esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..

[SUP][/SUP]
Son durum esimden dayak yedim 11. Sayfaydi galiba

Son düzenleme:
hem suçlusun hem güçlü ilk küfürü sen etmişsin birde bu gereksiz mesele için intihar edecem demişsin buyur biz seni tutmayalım eğer böyle bir saçma sebeple cana kıyılıyorsa...sizin şuraya yazdığınızı ergenler bile yazmaz umarım sırf bu cümleleri bu gereksiz tartışmayı üzgün ruh halinizden ötürü bilinçsizce yazmışsınızdır...madem yer değiştirilme ihtimalleri vardı madem eşiniz bencil siiznle ilgili konuları önemsemiyor fikrini alıp reddetmeseydiniz hanımefendi..Allah kimseye dert vermesin...Sizede vermesin.bu arada böyle saygısızca küfür eden insanla bir yatak bir ömür paylaşılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasil yani? Aksam bisey yapar mi?
Gitme eve.
Hic olacagi yoksada at tekmeyi.

Bilmiyorum canim 5 te çıkıyorum
Onum deli olduğu sey benim oma nasil olsa sana giren cikan bisey yok demem
Ben batiliyim esim dogulu esime gore bi kadin asla boyle konusamaz hele kocasiyla asla konusamaz ben biliyorum onun deli olduğu sey o.
Tamam bencede konusmamaliydim ama o kadar küfru etmesi normal mi
Ben art niyetli kurmadim o cumleyi ve kurarkende agliyodum
YAmi iyi bi ruh halinde degildim
SUrekli boyle korkutur zaten agzini kiracam dagitacam

şiddet işte.psikolojik şiddet ..ilk defa olmuyorsa sonda olmayacak.hatta zamanla kesmeyecek fiziksele dönecek.hayat sizin.intiharı ağzınıza almayın lütfen şu mübarek gün.

bi sakin olun önce lütfen , canınıza kıymayı düşünecek duruma gelmişeniz bir uzmandan yardım alın değer mi canım kardeşim çok canımı sıkıyorsa ayırırım yolumu geçer gider ,Ramazan ayında sinirler gerginse demek ki , adamın lafları hoş değil kesinlikle kınıyorum,ama size de söylemek istediğim birşey var orayı kabul etseydim böyle olmayacaktı vs demişsiniz ama olan olmuş devlet memurusunuz tayininiz çıkmış adam ne yapabilir ki ? zamanı geriye alamaz ya! uzak dediğiniz yer yarım saat mesafeymiş yapmayın ne olur istanbulun bir yakasından diğer yakasına işe gidiyor insanlar canınızı sıkmanıza değer mi,baktınız olmuyor başka yere istersiniz tayininizi ya da müdürle görüşürsünüz ,eşiniz de otokontrol için bir uzmanla görüşmeli , sizin lafınız mecazi de olsa ağır bir laf farkındasınız onunda tepkisi ağır.. akşama bişey olur mu ben onu düşünüyorum şimdi eşiniz şiddet uygular mı ?eğer öyle bir yapıdaysa hiç gitmeyin eve derim intiharı da aklınızdan çıkarın ne olacak sanıyorsunuz ki ? kurtulmuş mu olacaksınız?? eminmisiniz? ya da eşiniz arkanızdan benden dolayı diyip hayata küsüp ah canım karım mı diyecek? olan size olur herkes hayatına devam eder değer mi? en olmadı sen yoluna ben yoluma dersiniz çalışıyorsunuz da kurarsınız bi düzen ..

