canım allah kolaylık versin
bu kabalık kolay kolay göz ardı edilemez
gün gelir oda senin eline düşer elbet
bence biraz burnunu sürt ki hatasını anlasın
Evlenmeden önce hiç ama hiç böyle bierşeyini görmedim senağlama Herşeyimize koşar yetişirdi gıkını çıkarmazdı zaten son zamanlarda bir değişim var ama anlayamıyorum..Bu olayla patlak verdi işte..Çok kırıldım...Bir kaç gün önceye kadar bu adamdan deli gibi bebek isteyen ben artık ondan çocuk bile istemiyorum...O kadar kırgınım ve soğudum ki senağlamasenağlamasenağlama
Amin canım amin ama neyin ve kimin burnunu sürtüyorum :çok üzgünüm: beyimiz pişkin pişkin beni suçlamasınıda ihmal etmediki -tatlicadiarzu- ben onu öyle konular için yargılaıycakmışım o benimle konuşmamaya başladı -tatlicadiarzu- İyi de ben ne yaptım ki ??? -tatlicadiarzu- Ne yapabilirim ?=??
Evlenmeden önce hiç ama hiç böyle bierşeyini görmedim senağlama Herşeyimize koşar yetişirdi gıkını çıkarmazdı zaten son zamanlarda bir değişim var ama anlayamıyorum..Bu olayla patlak verdi işte..Çok kırıldım...Bir kaç gün önceye kadar bu adamdan deli gibi bebek isteyen ben artık ondan çocuk bile istemiyorum...O kadar kırgınım ve soğudum ki senağlamasenağlamasenağlama
canım çok üzüldüm.annene de geçmiş olsun..
bu erkeklerin hamurunda var zaten odunluk ya..
kadınlar kadar narin olamiyorlar..
belki eşini ailesi falan dolduruyor olabilir mi?
onlardan etkileniyordur...
öcelikle annenize çok çoook geçmiş olsun:teselli:
eşiniz çok kaba ve bencil bir tavır sergilemiş,
nasıl benzin parasını alıcakmışsın ya o senin annen,
ona bir yararın dokunmayacakmı,
çok yanlış düşüncelerde,
bence oturup çok sakin konuşun eşinizle,
ona yaptığının sizi çok incittiğini yanlış oldunu anlatın,
eğer annenize böyle davranırsa sizde onun ailseine ilgisiz kalın
erkekler kısasa kısastan iyi anlar kanımca
sanırım haklısın arkadaşım kısasa kısas (böyle diyorum ama ben yapamam onun yaptığını) ama denerim..
yanlışı yanlışla devam ettirmek olur bu eşinizin yaptığı nezaketsizlik ve yanlıştan ötürü sizce ailesi bedel ödemeyi hak ediyormu kaldıki eşiniz anlayacakmı bakalım bireysel davranışları birey ile halledin derim zaten yapamayacağınızı söylemişsiniz denerim dediğiniz için bunu yazma gereği duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?