Böyle bi durumla karşılaşmıştım ben, erkek altın takmaz zararlıdır, ama öylesine bir yüzük takarım gümüşe benzer gibi demişti bana , ama izin verme.. o zaman sende takma.. başının bağlı oldğu nereden anlaşılcak merak ediyrum. genç bi kız olarak söylüyorum , kızlar genelde hoşlandıkları bayların parmağna bakar yüzük müzük varmı yanlış birşey yapmamak adına... bu yüzden ona bu şekilde söyleme ama " ben rahatsız oluyorum hoşuma gitmiyor takmanı istiyorum unutmanı istemiyorum de" aksi halde aynısını sende bir gün yap parmağınd görmeyince " unuttum" de bakalım ne olacak. empati kurma sıkıntısı varsa , bunu ona öğret madem..Bayanlar aslinda bu konuyu cok dert etmiyodum ama dusunmuyoda degilim hani.
Esimin evlilik yuzugu altindi.altin yuzugunu 2sene takti.
Sonra erkegin altin takmasi haram diye soylenerek takmamaya basladi.
Beraber gezerken bende gumuscuye goturdum bi yuzuk aldik gumus.
Takiyodu onu.
Ama artik takmiyo.
Niye takmiyosun lutfen yuzugunu takarmisin diyorum.
Sevmiyorum o yuzugu diyo.
Yuzuk gumus oldugu icin yer yer renk degisimi gibi bisey olmus.
Onu gosterdi bana.bak ne bicim olmus takilirmi bu dedi.
Ama esim istanbul gibi biyerde beyoglunda calisiyo.
esime guveniyorum ama bazen yanina gidiyorum cevre pek hosuma gitmiyo.ve kiskaniyorum.
Ben yine ona yuzuk alicam takarda aslinda.
Ya kizlar kendimle celisiyorum dun yilbasi icin cok yogunlardi geve geldi eve.
Belkide gec geldigi icin kafamda kuruyorum.
Ama gec geldigi icin beni cok ozledigini falan soyluyo.
Sizin esleriniz yuzuk takiyomu?
Erkek yuzuk takmalimi?
Takmiyosa zorlamalimi?
Yoksa benmi buyutuyorum...
aynen öyle işte yapmak isteyene yüzük müzük işlemez. artıı burada ne konular okuyorum kadınlar başka erkek kalmamış gibi evli erkeklere aşık!!! oluveriyorlar.. yani bazı kadınlara da yüzük işlemiyor. sen içini rahat tut, yapmak isteyen yüzükle de yüzüksüzde yapar. ama için rahat etsin istiyorsan eşinle konuş rahatsızlığını dile getir bi çözüm bulun.Tamam aldatiyo diye asla dusunmem.ama devir kotu.
Gerci bazilarinizin dedigi gibi yuzugu taksada disarda cikarabilir.
Yada yapmak isteyene yuzuk pek işlemez.
Ama takmali yaa
Sonucta bende bekar olsam hoslandigim cocugun parmagina bakardim ilk olarak.
Bende takmicam bakalim nasil oluyomus
Evet ve parmağı dolu olan daha çok ilgi çekiyor nedense...erkekte altının her türlüsüne karşıyım canım ama gümüş mutlaka takmalı bence..özellikle bu devirde kesinlikle takmalı.. kadınlar ilk başta göz süzeceği kur yapacağı adamın parmağına bakıyorlar boş mu diye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?