sonuçta söylediğiniz güzel bir laf değil ancak her sinirlendiğinde küfür eden adama böyle bir kelimenin basit gelmesi lazım.
kaldık ki ne bilim yeri gelir biz bile kızlar arasında kullanırız bu tarz şeyleri çok çirkin değil gibi geldi bana.
bir bayan olarak açık seçik küfür etsen o zaman abes karşılardım ama ne bilim bana çokta abes gelmedi.
asıl siz söyledikten sonra kendisi en çirkinlerini saymış.
bence orantısız bir ilişkiniz var.
o erkek diye gelmişine geçmişine küfür edebilir.. ama sen sana giren çıkan yok diyemezsin.
bence sakın kendinizi üzmeyin. sinirlenmişsiniz söylemişsiniz. eşiniz küfür etmeyen biri olsaydı derdim ki gidin özür dileyin adamdan gönlünü hoş edin.
ancak bu durumda bence kendisinin de küfür ettiğini size kızma hakkı olmadığını söyleyin ve kendinizi üzmeden dik durun derim.
ayrıca bu kadar bir sebeple intihar eşiğine geldim demeyin lütfen. eşiniz sonuçta sizi bu kadar bunaltmış köşeye sıkıştırmış bence. takmayın onu çok fazla kafaya.

Tamamda ben ona kufur etmedimki
Sen etkilenmedin anlaminda sana giren cikan bisey yok d3dim art niyetli demedim calistigim ortam full erkek ister istemez laflari geciyo iste insana . Ozur de dilerdim neden oyle diyosun deseydi. Bos bulundim kufur etmedimki

sizin dediğiniz o laf küfür değil ki. adamın ettiği laf küfür. ve saygısız ve kaba bir adammış oldukça. nasıl dayandınız bunca zaman ona?

söylediğiniz söz bir erkek için ağır bir küfürdür bilmem erkeklerle de çalışıyormuşsunuz bir sorun isterseniz..ama sorun sadece küfür değil bence..karşılıklı hatalısınız özür dileyin karşılıklı eşinizde küfür için psikoloğa gitsin küfür eden adamla ömür geçmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amniyane bi tabir kullandim ona küfür anlaminda bisey demedim. Intiharin esigine geldim dedigimde hep tartismalarda onun anama babama gecmisime arabama herseyime kufir etmesi a..... kodugum bilmem ne cok yoruldum artik kendime olan saygimi kaybediyorum
Ona neden kufur ettin dedigimde bana hep beni sinirlendirmeseydin cevabini veriyor yani ben her lafimi o sinirlenecek diye dusunerek kkonusmakzorundayim en ufak hatama tahammulu yok ama kendisi bugune kadar defalarca bana aileme gecmisime kufur etmistir o neden diyimce sinirlendirmeseydin diyor. Dediginiz gibi ddogrubi tespitte bulunmussunuz ben ona kaba bi tabir kullaninca agzimi burnumu kirmaya kadar geliyor konu

konu sahibesi meslktaşım
senin kendinle sorunun mu var
delimisin sen ?
ihtiyacın mı var böyle bir piliği çekmeye
bu lafları duymaya
daha 1 yıllık evlisin ve gördüğün muameleye bak
sen bunumu hakediyorsun ?
kendine layık gördüğün eş
ev
hayat
bu mu ?
pesss
gerçekten pes
arkana bile bakma boşan
bu kadar net konuşuyorum
bu nasıl bir saygısızlıktır
adam senin için önemli olan birşeyi hiç takmıyor
bide afedersin yoldaki .... a edilmeyecek şekilde küfrediyor sana
çoluk çocuk yok
canına kıymayı akıl edene kadar
o aklını hayatını kurtarmak için kullansana

kadın sana giren çıkan yok dediği için karşılığında yediği o kadar küfür ve tehdit normal yani .ne kadar komik bi yorum. erkek için aynı şey olsa eminim alttan alan cümller kurardınız .

