esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

hesabına blokeni koy önce
ya sen ne kadar saf bir insansın böyle ya
ben akıl sır erdiremedim sana
bende bir devlet bankasında yetkiliyim
bizler biraz yırtık insanlar oluruz
nelerle karşılaşır ne sorunları çözeriz

sen bu mesleki nasıl yapıupyorsun anlamadım ki

maaş kartın olmasada şimdi çek paranı kimliğinle
olmadımı
kredi kartınla nakit çek
o damı olmadı allahını seversen bir borç al arkadaşlarında hemen çek git
bak gitmezsen
hakettiğini düşünücem emin ol

bu ne ya
arkanda aile desteğin
cebinde para
sana insan gibi yaşa diyen insanlar
hee kusura bakma
sen kendine bunu layık görüyorsan
zaten konu filan açma

OlAy ilk defa olmadi en az in kere soz verdi bana kufur etmeyecem diye
Bide beni agzimi burnumu kirmakla tehdit ediyor
Kizlar saat 5 e geldi is yerinde oturdum kaldim ne yapayim akil verin:2:

eve gitme ve ona açık açık beni korkutuyorsun de.. git babanlara böyle korkarak olmaz böyle evlilik olmaz

ölmeyi bayılmakla karıştırmayın..
biri bana tutum sana giren çıkan bilmem ne dese bende saldırganlaşırım..
eşiniz hoş yaklaşmamış ama kimsede müneccim otu yemedi neticede..
eşiniz ilk olayda sizi düşünmüş şuan ki işinize göre daha uzakmış orası sizi düşünerek gitme demiş ki bu kararı ortak almışsınız..
1 saniye sonra bile başımıza ne geleceğini bilmiyoruz..
kaldı ki taini çıkması gereken kişi siz değilmişsiniz zaten eşiniz bunu nasıl düşünsün..
adamda ilk önce sizin iyiliğinizi düşünmüş..
ettiği küfürler iğrenç ama saygı bekliyorsanız saygılı olmanız gerekiyor..

Eve gitmemeni kullanması için 6 aydir eve hic gitmemiş olman gerekir...

Daha acigi şöyle
Esin sen evden gittikten 4 ay sonra mahkemeye başvurabilir ve sana iki ay icinde eve donmen için cagri yaptırmasi gerekir sen bu cagriya rağmen iki ay içinde evine dönmezsen ancak aleyhine döner is.. Şuan için böyle bir şey söz konusu olamaz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sana şiddet uygulayabilirmi yoksa sadece bağırır mı. eğer şiddete eğilimi varsa arkadaşım gitme ya of nediyim

Esimi cok severek evlenmistim
O zorla almadi bende isteyerek vermistim
Ama simdi napicam ustum basim bi otele gidecek halde degil arkadasimda yok oyle kalabilecegim
Napicam ben cakildim kaldim isyerinde
Memlekete gitsem anlatirim annemlere
Zaten istemedikleri bi evlilik yaptim cok uzulurler
Ama cekemiyorum da daha faxla caresizim

OlAy ilk defa olmadi en az in kere soz verdi bana kufur etmeyecem diye
Bide beni agzimi burnumu kirmakla tehdit ediyor
Kizlar saat 5 e geldi is yerinde oturdum kaldim ne yapayim akil verin:2:

daha önce dövdümü sizi?
şiddete eğilimli mi bilmiyorum ama bi arayıp nabzını yoklayın hala sinirliyse babanızın evine gidin öylesine gitmiş gibi kimseye olaydan bahsetmeyin baktınız ki aynı devam ediyor o zaman boşanın korku korku nereye kadar..
ama kendinize zarar verme düşüncesini aklınızdan atın..
hiç kimse sizin hayatınız dan daha değerli değil..

bence sen git bi yerde otur atıyorum senin 6 da evde olman gerekiyor ken saat 6 buçuk olduğunda hala evde değilsen eşin nerede bu diye meraklanmaya başlayıp seni arayacaktır sende eve gelmeye korktuğunu söyle böyle olmaz de konuşun anlaşın o zaman.. madem annen baban memlekette..

Nasıl bir insanmış eşin olacak adam sen onun karısısın birşey yapamasa da yanında olmalı gerekirse evinizi bile taşımalı sonuçta dolaylı da olsa kendi sebep olmuş. Erkek olup erkekliğini bilip ailesine sahip çıkması gerekirken duyarsız ilgisiz davranmış. Burada yazan eziklerin lafına bakma, yok ağır küfürmüş de erkek için bilmemneymiş de...tabii ki o kötü sözü söylemesen iyi olurdu, ama eşin seni hoş görmesi lazım düştüğün durum karşısında,insan üzgün ve sinirliyken pek çok şey diyebilir eşin çok ayıp etmiş gerçekten...bir de bir erkeğin küfür etmesi ile kadının küfür etmesi aynı olmuyor kaldı ki o dediğin küfü bile sayılmaz. Evliliğini tekrar gözden geçir, normal bir erkek karısını korur kollar, arkadaşım da bankacı eşi de polis, her gün yemek yapıyor karısı geç geliyor diye yorulmasın diye üstüne titriyor...normal erkek böyle olur...

hangi ildesin
bursadayım ben
gönül rahatlığı ile kalabilrsin

çaresiz filan değilsin
önce bir kendine bunu itiraf et

otogara git bin otobüse
hee otobüsmü yok
aktarma yap
gerekiyorsa
başka bir il üzerinde git
otogarda sabahla
ama git yani ailene

yada çok seviyorum
dövsede sövsede razıyım de
paşa paşa kendi evine git

Canım bir eşofman takımı al ucuz yollu git otele ne olacak sanki.

Zaten su anda evde olmam gerekiyordu
Is yerinde bekliyorum cikamadim

Doğulu bir erkek ve anlattığınız şekilde ağzı da küfürlüyse bu laftan sonra sizi hırpalayabilir. Bence gidin bi restorana eşinize de mesaj atın şurdayım seni bekliyorum üzüntüyle öyle çıktı ağzımdan ama senin ettiğin küfürler daha çok üzdü beni
Orda hem size bişey yapamaz hem de siniri geçer
Evden ayrılmayı düşündüğünüzde o eve bi daha dönmeyecek gibi hazırlıklı ayrılın, değerlerli eşyalarınızı alın ayrıca sizin gibi bir devlet memurunun maaş kartının eşinde olması eşi melek de olsa mantıklı gelmedi bana

Cok tesekkur ederim ya Allah razi olsun
Orasi bana cooook uzak istanbul da olsam gelirdim
Ailemin yamina gitmekle otele gitmek arasindayim su an
Beni aramadi acaba esyalarimi alip.ciksammi evden hic sormaz bile o nereye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…