eşim yüzük takmıyo

Eşim de takmiyor haram olmasi nedeniyle ama bende takmiyorum bir türlü alışamadım ağırlık yapıyor sanki. Problem etmiyoruz biz eşine güven canım nice yüzük takıp neler cevirenler var is yüzük te değil beyinde bitiyor.

benim eşimde hiç takmaz.bahaneleri yazılım uzmanıyım yüzükle zor oluyor kod yazmak ve kadınların ilgisini evli erkekler daha çok çekiyor:)artık bende takmıyorum:)

bişey yapacak olsa senin yanında takar dışarda çıkarır koyar cebine. bazı erkekler sevmiyo yüzük takmayı. aiiyy inş benim sevdiceğim takar

Eşim de takmıyor ben de.
Şahsen ben rahat edemediğim için kullanmıyorum.
Öyle, ayda yılda bir hadi takalım deyip özenip beraber takıyoruz o kadar.
Hiç bir zaman da bu aklımda bir şüphe oluşturmadı.

KURAN-I KERİM'de Mİ YAZIYOR HARAM DİYE ! YENİ YENİ ADETLER ÇIKARDILAR BİZİM ATALARIMIZ HEP KAFİR GİTTİLER O ZAMAN ! PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED DE ALTIN YÜZÜK TAKARMIŞ SONRA HERKES KENDİSİ GİBİ ALTIN TAKMAYA BAŞLAYINCA KENDİSİ PLATİN YÜZÜK TAKMIŞ DİYE BİLİYORUM, ANNEMİN ARKADAŞININ EŞİ DE DİNİ BÜTÜN BİR İNSANDI SONRA BOŞANDILAR, HARAM DİYE YÜZÜK TAKMAZDI AMA ÖTEKİ KADINLARI KENDİNE HELAL KILARDI, KONUYU OKUYUNCA AKLIMA DİREK O İĞRENÇ ADAM GELDİ

Şuraya bir bakın isterseniz.

http://www.sorularlaislamiyet.com/a...-haramdir-deniliyor-bunu-aciklar-misiniz.html

Eşim evlendikten 3 ay sonra alyansını kaybetti, hiç bir şey de demedim benim için sorun olmadı çünkü bende alyans takmıyorum yüzük takmayı sevmiyorum.Tabi alyans takan biri olsaydım onun da takmasını isterdim heralde

Dikkatli okursanız Tefsir ile Hadis-i Şerif çelişkili
Şu da var TEFSİR somut, Hadis-i Şeriflerin bir kısmı sadece rivayettir nitekim Diyanet bile zamanında pek çok Hadi-si Şerifi sadece rivayet olarak nitelendirip insanları Tefsirlere yönlendirmiştir. Dünyada altını ziynet eşyası olarak kullananlar en çok Müslümanlardır, özellikle Araplardır

benim eşim de takmıyor
takmamasını ben söyledim hatta
çünkü yüzüğü bir yere taktırmış ve parmağının derisi kalktı, dikiş atıldı
ben de kullanamıyorsun sen, parmaktan da olmayalım dedim taktırmıyorum
aklıma da zerre bir şey gelmiyor
eşin kötü niyetli olsa, evden takar çıkar, köşe başında cebine atar ve yapacağını yapar
ruhun bile duymaz canım
allah şeytana uydurmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…