esim yüzünden intiharin esigine geldim :(

siz kötü birşey demiş olsanız bile eşinizin önceki ettği küfürler ve sonraki küfürler nolcak .....valla arkanıza bile bakmayın tabi eşiniz peşinizi bırakırsa...

Babam evlendigim ilk gunden beri hep dedi hep aranizda doku uyusmazligi var kizim o dogulu sen izmirli olmaz patlar bu teker dedi . Esimin ailesi hep boyle tek calisan acik kadin benim onun ailesi hep kapali ev hanımı . Ev hanimlari alinmasun rica ederim ama abisi karisini dover mesela esimde bunu bilir yanu onlar icin asla olmamamli siddet diye bisey yok zaten anlamissinizdir bana sinirlendiginde aklina gelen ilk sey agzimi burnumu kirmak
Bosanmayi cok düşünüyorum ne yalan soyleyeyim aileme acarsam desteklerler bazende düşünüyorum benim cocugumda kufur edecek babasi gibi bide bu adam yarin obur gun beni dover ya . Yapmayacak olsa her kavgada bunu soylermi..
Yanlis anlamayin sadece evlilugimi anlatmak istiyorum cok iyi bi maasim var ayrilirsam kendime rahatlikla bakabilirim. Bu adam bi senedir hep soz verdi etmeyecem dedi yine etti demekki degismeyecek
Ben saat 5 olunca napicam ege gideyimmi gitmezsem korktugumu anlarmi yanimda da hic kiyafetim yok

eşini ara telefonda söylediklerinde samimi miydin diye sor hala terbiyesizce hareket ediyosa eyvallah ben eve gelmiyorum bu iş bitti de babanların yanına git...yoksa bu sefer sözel olarak beynine kazıdığı hareketi fiiliyata geçirecek.

Cok dogru anlamissin onun gozunde oyle o erkek onun agzina kufur olur ama benimkine olmaz ben kadinim ona hersey bi sekilde yakisir ama bana gitmez zaten hep soyledigi biseydir sen kadinsin . Kadina yakisir davran sen kadinsin. Evetona gore erkek agzini bozabilir ama kadin asla

bence son kez ara hala aynı tas ayn hamamsa eve kesinlikle gitme döver de valla bu adam seni

Burada babam yok ayri bi sehirde memurum ben
Kimsem yok burada

ya sana nasıl küfür edebilir böyle.
seni geç ailene etmiş.
senin dediğin onun söylediğinin yanında deve de tüy.
hiç canını sıkma.
çıkışta annenlere git.
umrunda olmasın.
telefonunu da engelle.
ne adamlar var ya.
çok sinirlendim inan.
kim kimin ağzını burnunu krııyormuş. hayret bişey.
sana destek olmak yerine bunu mu yapacakmış.
çocuğunuz var mı bilmem.
ama bu adam senin tırnağını haketmiyor.
yalnızlığa ve mutsuzluğa mahkum olmalı.
sen işinde yine başarı sağlarsın. hiç canını sıkma tatlım.

bugün cuma zaten 2 gün iş yok
direk annenlere git
kesinlikle cayma
ke sin lik le

yarın kıyafet almaya annen yada babadan gider
fırsatın varken kullan
çocuğun küfür eder diye endişelisin ya
bence önce böyle bir adama
baba vasfı yükleyeceğin için endişelen
azcık aklın fikrin varsa
kaçarsın

Babanız neden sevinir ki?
Evlenirken istemedimi.
Eve geldiğinde konuşun güzelce, siz sakin olun.
Kadın sakin olursa erkek susar bir şekilde.
Bu küfür olayını da bir şekilde çözün..

yahu sana giren cikan yok demissiniz alti ustu ne var bunda??? ucu sana dokunmuyor anlaminda...esinin sana sulaleni...bilmem naparimlara getirmesi cok sacma...hos bana gore sizin is olayiniza esinizi bu sekilde karistirmanizda sacma ama...ha birde hadi karar vermissiniz birlikte..sonrasinda keskelerle aglayip sizlanmasaydin...hos bir cok kadin senin yaptiginin aynisini yapardi eminim..ama boyle bir adamla zor bence...degismezse zor..hele helede siddet egilimli biri gibi...dediginide yaparsa cok fena...baban arkandayken kurtul bu pislikten...

Ailem arkamda durur diyosun, hem de intihar edecegim diyosun.
Ne gerek var intihara Allah askina, sacma sapan dusunceleri at kafandan.
Gerek olursa bosanirsin.
Ben bu olaydan sunu anladim esin de sen de tartismayi bilmiyosunuz.
İkinizin de davranislarinizi kontrol etmeniz lazim.

Kesinlikle ayrılmalısınız böyle bir insanla bir ömür geçmez çok pişman olursunuz sonra

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

otele git. memursan yeni maaş almışsındır canım. evi falan boş ver. bu adamla bi sn durma. bunları da ailende kimin aklına ve deneyimine güveniyorsan anlat.

Maas kartim onda ama kredi kartim var
Onunla gecinebilirim pazartesi de bankadan kimligimle para cekerim
Eve gitmezsem bosanirken aleyhime kullanabilirmi bide ses kaydi programi var telefonumda yani o senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek sözlerini kaydettim

Bi de is konusunda ortak karar alinmis, yani sen tum sucu esine mal etmeye calismissin. O zaman esini dinlemicektin. Beraber alinan bi kararsa sonucu bi kisiye yikmak cok sacma.
Nasip degilmis de gec. Esinin elinden ne gelicek ki simdi?
Su kufur konusuna bi cozum bulun ama, artik terapiste mi gidersiniz bilemicem.

Evet kullandigin hos bir kelime degil ama sinirle soylemissin arkasina bu kadar sovup kufredecek birsey yok ki. Her zaman kufrediyor diyorsun, boyle saygidan yoksun adam bugun sover yarin dover arkadasim. Bir yilda bu nasil birsey, bunu cekmeye ne zorun var senin. Isin gucun yerinde dunyaya bunun icin gelmedin. Bu insan icin intihar fln da ne demek. Mutsuzsan ayrilirsin onune bakarsin, hayat cok guzel, kacirdigin yerden bir an once yakala hayati. Omur boyleleriyle harap edilemeyecek kadar degerli :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Babanız neden sevinir ki?
Evlenirken istemedimi.
Eve geldiğinde konuşun güzelce, siz sakin olun.
Kadın sakin olursa erkek susar bir şekilde.
Bu küfür olayını da bir şekilde çözün..

OlAy ilk defa olmadi en az in kere soz verdi bana kufur etmeyecem diye
Bide beni agzimi burnumu kirmakla tehdit ediyor
Kizlar saat 5 e geldi is yerinde oturdum kaldim ne yapayim akil verin:2:

bu küfür olayı bizdede var daha önce konu açmıştım ama eşim ederken bende asıl sen böyle böylesin terbiyesiz dediğimde susuyor benimki.. eşin seni sinirlendirmekten çok , korkutmuş bence bu küfürden çook daha önemli bi konu.. hani ağız alışkanlığı deyip geçemiyosun resmen sizi tehtid ederek korkutuyor . çocuk yokken önlemini al derim arkadaşım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…