- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Nasil yani? Aksam bisey yapar mi?
Gitme eve.
Hic olacagi yoksada at tekmeyi.
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
Tamamda ben ona kufur etmedimkihem suçlusun hem güçlü ilk küfürü sen etmişsin birde bu gereksiz mesele için intihar edecem demişsin buyur biz seni tutmayalım eğer böyle bir saçma sebeple cana kıyılıyorsa...sizin şuraya yazdığınızı ergenler bile yazmaz umarım sırf bu cümleleri bu gereksiz tartışmayı üzgün ruh halinizden ötürü bilinçsizce yazmışsınızdır...madem yer değiştirilme ihtimalleri vardı madem eşiniz bencil siiznle ilgili konuları önemsemiyor fikrini alıp reddetmeseydiniz hanımefendi..Allah kimseye dert vermesin...Sizede vermesin.bu arada böyle saygısızca küfür eden insanla bir yatak bir ömür paylaşılmaz.
Bilmiyorum canim 5 te çıkıyorum
Onum deli olduğu sey benim oma nasil olsa sana giren cikan bisey yok demem
Ben batiliyim esim dogulu esime gore bi kadin asla boyle konusamaz hele kocasiyla asla konusamaz ben biliyorum onun deli olduğu sey o.
Tamam bencede konusmamaliydim ama o kadar küfru etmesi normal mi
Ben art niyetli kurmadim o cumleyi ve kurarkende agliyodum
YAmi iyi bi ruh halinde degildim
SUrekli boyle korkutur zaten agzini kiracam dagitacam
Tamamda ben ona kufur etmedimki
Sen etkilenmedin anlaminda sana giren cikan bisey yok d3dim art niyetli demedim calistigim ortam full erkek ister istemez laflari geciyo iste insana . Ozur de dilerdim neden oyle diyosun deseydi. Bos bulundim kufur etmedimki
Amniyane bi tabir kullandim ona küfür anlaminda bisey demedim. Intiharin esigine geldim dedigimde hep tartismalarda onun anama babama gecmisime arabama herseyime kufir etmesi a..... kodugum bilmem ne cok yoruldum artik kendime olan saygimi kaybediyorumsonuçta söylediğiniz güzel bir laf değil ancak her sinirlendiğinde küfür eden adama böyle bir kelimenin basit gelmesi lazım.
kaldık ki ne bilim yeri gelir biz bile kızlar arasında kullanırız bu tarz şeyleri çok çirkin değil gibi geldi bana.
bir bayan olarak açık seçik küfür etsen o zaman abes karşılardım ama ne bilim bana çokta abes gelmedi.
asıl siz söyledikten sonra kendisi en çirkinlerini saymış.
bence orantısız bir ilişkiniz var.
o erkek diye gelmişine geçmişine küfür edebilir.. ama sen sana giren çıkan yok diyemezsin.
bence sakın kendinizi üzmeyin. sinirlenmişsiniz söylemişsiniz. eşiniz küfür etmeyen biri olsaydı derdim ki gidin özür dileyin adamdan gönlünü hoş edin.
ancak bu durumda bence kendisinin de küfür ettiğini size kızma hakkı olmadığını söyleyin ve kendinizi üzmeden dik durun derim.
ayrıca bu kadar bir sebeple intihar eşiğine geldim demeyin lütfen. eşiniz sonuçta sizi bu kadar bunaltmış köşeye sıkıştırmış bence. takmayın onu çok fazla kafaya.
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
hem suçlusun hem güçlü ilk küfürü sen etmişsin birde bu gereksiz mesele için intihar edecem demişsin buyur biz seni tutmayalım eğer böyle bir saçma sebeple cana kıyılıyorsa...sizin şuraya yazdığınızı ergenler bile yazmaz umarım sırf bu cümleleri bu gereksiz tartışmayı üzgün ruh halinizden ötürü bilinçsizce yazmışsınızdır...madem yer değiştirilme ihtimalleri vardı madem eşiniz bencil siiznle ilgili konuları önemsemiyor fikrini alıp reddetmeseydiniz hanımefendi..Allah kimseye dert vermesin...Sizede vermesin.bu arada böyle saygısızca küfür eden insanla bir yatak bir ömür paylaşılmaz.
hem suçlusun hem güçlü ilk küfürü sen etmişsin birde bu gereksiz mesele için intihar edecem demişsin buyur biz seni tutmayalım eğer böyle bir saçma sebeple cana kıyılıyorsa...sizin şuraya yazdığınızı ergenler bile yazmaz umarım sırf bu cümleleri bu gereksiz tartışmayı üzgün ruh halinizden ötürü bilinçsizce yazmışsınızdır...madem yer değiştirilme ihtimalleri vardı madem eşiniz bencil siiznle ilgili konuları önemsemiyor fikrini alıp reddetmeseydiniz hanımefendi..Allah kimseye dert vermesin...Sizede vermesin.bu arada böyle saygısızca küfür eden insanla bir yatak bir ömür paylaşılmaz.
kadın sana giren çıkan yok dediği için karşılığında yediği o kadar küfür ve tehdit normal yani .ne kadar komik bi yorum. erkek için aynı şey olsa eminim alttan alan cümller kurardınız .
sizin dediğiniz o laf küfür değil ki. adamın ettiği laf küfür. ve saygısız ve kaba bir adammış oldukça. nasıl dayandınız bunca zaman ona?
Ne kadar ilginçsiniz..
suçlu olan eğer bu kadıncağızsa, sokakta öldürülen kadınlarda o zaman suçludur diyebilirsiniz ondan korkuyorum
adam kadının gelmişine geçmişine küfür ediyor ama ilk küfürü o etmiş.
kusura bakmayında sizin gibi bu şekilde erkek yapar sen yapamazsın diye düşünen kadınlar yüzünden bence bayanlar bu halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?