Eşim yüzünden ailesinden de soğudum🙁

Zaten sen kocanla evlisin ve ondan sogumussun,, kvni sevip sevmemen onemli degol ki bosaninca gidicek. Adamla 4 aydir ayrisin galiba gorusmemissin hala kvden sogudjm diyosun. Once bi bosan bence

Erkeklere belli olmuyor ki bazıları annelerine huysuzlanıyor eşlerine kuzu gibi oluyor bazıları da tersi oluyor

Ben 2 kere nişanı atacaktım ama o hep
Hayır hiç öyle düşünmezdim keşke öyle yapsaydı başta evlenmezdim şimdi bu durumda olmazdık belki. Tamam ben de hatalıyım ama burda kaynanamda hatalı...

Eşinizde minicik de olsa bir hata görüyor musunuz peki?
2 seneye ayrı eve çıkacağınızı söyleyip sizi kandıran o ya hani?

Siz aynı evde oturmayı kabul ederek yapmışsınız hatayı. Nişan atma durumuna gelip atmamışsınız.
Kayınvalide silah mı dayadı başınıza?
Eşiniz ayrı ev kurma sorumluluğunu almıyor, siz yanlış eş seçiminizin sorumluluğunu almıyorsunuz. Sorununuz bu kadar uyumlu bir çift olmanız olabilir mi acaba?

Ben şimdiye kadar kaynanamla oturuyodum eşime şimdi geri dönmek için ayrı ev istedim çünkü evlenirken ben ayrı ev istiyodum eşim 2 sene sonra çıkabiliriz anca diyodu ama 4 sene oldu daha bı çaba yok

Ya cidden meraktan soruyorum.ayni evi nasıl kabul ediyosunuz?insan kendi ailesi ile bile zitlasirken

Ben 4 ay önce eşime kızıp babamın evine geldim. Bundan 2 ay öncesine kadar kayınvalidem haftada bir kere arardı.her aradığında naptınız ev bakıyomusunuz ev bulamadınızmı daha 2 ay oldu ayıptır artık. Bende dedimki anne evi tutacak olan ben değilim bunları oğlunu arayıp şöyle ben de onu bekliyorum her seferinde bunları söyleyeceksen bir daha beni arama dedim o da en son tamam ben sizin hiç bişeyiniz değilim dedi kapattı daha ondan sonra aramadı.Oğlunu hiç aramazdı her seferinde ben onu silmişim diyordu ben de bunun için kızıyorum ona madem oğlunu biliyosa neden evlendirdi başta evlendirirken bana hiç söylemedi benim oğlum böyle böyle. Ben evlenmeden önce nişanı atacaktım hiç öyle kötülemedi oğlunu hep hatasınï kapattı şimdide başından atıyorlar.Bu yüzden benim gözümde kaynanamda suçlu haksız mıyım sizce?
Ahhh ahhhhh derim

Back
X