eşim yüzük takmıyo

Bu arada parmağı alyanslı gözü fıldır fıldır adam dolu ortalık. Yani alyans karakterin önüne geçmez.

sat onun alyansını ye çatır çatır.

Ben de hayatım boyunca ne kolye ne küpe, takı kullanmayı seven biri olmadım. Ağırlık gibi gelirler hep. Velhasıl buldugum adam da böyle, aksesuar kullanma alışkanlığı yok hiç.
Karakterini bildiğimden, o da beni bildiğinden birbirimizi yüzüğe zorlamıyoruz.
Fakat siz bu konuya önem veriyorsanız ve eşiniz ısrarla takmıyorsa, yüzüğü takması gereken yere minik bi dövme yaptırın, yüzük şeklinde. Daha kalıcı hem :)

Valla biz ikimizde takmıyoruz. Ayrıca bu duruma kafayı da takmıyoruz :) zaten aldatacak karakterde olan bir insan alyansla da aldatır, alyansı çıkarıp cebe atmak o kadar zor bir şey değil sonuçta...

Benim esimde altin takmaz,hatta yuzuk hic takmaz ama kendisi zaten basindan gumus alalim o zaman takarim demisti:)aksam da eve gelince ilk isi yuzugunu cikarmak oluyorsabah da fellik fellik yuzuk ariyo

Bizde de tam tersi. Ben alışamadım alyansa, eşim de asla unutmaz. Akşam eve geldimi çıkarır, sabah çıkarken takar. Bana da hep kızar bu konuda. Ama ben 27 yıl boyunca yüzükten nefret etmiş bir insan olarak son 2-3 senedir alışamıyorum bu merete. Sevmiyorum yaw. Mecburiyetten arada takıyorum işte.

benim eşim gümüş takıyordu... altın haram diye...
şu sıralar takmıyor... biraz kilo almıştı sanırım parmakları şişmiş :) o yüzdentakmıyor epeydir...bende sıkıştırıyorum sürekli yeni yüzük alalım diye... henüz almadık ama düşünce olarak bir erkek evet yüzük takmalı...yüzük aksesuar değil bir imgedir.. evli olduğunun simgesidir.. elbette takmalı...

Erkekler bizim gibi değildir. Yüzük konusunda unuttuklarını mı dersin, sevmediklerini mi dersin.
Fakat ben hassas olduğum için o takmazsa bende takmam. Empati olsun az.

Benimde eşim ilk yıllarda takıyordu.Erkek kuaförü olduğu için elleri sürekli suda ve çok şekillendirici falan kullanıyor.Dükkanda çıkarıyordu.Sonra takmamaya başladı.Ama ben sorun etmedim,çünkü evden çıkınca cebe atması çok zor değil sonuçta yüzüğü.Daha sonra dövme yaptırdı yüzük parmağına ismimi yazdırmış.

Benim esimde mmesleği dolayisiyla takmiyor cçokta umrumda değil acikcasi evli erkeklere daha çok dadaniyolar

biz de takmıyoruz o da ben de, yüzük beni rahatsız ediyor, elimde gereksiz bir yük

biz de takmıyoruz
sadece evlendiğimizin ilk on günü taktık o kadar , onun dışında bir kere bile takmadık
beni çok rahatsız ediyor , eşimi de aynı şekilde
madem birbirimize güveniyoruz dedik takmaya da gerek yok
yüzük takan erkek aldatmaz yada bayanlar bakmaz gibi bişey yok maalesef
biliyorsunuz ki özel olarak evli erkeklere/ kadınlara ilgi duyanlar var
keşke bir yüzük aldatmanın önüne geçen bir nesne olaydı ama değil , dolayısıyla bir önemi yok

Valla esim gumus takiyor yüzük hic cikarmax da.. ama bende hic takma mesela.. esine güveniyosan sorun etme bukadar. Ayrica gumus parlatilabilir de

benim eşim takar ya ikimizde hassasız yüzük konusunda

Benim esim takiyor ben takmiyorum sevmiyorum yuzuk takmayi rahat edemiyorum gunde 50 kere ellerimi yikiyorum her seferinde cikar kurula tak eziyet bana. Esim hic bozulmadi bu duruma

Bilgisayar parçaları ve elektrikle ugrastıgı için eşim takmıyor.İlk zamanlar sinir oluyordum,ama şimdi pek umursamıyorum.

bence yüzüğü kalbine takmadıktan sonra nere isterse taksın

bir arkadaşımın eşi 15 senedir evliler ve hala yüzüğünü takar
hep heveslendim ama sonra duydum ki 10 yıldır karısıyla karı-koca ilişkisi yokmuş

Ya kizlar gunahini aldim adamin.
İsten geldi niye takmiyosun yuzugunu bakiyim dedim.
Yuzuk kotu ya bana guzel yuzuk alalim takarim dedi.
Kiyamam ya garibim benm
Altin yuzugunude bozdurup yemistim

Benim esimde takmiyor ztn benim icin buyuk bir sorun dgl bu kesinlikle cunku bende takmiyorum :)

Esim yuzugu cikarirken benden izin almisti elektrikci oldugu icin altinin zararli oldugunu soyledi bende sen bilirsin dedim. Ztn bsy yapcaksa yuzuklede yapar yuzuk olmasada yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…