- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Babam evlendigim ilk gunden beri hep dedi hep aranizda doku uyusmazligi var kizim o dogulu sen izmirli olmaz patlar bu teker dedi . Esimin ailesi hep boyle tek calisan acik kadin benim onun ailesi hep kapali ev hanımı . Ev hanimlari alinmasun rica ederim ama abisi karisini dover mesela esimde bunu bilir yanu onlar icin asla olmamamli siddet diye bisey yok zaten anlamissinizdir bana sinirlendiginde aklina gelen ilk sey agzimi burnumu kirmakkonu sahibesi meslktaşım
senin kendinle sorunun mu var
delimisin sen ?
ihtiyacın mı var böyle bir piliği çekmeye
bu lafları duymaya
daha 1 yıllık evlisin ve gördüğün muameleye bak
sen bunumu hakediyorsun ?
kendine layık gördüğün eş
ev
hayat
bu mu ?
pesss
gerçekten pes
arkana bile bakma boşan
bu kadar net konuşuyorum
bu nasıl bir saygısızlıktır
adam senin için önemli olan birşeyi hiç takmıyor
bide afedersin yoldaki .... a edilmeyecek şekilde küfrediyor sana
çoluk çocuk yok
canına kıymayı akıl edene kadar
o aklını hayatını kurtarmak için kullansana
Babam evlendigim ilk gunden beri hep dedi hep aranizda doku uyusmazligi var kizim o dogulu sen izmirli olmaz patlar bu teker dedi . Esimin ailesi hep boyle tek calisan acik kadin benim onun ailesi hep kapali ev hanımı . Ev hanimlari alinmasun rica ederim ama abisi karisini dover mesela esimde bunu bilir yanu onlar icin asla olmamamli siddet diye bisey yok zaten anlamissinizdir bana sinirlendiginde aklina gelen ilk sey agzimi burnumu kirmak
Bosanmayi cok düşünüyorum ne yalan soyleyeyim aileme acarsam desteklerler bazende düşünüyorum benim cocugumda kufur edecek babasi gibi bide bu adam yarin obur gun beni dover ya . Yapmayacak olsa her kavgada bunu soylermi..
Yanlis anlamayin sadece evlilugimi anlatmak istiyorum cok iyi bi maasim var ayrilirsam kendime rahatlikla bakabilirim. Bu adam bi senedir hep soz verdi etmeyecem dedi yine etti demekki degismeyecek
Ben saat 5 olunca napicam ege gideyimmi gitmezsem korktugumu anlarmi yanimda da hic kiyafetim yok
Cok dogru anlamissin onun gozunde oyle o erkek onun agzina kufur olur ama benimkine olmaz ben kadinim ona hersey bi sekilde yakisir ama bana gitmez zaten hep soyledigi biseydir sen kadinsin . Kadina yakisir davran sen kadinsin. Evetona gore erkek agzini bozabilir ama kadin aslaO sana bütün küfürleri, hakaretleri ediyor ama sen ona en ufak bir şey söyleyemezsin öyle mi? Kadını ikinci sınıf gören zihniyet. Sen ona asla karşı gelemeyen, düşüncelerini söyleyemeyen birisin onun gözünde. Umarım eve gidince bir şey yapmaz.
eşini ara telefonda söylediklerinde samimi miydin diye sor hala terbiyesizce hareket ediyosa eyvallah ben eve gelmiyorum bu iş bitti de babanların yanına git...yoksa bu sefer sözel olarak beynine kazıdığı hareketi fiiliyata geçirecek.
