eşim yüzük takmıyo

Erkeğin altın takmasının haram olması tamamen safsata ,tamamen cahilce bir düşünce .Önce bu yanlış bilgiyi düzeltin .
Benim kocam yüzüğünü hiç çıkarmadı ama ben takmıyorum .Doğumdan sonra yüzük parmağıma olmamaya başladı .Yenisini de halen almış değiliz ama çok önemli değil .
Erkeğin yüzük takması çapkınlığına mani bir husus değil tam tersi işini kolaylaştırabilir bile .Bir de bu gözle bakın .

taksa ne olur, takmasa ne olur.. yüzüğü sorun yapacağınıza birbirinizin güvenini kazanın önce. diyelimki yanında taktı, yanından ayrıldıktan sonra çıkardı. taktığını görmek mi mutlu edecek? takılmayın böyle şeylere. benim eşimde bazen takar, bazen takmaz unutur. unutup takmadığında da üzülür.

adma sevmiyo takmayı demekki benim eşimde sevmiyo alıp sattım altınını bende doğumdan sonra takmaz oldum ama o takmıyo diye değil kendim istemiyorum kimse bana istemediğim şeyi yaptırmamalıysa onada yaptıramam

yüzük takmak ve adam olmak ve mutlu evlilik hiiiiiç bir doğru orantısı yok takılma bunlara ayrıca yüzük takan erkekler neden se bazı kadınlar tarafından tercih sebebi oluyor, benim eşim de bol geliyor diye takmıyor yenisini de almadık henüz takmasın da hiç önemli değil benim için

bence takmalı yani.
sevmiyorsa bile si istediğiniz için takmalı.
bu konuda yüzük takmasını istemenizden daha doğal bir şey yok..

Ayy bende sinir oluyorum bu duruma önceden takmama gibi bi durum söz konusu bile değildi ama iş değişikliği yaptı orda da yasak olduğu için çıkarıyo mecburen. Zaten çok yorgun geliyo eve bende söyledim yüzüğün nerde diye bildiğin şişmiş parmakları istesede girmiyo yüzük öyle görünce de kıyamıyorum bu sefer yani biliyorum isteyerek çıkarmıyo ama çook sinir oluyorum neticede

Bir nevi sarımsak mı alyans?
Sarımsak-vampir
Alyans-?
Peki diyelimki siz birini gordunuz onunla tanismak istiyosunuz.hoslandiniz yani.
Yanina yaklasmaya calisirken bi bakiyosunuz parmaginda yuzuk var.
Naparsiniz?
Yinede hicbisey yokmus gibi tanismaya kinusmaya calisirmisiniz.
Cevap hayirsa eger.
Demekki alyans bi nevi bi kovucu.

12 yıllık evliliğimizde ikimizinde yüzük taktığı sanırım 1 haftayı geçmez.
Alyans dediğiniz zımbırtının çiftler üzerinde "ilişkiyi perçinleştirici" gibi bir mahareti yoktur.
Evlilik müessesesini ayakta tutan çoook daha derinlerdeki görünmez ama yürekte hissedilebilen bağdır.

Özet : Kafana takma !

erkeklerin yüzüğe alışması biraz oluyor. eşimde ilk zamanlar dışardatakar evde takmazdı bende hep takmasını istiyorum geçenlerde işe giderken takmayı unuttu bende bidaha çıkmıcak bu ben bu yüzüğe çok değer veriyorum beni için çok kutsal lütfen çıkarma dedim allahı var çıkarmaz yatarken bile güzel dille anlatmaya çalışın

Cok muhim degil bence ya benim annemle babam da takmaz

Eski esim de tak tak diye basimda bik biklardi ben genelde unutuyordum ve yuzukten daha onemli seyler var bence cok dert etme yani yuzuk takmayan bir sey karistirir diye bir sey yok rahat etsin icin eger guveniyorsan :)

Bide kizlar banada cok takilmiyo yuzugumu takiyomuyum takmiyomuyum.
Takmasam eminim konusunu bile etmez.
Ama buda garip bence.
Demekki onun kafasinda yuzuk pek bisey ifade etmiyo.

Ama esim kiskanilmayi bile hakeret gibi gorur.

Yapan yüzüklede yapar, bakan yüzüklüyede bakar!!! Ilk önce buna takilmayin, yani yüzük kurtarmaz eger icinde varsa... Bende takmasi gerekir diyenlerdenim ama iste kimi erkekler sevmiyorlar... Sizde takmayin bakalim tepkisi ne olacak, onada bisey demesse yapacak bisey yok...

yahu sinek mi kovuyorsunuz?
kadın gardını almış bekliyor bir yakışıklı gelse de ağıma alsam diye .Karşıdan bir yakışıklı geliyor evet evet hemen ilişki teklif etmesi arabasının önüne kendisini atması lazım ama o da ne parmağında yüzük var adamın .Tühhhhh .Hemen başka bir ava yönelir kadın .
O kadar kolay mı bu işler ?

Eşim hiç çıkarmaz alyansını. Çıkarsaydı ne düşünürdüm bilmiyorum ama hoşuma gitmezdi sanırım.

Eşinle birlikte onun beğendiği bir yüzüğü alın. Böylece bahanesi kalmaz.

Adamın içinde varsa alyansı çıkarır atar cebine yine yapar
ki şimdiki ilişkilerde kimse evli bekar sorun etmiyor
altın haram gümüş takabilir bu kadar sorun ediyorsanız alın taksın

Ne kaşarlar var biliyomusun sen özellikle alyanslı adamları ayartıp özgüvenini kazanmaya çalışan ???
Burda iş yüzükte değil takan kadın / erkekte biter !
Amma anlam yükledin bi yüzüğe yaw.
Frodomusun nesin !

:)

Eşim yüzüğünü takıyor. Hatta zaman zaman yüzüğü takarken çok mutlu olduğunu gözlemliyorum. Alyanslarımız için 3 haftasonu gezdik beğenmeme gibi bir alternatifi yok ve gumuş yaptırdık. Beğeneceği bir yuzuğu bence takar neden takmasın

Yani sadece niyet önemli, değil Mi?
Aslında sadece alyansli ya da değil, sadece kocanın niyeti önemli.
Biliyorsunuzdur belki, vampirler davet edildiklerinde mekana girerler.

eşim yüzük takıyor, kesinlikle takmalı, takmıyosa sen de çıkar zorlama.

budur.. altına imzamı atarım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…