- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Slm kızlar
3 yıldr evliyim eşim ilk zamanlardan beri takmasam yüzük takmayı sevmiyorum filan diye hep söylerdi.
Ama yine hep takardı söylene söylenede olsa.
Ama son 1 aydır hiç takmıyor hatta bahsini etmeye yeltensem hır gür.
Dün akşam iş kıyafetlerini hazırlarken yüzüğünü de bıraktım iyi ara verdin artık yarın takmaya başlarsn dedim tabi hıır gür.
Madem öle ben de takmıycam dedim nasıl esip gürlüyor takıcaksın bi takmadığını göreyim hele bak ne oluyor.
Kavgaya dönüşmesin diye uzatmadım ama bu ne perhiz ne lahana turşusu.
Bi yorumlarmısınz???
Slm kızlar
3 yıldr evliyim eşim ilk zamanlardan beri takmasam yüzük takmayı sevmiyorum filan diye hep söylerdi.
Dün akşam iş kıyafetlerini hazırlarken yüzüğünü de bıraktım iyi ara verdin artık yarın takmaya başlarsn dedim tabi hıır gür.
Madem öle ben de takmıycam dedim nasıl esip gürlüyor takıcaksın bi takmadığını göreyim hele bak ne oluyor.
Bi yorumlarmısınz???
Bizde takmıyoruz
Bana kalirsa yüzük önemli takmali bence sizde yakmayın ozaman ama bak takmadim diye parmaginizi göstermeyin o farketsinSlm kızlar
Bi yorumlarmısınz???
Yemek hazırlarken oraya kadar gelememişim canım. :)Ama sizinki karşılıklı, burda adam ben takmam ama sen ille takıcaksın diyo
Yemek hazırlarken oraya kadar gelememişim canım. :)
O zaman başka. Hemen yorumumu düzelteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?