıyordu bu çok rahatmış demisti hatta

Reactions: KV_
5 yıllık evliyim, yüzüğü eşimde ben de toplasanız iki üç ay takmışızdır. geçenlerde de paraya ihtiyacımız oldu, yüzükleri satalım dedim, başta kaşı çıktı manevi değeri var diye, sonra paranın yüzü sıcak geldi, sattık bi güzel yedik parasını.

yüzük yürekte olsun, parmaktaki yüzüğe çok fazla anlam yüklemeyin.

Benimki de hep takar ben de hep unuturum
Kendi takmıyor ama siz takmıyacağım diyince gürlemesi hiç normal gelmedi kişi kendinden bilir işi

Reactions: KV_
Alyans takmayi seven bi adam henuz tanimadim ya. Aldatmakla alakasi yok sevmiyo adamlar alyans olayini

Problem kardeşim takacak..bi erkekte kadınların ilk basta dikkat ettikleri şeylerden birisi. Bu memlekette neler var neler. Siz takıyorsanız o da takacak. Gururla, mutlulukla, sevgiyle takması gerekir

Biz de takmıyoruz ama birbirimize ruhumuzla bağlıyızdır
Alyans adamın kalbinde olacak. Ne alyanslılar gördüm eşini aldatan
Takılmayın böyle basit şeylere
Bir de merak ettim, eşinizin iş kıyafetlerini siz mi belirliyorsunuz??

Aslında bana göre sıkıntı yok.bizde de esim takar ama ben alyans takmayali cok oldu.annemin hediyesi bi yuzugum var tektasi andırıyor inu takiyorum sadece.esimde arada laf sokar sakasina ama orda kalır. Hic bunun kavgasını yaşamadık.
Ha gel gelelim anormal olan kendi takmazken size takmaniz yönünde baskı yapması. Esinizin sinir eşiğini bilemem ama sanırım böyle bir durumda inadına takmazdim.

ben yüzük takılması gerektiğini düşünenlerdenim. ilerde değişir mi fikrim bilmiyorum.

23 yaşındayım ve insanların parmaklarına bakarım alyans var mı. hayır yani flört edeceksem bile evli erkekle etmek istemem.

Evli olupta gűzel bi bayan gorunce yuzuk parmagini o an saklayan ya da yuzugunu caktirmadan cikarani da cok gorduk. Insanin namusu icinde olacak.

Daha ne istiyon?

benim eşimde takmıyor
sen takmazsan bende takmam dedim
takma dedi
düğünde yada işveren olursa takarım,
eşimi sorarsan o hala takmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…