eşim yüzük takmıyo

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Bayanlar aslinda bu konuyu cok dert etmiyodum ama dusunmuyoda degilim hani.
Esimin evlilik yuzugu altindi.altin yuzugunu 2sene takti.
Sonra erkegin altin takmasi haram diye soylenerek takmamaya basladi.
Beraber gezerken bende gumuscuye goturdum bi yuzuk aldik gumus.
Takiyodu onu.
Ama artik takmiyo.
Niye takmiyosun lutfen yuzugunu takarmisin diyorum.
Sevmiyorum o yuzugu diyo.
Yuzuk gumus oldugu icin yer yer renk degisimi gibi bisey olmus.
Onu gosterdi bana.bak ne bicim olmus takilirmi bu dedi.
Ama esim istanbul gibi biyerde beyoglunda calisiyo.
esime guveniyorum ama bazen yanina gidiyorum cevre pek hosuma gitmiyo.ve kiskaniyorum.

Ben yine ona yuzuk alicam takarda aslinda.

Ya kizlar kendimle celisiyorum dun yilbasi icin cok yogunlardi geve geldi eve.
Belkide gec geldigi icin kafamda kuruyorum.
Ama gec geldigi icin beni cok ozledigini falan soyluyo.

Sizin esleriniz yuzuk takiyomu?
Erkek yuzuk takmalimi?
Takmiyosa zorlamalimi?

Yoksa benmi buyutuyorum...

erkekte altının her türlüsüne karşıyım canım ama gümüş mutlaka takmalı bence..özellikle bu devirde kesinlikle takmalı.. kadınlar ilk başta göz süzeceği kur yapacağı adamın parmağına bakıyorlar boş mu diye bence

Benim eşim Yüzük takıyor, bunun için özel bir çabam olmadı açıkçası.
Eşiniz, Evden çıkarken takıp, dışarıda yüzüğünü cüzdanının bozuk para kısmına koymuyor Allahtan.
Bence herkesin farklı takıntıları var yanlış düşünmemek Lazım.

benim eşim ilk birkaç ay benim zorumla taktı sonra sarı altın güzel durmuyor dedi attı bir süre sonra beyaz altın alyans aldık onuda kısa bir süre taktı yine ben hatırlatıyordum tak diye baktım adamda zerre istek yok bende tdemez oldum,
bende çıkarmayı düşündüm çoğu kez ama ben alyans takmayı seviyorum

Benim esimde takmiyo , hatta calistigi yer bayanla dolu .
Ama artik umursamiyorum bende takmiyorum artik , madem o takmiyosa .

bu yüzük konusunda bende takıntılıyım eşim bazen unutur kızıyorum hemen tak yüzüğünü diye.
eşimde altın takmak istemediği için gümüş aldık

benim eşim takıyor. Takmasını da isterim çok klişe ve klasik olsa bile.
Ama yüzük bir simgedir, sadakat kalpte ve beyinde başlar.
Her akşam eve gelirken düzenli yüzüğü takmayı ihmal etmeyen ama evden çıkınca çıkaran bir erkek olsa daha mı mutlu olacaksın?

Benim için pek önemli değil. Ben sevdiğim için yüzüğümü takıyorum, aksesuar gibi aslında.
Eşim de bayramda, seyranda takar. Yüzüğü biraz büyükçe, düşer gibi olduğundan rahatsız oluyor onun da etkisi var.
Sonuçta yüzük taksın, takmasın herkes eşimin evli olduğunu biliyor iş yerinde, önemli olan bunun bilinmesi, yüzük değil benim için.

Benim nişanlımda bir ara erkeğe altın haram dedi ben çok ısrar ettim , o gümüş istedi hayır ölene dek bu olucak hep 1kez alcaz başka almak değiştirmek yok dedim. Gören herkes yüzüğüne bayılıyor , şimdi nişanlımda severek isteyerek takıyor...
Cilveyle işveyle yola getir, aşkım bak kıskanıyorum, çok seksisin erkeğim benim seni elimden almaya çalışırlar bu senin koruman de falan filan işte allah yukarda sen tak yüzüğünü günahı benim boynuma de, yada gümüş olanı parlattırsın taksın. Valla anacım devir bozuk , şimdi ki yellozlara yüzükte kar değil ama yine de erkekte yüzük takmalı

Benim eşimde altın haram dedi evliliğimizin 3 Cu yılında tamam dedim Çelik Yüzük aldım ona onu taktı sonra ne olduysa geçen hafta bak burda ne buldum dedim alyansını gösterdim taksana bunu oluyor mu dedim taktı. 5 yılı doldurduk. Illa altında bişey aramayın bence. Hiç şüphelenmedim. Ayrıca yapacak adam parmağında Yüzüğü olsada yapar!

gümüş bazı insanlarda çabuk kararma ve renk değişiklikleri yapıyor beyaz altın alın bence . biraz bahane buluyo gibi duruyo o olmaz bu olmaz gibi beyaz altını deneyin birde bu seferde altın altındır beyazı sarısı mı olurmuş da diyebilir tabi o zaman da çelik alın isterseniz çok şık olanları var. hemde daha uygun fiyatta

bahane derken yüzük takmak istemiyo olabilir ve sizede bunu söyleyemiyo oalbilir. illa aldatma gelmesin aklınıza herkes takı sevmez zorunlulukda olmamalı tabi

Eşim altın yüzüğünü kaybetti, zaten gümüş alalım diyordu hep, kaybedince gümüş yaptırdık asla çıkarmıyor. Ben de yazın kendi alyansımı kaybettim bir kaç aydır takmıyorum. Eşim de sorun etmeyince biraz daha erteleyeceğim sanırım

Takmiyorsa zorlamalı mı sorusuna kesin net bir şey söyleyemeyeceğim en azından kendi adıma konuşayım takması tabiki de doğru olan ama bazı erkekler hakikaten takmıyor eniştem mesela ablamın eşi 14 yıllık evliler kendimi bildim bileli takmaz ama samimi söylüyorum dışarıda bir gözü vs kesinlikle yoktur 14 yıldır tanıdığımız için böyle düşünüyorum ablam da güvendiği için kocasına sorun çıkarmıyor sanırım en azından rahatsız olsa bana söylemişti çoktan :) babam da takmaz ama bu tabiki de her yüzük takmayan adam eşini aldatmaz dışarıda gözü yoktur diyemem karakter meselesi bana kalırsa :) benim eşim takar takmazsa sorun çıkarırım ama bu kesin bu arada altın yüzüğe bende karşıyım dinimizde doğru değil gerçekten

Benim eşimde de altın yüzük var.
Asla çıkarmıyor.
Hatta geçenlerde evde unutmuş asansörde farketti. Ya tüh yüzük evde kaldı, tekrar çıkıp alayım dedi. Bende istiyosan kalsın dedim, işe geç kalıyorduk çünkü Hayır kendimi eksik hissediyorum dedi. Bi öpesim geldi

Sizde ikinize aynı model beyaz altın alın, onu kullansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…