eşim yüzük takmıyo

biz esimle takmiyoruz rahatsiz edici geliyor ,bi halt karistiricak olan elindeki yuzugun varligiyla hareket etmez zaten bunun icin baska organlara ihtiyac var

esimle bende tak iyorum ama bu son zamanlarda tekrardan takmayi dusunur hale geldik yuzuk bence takilmali insan ilk basta begendiginin eline bakiyor cunku beni bu donemlerde cok fazla bekarmisin diyen sordu evliyim diyince sasirip kaldilar esimde artik yuzuk takmaya baslasak iyi olacak desi ama insanin icinde biraz olmasi lazim ama ben sizce suphe duyulacak bir durum sezinlemedim acikcasi

Ben ve eşim dört yıldır takmıyoruz. O takmıyor çünkü sevmiyor ben takmıyorum çünkü kilo verdim ve parmağıma büyük geliyor. İnanın yüzük sadece bir semboldür ben dört yıl boyunca kimseye yan gözle bakmadım eşimin de bakmadığından eminim.Her şey yüzükle bitmiyor lütfen bunu anlayın.Yüzüğü parmağındayken eşni aldatan insanlar olabilir ya da çıkarabilir bunlar artık sıradanlaştı.Bir süre sonra karşı tarafa baskı istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

erkeklerin altın herhangi bişe takkması caiz degil diye biliyorum ama eşinize güveniniz sonsuzsa bunu yüzükle sınamayınız bence

platin yüzük al,, rengi bozulmuyor,, zamanla hoş bir matlaşma oluyor,,, tavsiye ederim, benim alyansım platin,,biraz pahalı ama her kuruşuna değer,,,
ama lakin erkekler takmıyor bazen benim eşimde takmıyor,, anca toplantılara giderken veya ailesine, akrabalarına falan giderken takıyor,,,
bir dönem bende takmadım ama tınlamadı,,, işin tuhaf tarafı ben kötü hissettim kendimi,,,

Yüzüğün amacı erkek ya da kadın avcılarından korunmak falan değil ki zaten, manevi değeri var onun evlendiğin günün hatırası. O yüzden içinde isim yazıyor tarih yazıyor. Öbür teki eşinde olduğu için değerli o yüzük. Yoksa bir anlamı yok ki. Bence takılmalı.

Bi arkadasimda ayni sorundan sikayetciydi , ama napti kiz , inadim inat sen takmaz san bende takmam dedi ve gitti kendi yuzugunu kirdirtti simdi o da yuzuk takmiyor.

Altın Haramsa,gümüş takar ...
Takmamak için bahane ..
Bence eşler takmalı ..
O takmıyorsa,bende takmam.,

Yüzük parmağından hiç çıkmadı ben unutuyorum bazen bana kiziyor kötü niyetli düşünme bence

benim esim de altin erkege haram diyip takmayanlardan..sorun etmiyorum ama gumus almayi dusunuyorm. Gecenlerde soyledim yuzugunu niye takmiyosun diye, erkege altin haram, gumus al takim dedi gulerek.. ben de alcam gumus.. Ben takmasam esim hic sorun etmiyo, yuzuk takintisi Yok onun ..takmayiversin sevmiyosa bence bosverin..

Canım benimde Eşim Takmıyor İş Geregi ama tatillerde takar..
Arçelik beko klima teknisyeni kendisi zor oluyor allah korursun klima takarken yüzük takılsa parmagını kaybeder ben teklif ettim riskli die takma istersen dedim aklımada hiç kötü bişi gelmedi.. Güven meselesi diyebilirim

Benim eşimde evlendiğimizden beri takmıyor nişanlıyken takardı sol parmağa geçince biraz sıktı sanırım o zamandan beri takmaz. Bende hiç sorun etmedim zaten bu ara yüzüklü erkeklere daha çok rağbet var :) Bu arada bende alyansımı çok nadir takarım genelde sadece tek taşımı takıyorum. O ince ve daha bol olduğu için rahatsız etmiyor ama alyans genelde çalışırken falan sıkıntı oluyor. Eşimde sıkılıyorum takmayayım dediğimde ok dedim. Saatte takamaz benim eşim hiç sorun etmedim bugüne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…