eşim yüzük takmıyo

Ben de takmıyorum yüzük sevmiyorum sıkılıyorum bunun altında farklı birşey aramaya gerek yok, eşine göz koyacak kadın parmağında yüzük olsa da yapacağını yapar aynı şekilde eşin de.

benim içinde önemlidir yüzük takmak
dediğiniz gibi haram olduğu için eşim de altın takmak istemedi
zorlayamam onu bu konuda
biz de gittik sarı ve gümüş desenleri olan çelik bir yüzük aldık
çelik gümüş gibi deforme olmuyor
tavsiye ederim
uzun zamandır da kullanıyor eşim

benim eşim de takmıyor, alışkın olmadığı için rahatsız ediyor. açıkcası çok da umursamıyorum çünkü yüzükle sadakat olmadığı kanısındayım.. ayrıca o takmıyor diye ben takmamazlık yapmıyorum çünkü ben seviyorum.

ilk evliliğimde bende takmıyordum hiç çünkü mutlu değildim sevmiyordum.şimdi hiç çıkarmıyorum banyoda bulaşık yıkarken denize girerken asla eşimde öyle.hatta o benden daha çok önem veriyor yüzüğe.

madem takmayacak neden aldı o zaman o yüzüğü,eğer yüzük hoşuna gitmiyosa tamda onun hoşuna gidecek tam onun zevkine hitap edecek bir sürü yüzük çeşidi vardır mutlaka. yüzük alıp da takmamak bana saçma geliyo. bence ne hissettiğini söylemelisin bu konuda. ısrarla takmıyosa sen de çıkar yüzüğünü ve takma bakalım nolucak

taksın tabiki gidin alın hemen o yüzüğün anlamı var evliii demek bence

Böyle bi durumla karşılaşmıştım ben, erkek altın takmaz zararlıdır, ama öylesine bir yüzük takarım gümüşe benzer gibi demişti bana , ama izin verme.. o zaman sende takma.. başının bağlı oldğu nereden anlaşılcak merak ediyrum. genç bi kız olarak söylüyorum , kızlar genelde hoşlandıkları bayların parmağna bakar yüzük müzük varmı yanlış birşey yapmamak adına... bu yüzden ona bu şekilde söyleme ama " ben rahatsız oluyorum hoşuma gitmiyor takmanı istiyorum unutmanı istemiyorum de" aksi halde aynısını sende bir gün yap parmağınd görmeyince " unuttum" de bakalım ne olacak. empati kurma sıkıntısı varsa , bunu ona öğret madem..

benim eşimde altın haram dıye takmıyor güya
şaka bir yana yüzük büyük geliyor ve düşürdüğü için takmıyordu gittim bozdurdum parasınıda kendime aldım
hala yüzüksüz
bir dövme filan yaptırır diye bekliyorum

Tamam aldatiyo diye asla dusunmem.ama devir kotu.
Gerci bazilarinizin dedigi gibi yuzugu taksada disarda cikarabilir.
Yada yapmak isteyene yuzuk pek işlemez.
Ama takmali yaa
Sonucta bende bekar olsam hoslandigim cocugun parmagina bakardim ilk olarak.
Bende takmicam bakalim nasil oluyomus

Benim eşim takıyo fakat ben genelde takmayı unutan tarafım kızar bana.
Gümüş yüzükte renk attıysa kaul al sür ilkgünki gibi olur.

Yapıcak adam yüzüklede yapar yüzüksüzde.

Benim eşimde takmayanlardan, içten içe gıcık oluyorum henüz dile getirmedim ,hatta sizin eşiniz gibi altın haram dedi diye 2 tane gümüş yüzük aldım, birinden bıkarsa diğerini takar diye ama genede takmıyo hatta kimliğini bile değişmedi, hala bekar yazıyo o da kendini o şekil avutuyo galiba ama aldatmak için böyle yaptıgı aklıma bile gelmedi eşinize güveniniz varsa çokta ısrar etmeyin çevreye güvenmiyorum diyosanız ısrarda devam edin

eşimde takmıyor bende.. Çevredeki o bozuk insanlar zaten yüzük görünce kırmızı ışık görmüş gibi davranmıyor ki ne farkeder o sorumluluk bilinç eşinizde varsa güveniyorsanız yüzük bahane..

Benim eşim takiyor ama artık pek de umursamiyorum. Takıp takmamasi sorun gibi görünmüyor. Çünkü herkes onun evli oldugunu biliyor. Ha bi de sirpinti bazi kadınlar da erkeklerin parmaklarina bakip evliyse hemen ayartma peşine dusuyorlar, bunu da cok duydum. Bazen takmamasi daha iyi diyorum ama eşime de guveniyorum cok şükür. Kendisi takiyor. Hatta bazen unuttugunda arayip 'yuzugum evde mi kalmis' diyor. Boyle işte. .

İkimizde işte yasak olduğu için takamıyoruz. Tak cıkar yaparken kaybetmemek için yanımızda da taşımıyoruz. 2yıl içinde 3-4 kez takmışızdır Ama sizinki farklı bir durum tabii.Yasak olmasa eşim yüzüğünü taksın isterim.

aynen öyle işte yapmak isteyene yüzük müzük işlemez. artıı burada ne konular okuyorum kadınlar başka erkek kalmamış gibi evli erkeklere aşık!!! oluveriyorlar.. yani bazı kadınlara da yüzük işlemiyor. sen içini rahat tut, yapmak isteyen yüzükle de yüzüksüzde yapar. ama için rahat etsin istiyorsan eşinle konuş rahatsızlığını dile getir bi çözüm bulun.

Evet ve parmağı dolu olan daha çok ilgi çekiyor nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…