- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Maas kartim onda ama kredi kartim var
Onunla gecinebilirim pazartesi de bankadan kimligimle para cekerim
Eve gitmezsem bosanirken aleyhime kullanabilirmi bide ses kaydi programi var telefonumda yani o senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek sözlerini kaydettim
OlAy ilk defa olmadi en az in kere soz verdi bana kufur etmeyecem diye
Bide beni agzimi burnumu kirmakla tehdit ediyor
Kizlar saat 5 e geldi is yerinde oturdum kaldim ne yapayim akil verin:2:
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
Eve gitmezsem bosanirken aleyhime kullanabilirmi bide ses kaydi programi var telefonumda yani o senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek sözlerini kaydettim
hesabına blokeni koy önce
ya sen ne kadar saf bir insansın böyle ya
ben akıl sır erdiremedim sana
bende bir devlet bankasında yetkiliyim
bizler biraz yırtık insanlar oluruz
nelerle karşılaşır ne sorunları çözeriz
sen bu mesleki nasıl yapıupyorsun anlamadım ki
maaş kartın olmasada şimdi çek paranı kimliğinle
olmadımı
kredi kartınla nakit çek
o damı olmadı allahını seversen bir borç al arkadaşlarında hemen çek git
bak gitmezsen
hakettiğini düşünücem emin ol
bu ne ya
arkanda aile desteğin
cebinde para
sana insan gibi yaşa diyen insanlar
hee kusura bakma
sen kendine bunu layık görüyorsan
zaten konu filan açma
OlAy ilk defa olmadi en az in kere soz verdi bana kufur etmeyecem diye
Bide beni agzimi burnumu kirmakla tehdit ediyor
Kizlar saat 5 e geldi is yerinde oturdum kaldim ne yapayim akil verin:2:
sana şiddet uygulayabilirmi yoksa sadece bağırır mı. eğer şiddete eğilimi varsa arkadaşım gitme ya of nediyim
Esimi cok severek evlenmistim
O zorla almadi bende isteyerek vermistim
Ama simdi napicam ustum basim bi otele gidecek halde degil arkadasimda yok oyle kalabilecegim
Napicam ben cakildim kaldim isyerinde
Memlekete gitsem anlatirim annemlere
Zaten istemedikleri bi evlilik yaptim cok uzulurler
Ama cekemiyorum da daha faxla caresizim
Şiddet uygulayacagini sanmıyorum sakinlesmistir
Bi yandan da gideyim uygulasin darp raporumu alayim bu is tertemiz bitsin diyorum
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
Ama simdi napicam ustum basim bi otele gidecek halde degil arkadasimda yok oyle kalabilecegim
Zaten su anda evde olmam gerekiyordubence sen git bi yerde otur atıyorum senin 6 da evde olman gerekiyor ken saat 6 buçuk olduğunda hala evde değilsen eşinin nerede bu diye meraklanmaya başlayıp seni arayacaktır sende eve gelmeye korktuğunu söyle böyle olmaz de konuşun anlaşın o zaman.. madem annen baban memlekette..
Zaten su anda evde olmam gerekiyordu
Is yerinde bekliyorum cikamadim
hangi ildesin
bursadayım ben
gönül rahatlığı ile kalabilrsin
çaresiz filan değilsin
önce bir kendine bunu itiraf et
otogara git bin otobüse
hee otobüsmü yok
aktarma yap
gerekiyorsa
başka bir il üzerinde git
otogarda sabahla
ama git yani ailene
yada çok seviyorum
dövsede sövsede razıyım de
paşa paşa kendi evine git
Şiddet uygulayacagini sanmıyorum sakinlesmistir
Bi yandan da gideyim uygulasin darp raporumu alayim bu is tertemiz bitsin diyorum
aramadı mı peki nerede yaşıyorsunuz?
kayınvalideniz felanda mı uzakta onlara gitseniz oradada bişey yapamaz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?