Ne kadar ilginçsiniz..
suçlu olan eğer bu kadıncağızsa, sokakta öldürülen kadınlarda o zaman suçludur diyebilirsiniz ondan korkuyorum
adam kadının gelmişine geçmişine küfür ediyor ama ilk küfürü o etmiş.
kusura bakmayında sizin gibi bu şekilde erkek yapar sen yapamazsın diye düşünen kadınlar yüzünden bence bayanlar bu halde.

kadın sana giren çıkan yok dediği için karşılığında yediği o kadar küfür ve tehdit normal yani .ne kadar komik bi yorum. erkek için aynı şey olsa eminim alttan alan cümller kurardınız .

yahu bir o söz normal değil
iki adamın küfrünü meşrulaştırmadım zaten benim için boşanma sebebi ne o öyle her gün küfür hergün küfür
üç hanımefendi kocasının huyunu bildiği halde gereksiz sitem edip adamın umursamazlığı karşısında saçma cümleler kurmuş
dört ben diyorum ki madem eşin bencil seni iplemiyor sen neden onun lafıyla işi reddettin..

al işte haksız mıyım şimdi

sizin dediğiniz o laf küfür değil ki. adamın ettiği laf küfür. ve saygısız ve kaba bir adammış oldukça. nasıl dayandınız bunca zaman ona?

Ben kufur anlaminda soylemedimki sadece etkilenen sen degilsin demek istedim hepte erkeklerle calistigim icin ve o aanda saglikli dusunemedigimden agzimdan cikti gitti iste
Ama esim heo biyle her kavgada anama babama gecmisime saydirmadan birakmaz ustelik kayinpederimde yanimda kufur eder.muhabbet arasinda. Esim baba yaninda gelinin var diye gulerek uyarir ama adam si... tir et peze... tum kufurleri rajatca ediyor yanimda esimde babam yasli rahatsiz filan diyor
Ben esimi naisl duzeltecem bide cocuk istiyo bi semedir zor beklettim hayir hayor diyerek. Saat 5 te mesaim bitiyo korkuyorum eve gitmeye (((((

Gereksiz yere kendinize de eşinize de dert çıkarmışsınız. İnsanlar 2-3 saatlik yollara gidiyorlar, siz yarım saat için adamın başının etini yemişsiniz. O da anlamamış muhtemelen neden bu kadar dert ettiğinizi. Aranızda saygı kalmamış sizin. Adama -sizin küfür olarak nitelendirmediğiniz ama bence basbaya küfür olan- ağır bir söz söylemiş, üstelik yüzüne de telefonu kapatmışsınız. Sonra bana neden küfür etti diyorsunuz. Bunlar sözlü şiddet için bir sebep mi hayır değil, ama siz başlatmışsınız, mevzuyu o boyuta siz taşımışsınız.

Eşinizin sizin yanınızda küfür etmesine tolerans gösterdiğiniz anda sizin saygınız bitmiş zaten. Bu ilk değil hep böyle diyorsunuz bir de. Ne kadar sağlıklı bir evliliğiniz var oturun düşünün. Bir de intihar falan demişsiniz. Koskoca kadınsınız yahu siz, ergen değilsiniz. Oturun intihar düşüneceğinize çözüm düşünün kendinize.

O sana bütün küfürleri, hakaretleri ediyor ama sen ona en ufak bir şey söyleyemezsin öyle mi? Kadını ikinci sınıf gören zihniyet. Sen ona asla karşı gelemeyen, düşüncelerini söyleyemeyen birisin onun gözünde. Umarım eve gidince bir şey yapmaz.

aynı cümleleri sanada kurayım gereksiz celalleniyosunuz zira

yahu bir o söz normal değil
iki adamın küfrünü meşrulaştırmadım zaten benim için boşanma sebebi ne o öyle her gün küfür hergün küfür
üç hanımefendi kocasının huyunu bildiği halde gereksiz sitem edip adamın umursamazlığı karşısında saçma cümleler kurmuş
dört ben diyorum ki madem eşin bencil seni iplemiyor sen neden onun lafıyla işi reddettin..

al işte haksız mıyım şimdi
artı parantez adam evlendiğinden beri öylemiş belki dahada önceden küfürden öteye gitmiyomuş gitmeden boşasın o zaman

yani senin ettiğin lafta laf değil ama eşinde herzaman böyleyse biraz daha dikkatli konuşman lazımdı..
tabi bu durum eşini haklı yapmaz...
siniri yatışmıştır sanırım...
vurma kırma alışkanlığı yoktur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…