Babam evlendigim ilk gunden beri hep dedi hep aranizda doku uyusmazligi var kizim o dogulu sen izmirli olmaz patlar bu teker dedi . Esimin ailesi hep boyle tek calisan acik kadin benim onun ailesi hep kapali ev hanımı . Ev hanimlari alinmasun rica ederim ama abisi karisini dover mesela esimde bunu bilir yanu onlar icin asla olmamamli siddet diye bisey yok zaten anlamissinizdir bana sinirlendiginde aklina gelen ilk sey agzimi burnumu kirmak
Bosanmayi cok düşünüyorum ne yalan soyleyeyim aileme acarsam desteklerler bazende düşünüyorum benim cocugumda kufur edecek babasi gibi bide bu adam yarin obur gun beni dover ya . Yapmayacak olsa her kavgada bunu soylermi..
Yanlis anlamayin sadece evlilugimi anlatmak istiyorum cok iyi bi maasim var ayrilirsam kendime rahatlikla bakabilirim. Bu adam bi senedir hep soz verdi etmeyecem dedi yine etti demekki degismeyecek
Ben saat 5 olunca napicam ege gideyimmi gitmezsem korktugumu anlarmi yanimda da hic kiyafetim yok
Merhaba. Cok kotuyum
Ölmek istiyorum. Gecen hafta bana bi is teklifi geldi. Esime ortak karar alalim
Dedim. Gitme su anki is yerin eve yakin dedi. Gitmek istedigim halde gitmedim.
Yerime baskasi gitti.
Bugunde calistigim subeden cok uzak bi subede gorevlendirildigimi ogrendim. Yani esimi dinlemeyip gitseydim o uzak ve aşırı yogun subeye cikmayacakti tayinim.
Esimi aradim keske boyle karar vermeseydik o firsati kacirmasaydik dedim. Hic umursamadi. Tayinim cikti dedim devlet memuruyum amaaan kim yaptiysa tayinini sacma sapan insanlar iste dedi. Ben cok uzgundum hem arkadaslarimdan ayrilacaktim hem evime yarim saat otobusle.. hemde asiri asiri yogun..
Söyledim bana haksizlik yapiliyo kademece benden dusuk iki bayan vardi onlarin gitmesi lazimdi. Hakkimi arayacagim bankanin sube muduruyle gorusecegim diye moralim sifir aglayarak konustum. hic orali olmadi. Amaaan dedi. Bende cok uzgundum agliyordum..
O ise hiic umrunda degilmis gibi neyse varmi baska diyecegin dedi. Bende sinirlendim (esim hep bencildir ilk kendini dusunur herzaman) senin hic umrunda degil tabi dimi nasil olsa sana bisey olmadi sana giren cikan bisey yok dedim (biliyorum hataliyim ama inanin ki cok kotuydum ve seni etkilemiyor anlaminda söyledim)
O da bana sen ne dedin ne dedin sen dedi telefonu kapattim bir kere aradi. Ikinciyi actim. Senin gecmisini si...ecem hayvanoglu hayvan itoglu it. Senin gelmisini gecmisini si.... ecem . Sen o isten cikip aksam eve gelecen senin agzini burnunu kiracam hayvan it diyerek bagirdi :2::2:
Esim her sinirlendiginde kufur eder bugune kadar defalarca soz verdi bana . Ama yine etti..
Artik bu kufurlere dayanamiyorum kendimi bi yerlerden atip kurtulmak istiyorum bu hayattan.. bi kutu ilac icip herseyi unutmak istiyorum. .
Yerimde olsaydiniz napardiniz daha bir yillik evliyiz cocuk yok calisan bi bayanim ayrilmak istersem ailem arkamda olur.. hatta babam sevinir bile..
[SUP][/SUP]
Burada babam yok ayri bi sehirde memurum ben
Kimsem yok burada
Burada babam yok ayri bi sehirde memurum ben
Kimsem yok burada
otele git. memursan yeni maaş almışsındır canım. evi falan boş ver. bu adamla bi sn durma. bunları da ailende kimin aklına ve deneyimine güveniyorsan anlat.
Babanız neden sevinir ki?
Evlenirken istemedimi.
Eve geldiğinde konuşun güzelce, siz sakin olun.
Kadın sakin olursa erkek susar bir şekilde.
Bu küfür olayını da bir şekilde çözün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?